Son yarım saattir yazdıklarımı ciddiye alan varmıdır bilmiyorum ama,
varsa ALMASIN. Sıkılan borsacı geyiği yapıyorum.
Printable View
Son yarım saattir yazdıklarımı ciddiye alan varmıdır bilmiyorum ama,
varsa ALMASIN. Sıkılan borsacı geyiği yapıyorum.
FDJI düşen kanal çizgisine yaklaştı, bakalım kırabilecek mi?
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i422707_fdji-29.01.jpg[/IMG]
[quote=Larossıan;193168]bekliyik burada tam techizat çarpışacaz.[/quote]
abi benim kısa bir işim var..sen önden gitsen ben sonradan katılsam:D
[quote=Larossıan;193175]Gerçi cephede yalnız kalmışız emme siizin arkanızda fdjı djı pala varın ossun vatan sağolsun.üüü[/quote]
Abi olur mu,yanındayım..
[B][U][I]sakineeeeeeeee, yeter ama bu kadar nazzzzz, beni cok uzuyosun giii[/I][/U][/B].
[IMG]http://www.mrx.no/albums/Wild-Life-Pictures/angry_bear.jpg[/IMG]
[QUOTE=indregandi;193173]size dolare diyorum trend diyorum, sis hala ağayı tenhada, bu gün güzeldi mesala, ben dün beklediydim bunu, olmadı, bak leblebi de dedi, 1.4850 e belik görür, buralardan olmuşlardan doplayın, atın sepete, bu mal değilki, para, dolaşımdaki para, tl de deyil, buhar olsun, ülkeside büyüdü, dümenden, avroda e artık sıra sende dedi, e hökümette düşmesinden yana deyi, 34 milyar dolar, ödemelerden kaybetmiş, yani 100 dolara, 134 dolar ödemiş, büyüyemessem hiç ödeyemem diyor, e bankacıda bunu bekliyor, kıpraşsında faizden kar yazyım diye, çünkü bankacılık yok bizde, devlete borç ver, al faizi bu bankacılık oluyo, bide dünyada bir numara ha, bir dönemde conilere terör kursu veriyoduk ne hale geldik, bu da öter yakında, kıprıs tökezlerse, ermeni diğerleri uzun iş,.. daha ne diyim yani,......[/QUOTE]
yuaw indi..nerden yazıyosun bu senaryoları..süper..+.:D
[quote=Larossıan;193175]Gerçi cephede yalnız kalmışız emme siizin arkanızda fdjı djı pala varın ossun vatan sağolsun.üüü[/quote]
ayıbediyon patron..bizde burdayız:p:p
[quote=Astatin;193180]abi benim kısa bir işim var..sen önden gitsen ben sonradan katılsam:D[/quote]
olur tabi asti.:..:
full Cortladım nazlanıyor pala gelmıyor 525 700 aralıgına.. 300 den full cortum FDOW cıkıyor bizimki cıkısı satıs olarak kullanıyor gıbı geldı bana bende bastım stop felanda koymuyorm ayar ettı beni..
[quote=QUEEN;193184]yuaw indi..nerden yazıyosun bu senaryoları..süper..+.:D[/quote]
balkonda cigara içerken çıkyor, komplocu oldum artık, pentegondan iş teklifi geldi, ingilzceye başlayım dedim, olurmu biz sana özel hoca tutacağız dediler, eyi o zaman dedim, bekliyos öle, ............:::
maniac senaryolar:
1) Bu akşam kapatma davası açılır, IMF anlaşma manlaşma yapmayız biz bu duurmda der, bide dj %2 düşmüş olur... sonuç: pala 1 hfat boyunca küskübar çizer
2) Kapatma davası gündemimizde yok denir. IMF anlaşması açıklnır..DJ %2 deper..sonuç: pala 1 hafta boyunca TOKOBAR çizer....
ama her durumd aortak olan şey: pala çizer...
[quote=nunu;193182][B][U][I]sakineeeeeeeee, yeter ama bu kadar nazzzzz, beni cok uzuyosun giii[/I][/U][/B].
[IMG]http://www.mrx.no/albums/Wild-Life-Pictures/angry_bear.jpg[/IMG][/quote]
yaffffff resim nere kayboldu, uvwwwwüüü
Bizim kur yine makas yedi, %6 yı buldu, bu çıkacak elbet, şu cortlar olarak diyom, dolara yatıp, endextende ağaya biraz koklatsak orta yol bulunurmuyuki, acep deyom, hı, anamadım,......
68.150-68.400
ne tarafa kırılırsa artık.............
tercihler kişisel............
