kolay gele sistem hala long, 68100 den aldıklarım sahibine gitmiş 400 den daha erken olmasını bekliodum 2 saatte gelmiş bu noktaya...ekran izleyemedim allahtan piskopat vob...
Printable View
kolay gele sistem hala long, 68100 den aldıklarım sahibine gitmiş 400 den daha erken olmasını bekliodum 2 saatte gelmiş bu noktaya...ekran izleyemedim allahtan piskopat vob...
Histemim 68.500 geçilebilirse bugün 70.000'in üzerinde kapanış olacak demeye başladı... Öğleyin yediğim birşey mi dokundu ne.... :p
[quote=selçuklu;193126]kim patlatmış ampulu... tahminim ya asteton patron ya ekskali patlatmıştır çekirdek çiterken ... :D:D:D[/quote]
sen merak etme selçuklu patron, ampulü değiştirdim ben.
petrol uçtu, birazdan "siz ne bekliyonuz lem" der [B]herşeye[/B]...:..::..:
-teyze
-efendim?
-rujunu sürmeye başla,geliorum öpmeye:)
ülem bu py ruh hastası olmuş fdjı bak bize bak.:..:
[quote=BOSNALI;193118]525 ile hemen arkandayım hacı :)) yıkmazlar orayı tek kalemde hehe ama suanda 700 olması gerekirdi ya neyse bakcez artık..[/quote]
coniye gelirler oraya, yönümüz belli artık, 65 belli oldu, burada tek imf le kaldırabilirler, o dündü, mikrofon olayı,...... bu gün mikrofona üflüyorlar, ses ses diye,...1 , 2 ses ses, üff, üff, ses,....
usd/ytl ben düşeceğim diyor.. dolar çıkarken iplemeyen borsa, dolar düşerken de iplemeyebilir orası da ayrı tabi..:..:
sıkıntılı bir hava hiç hoşlanmadım.
[quote=Cerphin;193136]usd/ytl ben düşeceğim diyor.. dolar çıkarken iplemeyen borsa, dolar düşerken de iplemeyebilir orası da ayrı tabi..:..:[/quote]
bu pala bir şortcuları bir longcuları baştan çıkarıyor..sonra ikisinin de başını eziyor:..::..::..: naapcaz "o" nu;)
savcı abime söledim, 65 den sanık bu ne zaman alacan dedim, valla eli kulağında, bu gün yarın binecem ensesine dedi, 65 çok büyük suç dedi, çok ceza alır dedi,.....
hulalalalalalalala...sağ komayın..(SAZAN ın laptopunu tek parça istiyorum..ona dokunmayın..ehu..he)..üwwwwwww
[quote=zozo;192626]başlıyacam dowun yükselememesine ve vobun düşememesine :mad:[/quote]
değiştiriyorum başlıyacam dowun düşememeisne ve vobun yükselememesine correlation lenn:mad:
[quote=Cerphin;193136][B]usd/ytl ben düşeceğim diyor[/B].. dolar çıkarken iplemeyen borsa, dolar düşerken de iplemeyebilir orası da ayrı tabi..:..:[/quote]
en son bu mesajı yazdığında 36 saat bekle sonra gör doları demiştim.
şimdi yine diyorum. :..::..:
AYU marşı; (RUS AYUSU BABINDA, Kızıl Ordı Korosu)..
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=NWIZ1XA8f2s[/URL]
[quote=Astatin;193140]hulalalalalalalala...sağ komayın..(SAZAN ın laptopunu tek parça istiyorum..ona dokunmayın..ehu..he)..üwwwwwww[/quote]
Waayyyy. Bi dur. Oturup anlaşalım. Vurma, ah uh.
Herşeyi güzellikle halledebiliriz.
Ganimetten 1/10 veriyim anlaşalım.
[quote=zozo;193141]değiştiriyorum başlıyacam dowun düşememeisne ve vobun yükselememesine correlation lenn:mad:[/quote]
Ne güzeldi eski günlerde değil mi... Çok değil, 3 ay önce VOB'un FDOW'u kademe kademe takip ettiği günler bilirim...
[QUOTE=Astatin;193138]bu pala bir şortcuları bir longcuları baştan çıkarıyor..sonra ikisinin de başını eziyor:..::..::..: naapcaz "o" nu;)[/QUOTE]
naapcaz bilmiyorum..:p
forum ahalisi toplanıp bi köşede kıstırsak pala'yı işe yarar mı acaba..:..:
68.275'ten tekrar LONG...Saatliklerden biri AL'a geçti digeri ise oku son anda geri çekti terbiyesiz... :) Azimliyim,bu gün kendi tek günde en fazla terse gelme rekorumu kıracagım... :) Ama çok sakinim,stres var panik yok... :) Sonunda yönü yakalayacagım...Bol kazançlar...
525 maliyete gel iade edeyim pala.:..:
[quote=Cerphin;193148]naapcaz bilmiyorum..:p
forum ahalisi toplanıp bi köşede kıstırsak pala'yı işe yarar mı acaba..:..:[/quote]
Deliyle uğraşılmaz cerphin.:::
lö kararsız...hımm..cum a için normal..
