dolar/yen zorlanıyo yine..aşağı yönlü.
usd/trl 1.6182
Printable View
dolar/yen zorlanıyo yine..aşağı yönlü.
usd/trl 1.6182
[quote=SEREN I;77349]günaydın...biz geldik...forumda bölünme olsun istemiyoruz.....bir kenara sığınırız..izninizle....bugün çok aktif olamıcam..ama beraber olmak güç verir..[/quote]
şu an açılış güzel olmadı çok sınırda, ama her an bir süpriz bekliyorum, verecek gibi duruyorlar,spot açılsın durum anlaşılır...
gnd ağalar don gömlek şort kaldık aldılar anahtarımızı :) 675 den cover oldum açılışda. pis trade edecem bugün
Vob için 33775 altına dusmedıkce long.
Usd ıcın 1.6375 ustu long
30 dak bar kapanısı ıtıbarı ıle...
S&P 839.75 altı short gerektırır..
bu kademeleri şişirme taktigi de yeniden moda oldu..he riki yöne de panik yaptrmak için son günlerde bunu kullanıolar.bazen sapıtan biri 1500 2000 kontara kadar şişiriyo kademeyi.sonra düşeni topluyo aşağıdan o da 1 2 kademe..satışını da silince yukarısı kalkıo ve o da aldıgını teslim ediyo..tabi bu vob un doğası..gerçek alıcı ve satıcılar zaten yok..
bu arad usd/trl 1.6163 usd/yen 89.08
günlükler çok güzel longçular için..takozdan çıkş..tobo....35.800 tehditi var.....
yok 35650 ve daha aşagıdan dönerse obo oluşur....marjlar çok yüksek......
kısa vadeliler ise çok daha karışık.....bu bize sert ve dalgalı günü işaret eder....
spotu görelim..hele...
[quote=marakes;77357]bu kademeleri şişirme taktigi de yeniden moda oldu..he riki yöne de panik yaptrmak için son günlerde bunu kullanıolar.bazen sapıtan biri 1500 2000 kontara kadar şişiriyo kademeyi.sonra düşeni topluyo aşağıdan o da 1 2 kademe..satışını da silince yukarısı kalkıo ve o da aldıgını teslim ediyo..tabi bu vob un doğası..gerçek alıcı ve satıcılar zaten yok..
bu arad usd/trl 1.6163 usd/yen 89.08[/quote]
Kaşar hissecilerin numarası, onlarda gelmiş demekki voba...
[quote=teo;77359]Kaşar hissecilerin numarası, onlarda gelmiş demekki voba...[/quote]
dogrudur.ama avantajları şu ki yazdıklarını istedikleri an silebiliyolar..hisse de 1 lot emir girseniz bu ihtimal ortadan kalkıo..
Evet spot geldı, yenıden guncelleyeyım durumu.Spot veya vob bu rakamların altına geldıgı taktırde gobekten short.Vob cogu zaman yanıltıcı,spot guven verır her zaman..
Vob için 33775 altı short
Spot 33717.55 altı short
Usd ıcın 1.6375 ustu long
30 dak bar kapanısı ıtıbarı ıle...
S&P 839.75 altı short gerektırır..
35400e full short giriyorum ve cıkıyorum arkadaslar herkese bol kazacnlar dilerim
Herkese selam, nihayet yazabildim :)