-
[quote=Dantes;77372]bugun gozumuzle gordugumuz 33600 altinda 24 adet(gercek acilis 33.400) kontrat oldugu halde matrikste 33600 open price olarak gozukmekte. sizce NEDEN? her gun hemen hemen bu sekilde olmaktadir.[/quote]
matriks bu konuda hata yapıyor, ama gunluk grafıkler dogru gosterıyor.
Cok garıp bır durum, bunu daha oncede yazmıstım matrıkse ama cozum getıremedıler kendı mantıklarına gore o kademeler gercek degılmıs, gercek degılse gunlukte nıye gosterıyorsun dıye sormazlarmı...
-
bugün ciddi ralli olur :) gömlekçisi çömlekçisi traderi foncusu herkes garanda kademe boşaldıkca altını dolduruyor
-
AMEXIN SKORU.....
>
> Dün WALL STREET yine gergin açti : bir yandan DUPONT kötü rakamlar, öte
> yandan AMERICAN EXPRESS, iyi bilanço su ..... Fakat AMEX in rakamlari
> beklenen kadar kötü gelmedigi için , piyasanin hosuna gitti ve AMEX +10%
> yükselerek DOW u en olumlu etkileyen isim oldu......(unutmiyalimki AMEX 30
> dolardan 15 dolara geriledi)....
>
> Yani dün DOW yine yoyo yaparak 8100-8200 bant içinde hareket etti .......
> 5 inci kere 8200 geliyor ve oradan dönüyor.....Devami cok büyük merak ile
> bekleniyor....
>
> Bu yüzden dün DOW yine yesil kapatamaya basarmasi , ALTIN i geriye götürdü
> (simdilik...)...
>
>
> Bugün brokerlerin en büyük soru isaret ise , sifir faiz den sonra FED için
> hayat var mi acaba ?
> Artik faiz indirim muhabetti bittigi için, Mr BEN , büyük iktimal, tahvil
> alacagim demesi çok münkün gözüküyor....Yani Ben amcamiz amaci bütün
> parayi bono piyasasina çekmek... Fakat ABD de tahvil piyasasi o kadar
> sisti ki (yani düsük seviyede) Mr Ben bu "tavhil piyasasinda olan balloon
> u" daha da sisirecek BAYBARS SEZEN
-
[QUOTE=Dantes;77372]bugun gozumuzle gordugumuz 33600 altinda 24 adet(gercek acilis 33.400) kontrat oldugu halde matrikste 33600 open price olarak gozukmekte. sizce NEDEN? her gun hemen hemen bu sekilde olmaktadir.[/QUOTE]
hem alış hem satış olunca çziyorlar grafiği sadece alış ya da sadece satış olan grafiği çizmiyorlar. Alış yoksa satış nasıl olmuyor demyin. Aktif olarak satılmalı aktif oalrak satılmalı şeklinde bir şey. Duran malın alınması ya da satılması grafiği etkilemiyormuş.
-
Aslında spotun yukarı yapmasına anlam veremedim, hadi vob neyseki çatlak traderlar sayesinde açılışlar dengesiz olabiliyor, bu anlamda spotun 34500 ve yukarısını görmesini beklemiyordum ve hala beklemiyorum, saygılar.
-
[quote=hexen;77373]düzeltmeye ne engel eder ?
34425 üstesi oldumu düzeltme istekten cok yeni potans 35400 yeresine harket icun traders harket eder.[/quote]
çok doğru..35400..35800..hedef olur...35650ve öncesi dönerse kısacılara baklava börek ziyafeti olur.....
34425...bir önceki zirve geçilirmi...geçilirse bu plan..ikili tepe ihtimali yine var..bu durumda 33500 potans olur..ama gerçek potans 32800..dür...
-
Hep bu teknıkcılerın formasyon merakından olan seyler bunlar, Aman cıft tepe satalım,
Aman cıft dıp alalım, Takoz var dıkkat, Obo,Mobo,Tobo,W formasyon Sımetrık Ucgen cart curt...
Gecınız efendım gecınız...
-
Bir assagi salinma durumunda 20 dakikaliklarda TOBO olusacak ..
-
üç ihtimal var..ikili tepe..34400...
geçerse..35400...35800...
35650 den dönerse...OBO hemde günlükte...
kısalar için önce 33600...sonrasına ...gelince devam....
-
Tekrar aşağıya dönüş başladı bence, görüntü budur, 5,10,15,20 dk lık grafiklerde atak yapacak gibi durmuyor, ama ani bir hareket olurmu bakıcaz, saygılar.
-
[quote=teo;77382]Hep bu teknıkcılerın formasyon merakından olan seyler bunlar, Aman cıft tepe satalım,
Aman cıft dıp alalım, Takoz var dıkkat, Obo,Mobo, Sımetrık Ucgen...
Gecınız efendım gecınız...[/quote]
olur.geçtik....sende mucize formül var..söylemezsin...asterix ...gücü..
ama zamanı gelince ben işaret edicem........dng
-
[quote=SEREN I;77386]olur.geçtik....sende mucize formül var..söylemezsin...asterix ...gücü..
ama zamanı gelince ben işaret edicem........dng[/quote]
senın ne ısın var burada, yap 23'e bir çiçek daha kolay :)
Forex de ver formulu, al vobdakı formulu, bu kadar basıt...Sen soyleme ben soylıyeyım oldu...
Genc Seren...