[quote=sazan;193171]Astatinim,
16:21'de plan execute edilecek. (Saati ayarlandı). Son Şans, [COLOR=red]Think twice[/COLOR]. .kom[/quote]
make slice
şşşş Laross, geri dur az..en önce ben savaşçam :) :) ehuheuehe
[quote=Astatin;193189]maniac senaryolar:
1) Bu akşam kapatma davası açılır, IMF anlaşma manlaşma yapmayız biz bu duurmda der, bide dj %2 düşmüş olur... sonuç: pala 1 hfat boyunca küskübar çizer
2) Kapatma davası gündemimizde yok denir. IMF anlaşması açıklnır..DJ %2 deper..sonuç: pala 1 hafta boyunca TOKOBAR çizer....
ama her durumd aortak olan şey: [B]pala çizer[/B]...[/quote]
pala the magnificent :D
savcı ağaya yurt dışına çıkma yasağı koymuş meğer, o yüsden dov düşüşlerini seyrediyormuş,.....yurt dışına seyirciymiş, beni bağlamıyor diyor,
tekrar 67700 ler mi? yoksa yukarısı için alış yerleri mi? ben karar veremedim, belki siz karar verirsiniz?
[URL="http://i47.tinypic.com/25k624z.jpg"][IMG]http://i47.tinypic.com/25k624z.jpg[/IMG][/URL]
pala, ayu resmini bile koydurmuyor.bir is var bu isin icinde. hehehe:::
yemezler dow manyaklık yapma o büyüme rakamını hayalinde bile tahmin edemezdin çık yukarı çık ...
Beklenti bitti diyorlar, öle diyorlar, büyüdük diyorlar, hormonluydu zaten diyorlar, verelim aşağı, aşağıdan tekrar büyürüz diyorlar, oboma stres yaptı birazda ona ekledik diyorlar,......ölü güzelliği bu diyorlar,......
fiyat 175 ,, TGG comp diye 2 den 0 a indi...ay tink on the way
[quote=Astatin;193176]bizim sp leri de 16:22 de execute edeceğiz demek....[/quote]
KaHRol emi, sp'şerinin elleri gırıla.
Ne istedin gül gibin boğadan.
::: dolarda kademelerde 5 lik mi çıkalım, 10 luk mu çıkalım, usul usul mu olsun, hızlanalımmı, dubaiye kadar birikmiş var, makastan alcak var, dxy den ivmeleme var, euro ve goldan pozitif psiko var, ......hökümet desteği var, anyasayı elime aldım, olmassa onu fırlatırım diyor, du bakalım,....
[quote=sazan;193202]KaHRol emi, sp'şerinin elleri gırıla.
Ne istedin gül gibin boğadan.[/quote]
gızma gaddar bey,
biz bencil değiliz.buyrun beraber yiyelim..sizde gatılın:):):)
Ayrıca her ne olduysa sizin payınız da var..
MultiPass Powered By [COLOR=red]Sazan[/COLOR] and Saraylı Systems (MPPBSSS)
derken almışlar biraz..ü[url]www..[/url]
ek cort yaptım, 68 altı hoş olur,....
67975 e gel PALA'cım benm kuzucuklar orda gel al malını geri :))) naz yapma gız gel hadii hehe
nasılda soz dinliyor bugun afferin sana palacım gel bi cikolatayı hakkettin :D hehe
yürü beaaaaaaaaaaaaaah!
[B]palayı pala yapan tuzaklardan birini gördük 16.40 barında 5dk. ulen pala ...[/B]
Vadeli spottan ayrilmaya basladi gibi.uzuncular icin senlik basliyormu?:)
bence sıkıntı var yukarıda...basacaklaaarrr
spotla vadeli arasındaki farkı 300 e cıkardı aga sanırım bu sefer long a gecti pala efendi izleyelim bakalım tam netlessin olay..
Ah Matriks ah!!!
Azicik islem olmaya görsün!
kademeler o kadar boşaldı ki pala istediğe yere smaç vurur artık:(
aferim dow işte böle :)
[quote=Astatin;193213]bence sıkıntı var yukarıda...basacaklaaarrr[/quote]
No panik, senin anlaşmacı (negotiable) kişiliğinden dolayı payın ayrıldı.
Tekrar bir yana action time. Fakat bu sefer ne yana fikrim yok.
16.45 veriside çok iyi beklenenden.......
bu gece dow ne yapacaksa yapmalı............
bakalım ne kadar gücü var.....
[B]unutmasınlar iyi gelen her veride obama ...nın kucağındalar......[/B]