67.000 de stoplosum var yanarsa yanar.
forum ahalisi toplanıp bi köşede kıstırsak pala'yı işe yarar mı acaba..:..:[/quote]
Bence bilgisayarının IP numarasını öğrenip ekranına IMF'le ilgili sahte haber gönderelim. Onun bize uyguladığı taktiklerin aynısını ona karşı kullanalım.. Anlasın bakalım nasıl bir hismiş tüm teknik analiz metoları çıkacak derken piyasanın şelale yapması... :)
bu cnbc- e maç anlatır gibi anlatıyor, bu süslü gacıları, inönüye çıkar zorlanmadan maç anlatırlar vallaha, evet top, laross ta, laross indiyi gördü, indiden sazana sazan dalgaları saymaya başladı, sayıyor, sayıyor ve gooooooollllllll,.....
deliyle deli olunur, cerefin,....:::
ahanda projeksyon unlimit abi .. ampulu değiştirdim .. bakımları yaptım
not : projeksyon hayal ürünüdür kimse etkilenmesin .. herkes kendi pozuna kendi karar versin ..
[IMG]http://img253.imageshack.us/img253/5199/adszlv.png[/IMG]
[QUOTE=Leblebi;193153]67.000 de stoplosum var yanarsa yanar.[/QUOTE]
69dada short stoplos vaardır..ee ora yakın götürüversin bare:::..ortamda müsait..:..:
teprik ederim selçuklu patron güzel projeksiyon olmuş :)
550 vurmaya çalışacağız long argadaşlarım.
Sonrasında shortçuların ztopları bizi bir 500 puvam daha götürür.
[IMG]http://pixel-shack.net/wp-content/uploads/2009/09/DEAD-BEAR-450x340.jpg[/IMG]
DOW açılışta yamuk yapmazsa 17:00'den sonra 69xxx'ler yanar tahminim.. Gol olur yani.. :..: :D
Not: Kademelerde iyi shortçu birikmiş.. Pela sever yüklü kalkınmayı..
yahu ne dangalak bir piyasa arkadaş 1 aydır içine ettiler yine...hızlanmıyor bir türlü bir tarafa doğru.gidiyor zınk...
[quote=sazan;193162]550 vurmaya çalışacağız long argadaşlarım.
Sonrasında shortçuların ztopları bizi bir 500 puvam daha götürür.
[/quote]
Aha işte enselendiniz bay GADDAR..Balyoz planı gibi plan bu:o:o:oüwww
selçuklu..bak..bu projeksiyon meşur olur..teprik ederim..''noluyo la'' kısmısı çok güzel..
5 dklıklarda NUNU lar var..çok net değil ama var...150 nin altı, GADDAR planların bzulma yeresidir
bekliyik burada tam techizat çarpışacaz.
[quote=selçuklu;193158]ahanda projeksyon unlimit abi .. ampulu değiştirdim .. bakımları yaptım
not : projeksyon hayal ürünüdür kimse etkilenmesin .. herkes kendi pozuna kendi karar versin ..
[IMG]http://img253.imageshack.us/img253/5199/adszlv.png[/IMG][/quote]
yahu öldürdün beni...:..::..::..::..: Bu grafın analizim anasayfa ya konulmasını ve vade sonuna kadar hatta yılsonuna kadar orada tutulmsını talep ediyorum
Astatinim,
16:21'de plan execute edilecek. (Saati ayarlandı). Son Şans, Think twice. .kom
size dolare diyorum trend diyorum, sis hala ağayı tenhada, bu gün güzeldi mesala, ben dün beklediydim bunu, olmadı, bak leblebi de dedi, 1.4850 e belik görür, buralardan olmuşlardan doplayın, atın sepete, bu mal değilki, para, dolaşımdaki para, tl de deyil, buhar olsun, ülkeside büyüdü, dümenden, avroda e artık sıra sende dedi, e hökümette düşmesinden yana deyi, 34 milyar dolar, ödemelerden kaybetmiş, yani 100 dolara, 134 dolar ödemiş, büyüyemessem hiç ödeyemem diyor, e bankacıda bunu bekliyor, kıpraşsında faizden kar yazyım diye, çünkü bankacılık yok bizde, devlete borç ver, al faizi bu bankacılık oluyo, bide dünyada bir numara ha, bir dönemde conilere terör kursu veriyoduk ne hale geldik, bu da öter yakında, kıprıs tökezlerse, ermeni diğerleri uzun iş,.. daha ne diyim yani,......
Gerçi cephede yalnız kalmışız emme siizin arkanızda fdjı djı pala varın ossun vatan sağolsun.üüü
[quote=sazan;193171]Astatinim,
16:21'de plan execute edilecek. (Saati ayarlandı). Son Şans, Think twice. .kom[/quote]
bizim sp leri de 16:22 de execute edeceğiz demek....