sabahki 675 longları 34325 den şort yaptım. grafik filan bakmıorum sadece garanti tahtasına bakıorum. fortisdeki amcayı seviyorum :)
Printable View
sabahki 675 longları 34325 den şort yaptım. grafik filan bakmıorum sadece garanti tahtasına bakıorum. fortisdeki amcayı seviyorum :)
Aslına bakarsanız ben vaob un 34000 üzerini anlıyorumda, hani akıllı traderlarımız sayesinde:) spota hala şaşıyorum, vob da en fazla bir gün bu seviyeye çıkmalıydı, spotun 33000-33500 aralığından dahada yukarıda ne işi varsa? saygılar.
sindi 34400 yeresine yaklastıca teknik traders short ıcun malyet edyolar amma stop 34500 üstesi olma sartla.. bu onların gorevi..
amma aynı teknik traders o yerelerin üstesinde 35400 yeresine gitme potans oldunu bilyor.
sindi long tutan kim ?
trend takip eden system gore harlet eden traders.
cunki
5dakk long
15 dakk long
gun long sinyal
system+teknik bakan traders napyor ? 34400 yeresine yaklastıca long realiz edyor amma short etmiyor cunki systems long sinyal..
uyumsuz dogru..sebebi py malda ve daha yukarı çekmek istiyor....yukardan verecek..plan bu....ama nerden verecek.bundan dolayı erken pozisyon yok..yada py.ye takıl kendini taşıt.....
tüm sistemler al da olamalı..ben şahsen 2 li tepe bekliyorum..ama sistemler sat vermeden de kısa açmak sıkıntılı olur..
[quote=VOBiX;77379]hem alış hem satış olunca çziyorlar grafiği sadece alış ya da sadece satış olan grafiği çizmiyorlar. Alış yoksa satış nasıl olmuyor demyin. Aktif olarak satılmalı aktif oalrak satılmalı şeklinde bir şey. Duran malın alınması ya da satılması grafiği etkilemiyormuş.[/quote]
fakat von terminali en dusuk fiat olarak kaydetmis bunun dikkat edin 33400 yaziyor.bir iki tane olsa iyi tam 24 adet ve cesitli fiatlardan. pek anlamadi ben.
sn.hexen ve sn. abka doğru.....
şu anda py..veriyor..ama bence tekrar yukarı dönecek....daha yukardan vermek ister....yurt dışı bozarsa agresif satış yapar...maliyeti çok iyi....
Gunluklerde bollınger orta banddayız, 37800 ust band..Belkım gıder, belkım gıtmez,
her sey nasıp...
Dolarda karar anı. 1.6375 ustu kapanıs long olur. Kapanıs olmazsa burası aynı zamanda short ıcın en ıyı fıyat olur...
usd trl yeniden 1.6214
usd/yen 89.24
grafik çizdiriyor py..önce ikili tepe yaptırdı..şimdi aşağı geliyor.....neden.....
baz senaryo tekrar yukarı gidecek..hem mermi... hemde kısa teşvik ediyor namussuz......
[QUOTE=SEREN I;77410]grafik çizdiriyor py..önce ikili tepe yaptırdı..şimdi aşağı geliyor.....neden.....
baz senaryo tekrar yukarı gidecek..hem mermi... hemde kısa teşvik ediyor namussuz......[/QUOTE]
TOBO grafigi hazirliyor..
Bkz. 20 dk liklar 30 dkliklar..