[QUOTE=bikmisbroker;77383]Bir assagi salinma durumunda 20 dakikaliklarda TOBO olusacak ..[/QUOTE]
Ama aynı zamanda sat sinyalide oluşacak görülüyor, bu yüzden ilerde bunu TOBO değilde, kanaatimce ikili tepeyi zorlama formasyonu diyecez:), saygılar.
Printable View
[QUOTE=bikmisbroker;77383]Bir assagi salinma durumunda 20 dakikaliklarda TOBO olusacak ..[/QUOTE]
Ama aynı zamanda sat sinyalide oluşacak görülüyor, bu yüzden ilerde bunu TOBO değilde, kanaatimce ikili tepeyi zorlama formasyonu diyecez:), saygılar.
[quote=teo;77387]senın ne ısın var burada, yap 23'e bir çiçek daha kolay :)
Forex de ver formulu, al vobdakı formulu, bu kadar basıt...Sen soyleme ben soylıyeyım oldu...
Genc Seren...[/quote]
doğru söz walla....ok....
Spotun haline bakın, 34229 görmüş, burayı tekrar yukarı geçmesi bence zor, saygılar.
kısacıları sıkıştırmadan olmaz..34425..denenicek.......
LONGLARI erken kapatmisim..:(
vob da çok profesyoneller..hiçrenk vermiyorlar nerdeyse...ama py uzun...meri yi bekleyin....
[quote=bull market;77390]Spotun haline bakın, 34229 görmüş, burayı tekrar yukarı geçmesi bence zor, saygılar.[/quote]
Israrlı gordum sızı, Spot 33717.55 altına dusmedıkce sorun yok, Su an short cok tehlıkelı...
Karar elbette sızın...
açın garanın önünü :)
[QUOTE=teo;77394]Israrlı gordum sızı, Spot 33717.55 altına dusmedıkce sorun yok, Su an short cok tehlıkelı...
Karar elbette sızın...[/QUOTE]
Valla teo, 34311 görmüş:eek:, bu ne yaaa, oynamam bırakırım 34500 görürse:..:, saygılar.
34375 dende kısa patlattım , yukarı çıktıkça kısa işte o kadar :), saygılar.
[QUOTE=bikmisbroker;77392]LONGLARI erken kapatmisim..:([/QUOTE]
olsun üzülme gerek yok vobda trend kadar doru teknik gore gun içte 2 harket trenden fazla kazanc yapıyor amma cok sabır etme hic heyecan etmeme doru vakitten once malyet etmeme sartla.
31500 deki uzunları sistem dışı 34350 den cover yaptım..sistem hala al da...ama 30 dak. larda uyumsuzluk emaresine binaen flatim..gidersede canı sağolsun..