[QUOTE=catedral;77205]Yahu dow u %1 yukarda görünce tüm yeni yetme ayular çil yavrusu gibin dağılmış sağa sola..
En cengaver senle ben varmışız sevgili QUEEN..[/QUOTE]
kati apla astatini gordum sahilde :D
Printable View
[QUOTE=catedral;77205]Yahu dow u %1 yukarda görünce tüm yeni yetme ayular çil yavrusu gibin dağılmış sağa sola..
En cengaver senle ben varmışız sevgili QUEEN..[/QUOTE]
kati apla astatini gordum sahilde :D
[quote=teo;77200]Yahu Seren Baba, hepimiz ayrı bir topikte konsumasyona başlarsak, konsamatrisler dağılır, gel hep beraber vob topiğinde olalım.Bu nedir böyle ,değişik yerlere ne gerek var....
Hexende buraya gelmiş, iyi bende kendi topiğime gideyim.
Topiğide alakasız bir alanda açmışsınız, Borsada ne işi var, vobun ara ara canım çıktı...
Ayrım yapmayalım, vobda buluşalım...[/quote]
evladım teo ben senin dedenim..yok büyük büyük babanım..yapma yaw ben genç yakışıklı bir olgun erkeğim. borsada nice delikanlıyı cebimden çıkarırım...hexen baba ve ben dinozor oluyoruz...siz genç delikanlılar ne oluyorsunuz...istersen bir akşam kadehleri dizelim.....sen ben hexen baba....sabahı kim görecek..kim seansa girecek..görelim.......dng
şimdi geldim ..arkadaşlarla birkaç kadeh yuvarladık.....kulis yaptık....araştırmacı gazeteci olarak haftalık istihbarat gerek...
kısa gırdım bu akşam ama pışman oldummm
son yarım saatten
yarın sabah futureden korkmaya başladım
yarın yuklu ceza odemek ıstemıyorum
uzuncular şanslı
nerden çıkardın demeyın
bekleyın
bugunkı yazılanlardan buyuk keyıf aldım
ıyı bır gun oldu
son hamle dışında((((
Altına olan hücumdan sonra faize de hücum başladı 10 yıllıkalrda bir çökertme oynandı bu akşam. Güvenli limanlara çekiliyor millet.
[QUOTE=SEREN I;77211]şimdi geldim ..arkadaşlarla birkaç kadeh yuvarladık.....kulis yaptık....araştırmacı gazeteci olarak haftalık istihbarat gerek...[/QUOTE]
Var mı önemli bir şey?
10 yıllık TNX çöktü desek yalan olmaz.
ulen kır artık 8200 yoksa ben kırıcam kafasını yeter:)
Aboo, sn. vobıx, ne olur bu faizin sonu sizce? 10 yıllıklarda bir günde -%5 e yakın düşüş, piyasalarda sağ gösterip sol vuruyolar, görüntü budur bence, saygılar.
brehhhh..siteye uzunca bir süredir giriş yapılamıyordu...Hey Hell, şu işi oturtsanız artık diyorum
[QUOTE=Astatin;77232]brehhhh..siteye uzunca bir süredir giriş yapılamıyordu...Hey Hell, şu işi oturtsanız artık diyorum[/QUOTE]
Seni karantinaya aldık ondan sen giremiyordun :p Bir sorun yok bende.
[QUOTE=Astatin;77232]brehhhh..siteye uzunca bir süredir giriş yapılamıyordu...Hey Hell, şu işi oturtsanız artık diyorum[/QUOTE]
Bir sorun yoktu sn astatin.
Sorun şu sebeple olabilir ; T.Telekom yeni VDSL sebebiyle hatlarda bir çalışma yapıyormuş VoBorsa Hollanda üzerinden yayın yapıyor ara sıra yurtdışı çıkışlarında sorun olabilir ama dediginiz gibi bir sorun yoktu sizden kaynaklanıyor olabilir.