şip-şak 76275 ten long a geçti ama denge noktasının ( 76500 ) üstüne çıkılamadığı için şüpheli bakmaya devam..
76500 üstüne atarsak piyasa süpriz kapanışa gebe..
Printable View
şip-şak 76275 ten long a geçti ama denge noktasının ( 76500 ) üstüne çıkılamadığı için şüpheli bakmaya devam..
76500 üstüne atarsak piyasa süpriz kapanışa gebe..
Teminatların 800tl olması sistemciler için kötü oldu.Trendler eskiden 5-6bindi 50-60binlerdeyken yüzde 100 kar alınıyodu.şimdi trendlerin boyutu büyümesi lazımki yine aynı karı alalım.zaten trend olmuyo neyi hesaplıyon sen desenize:)
düşen fiyatlarla beraber APSD ninde azalış göstermesi olumlu..
76 / 76500 aralığında destek bulmaya çalışıyor piyasa..
[img]http://666kb.com/i/bld9u6jjg4sxjh7ry.png[/img]
veri sonrası.
[quote=Tradeprof;272827]Teminatların 800tl olması sistemciler için kötü oldu.Trendler eskiden 5-6bindi 50-60binlerdeyken yüzde 100 kar alınıyodu.şimdi trendlerin boyutu büyümesi lazımki yine aynı karı alalım.zaten trend olmuyo neyi hesaplıyon sen desenize:)[/quote]
Full takılanları etkileyecek ama onlarda zaten gelip geçici elemanlar:D
Neden hala taban olmamış..ehuheueh
75700 nasıl eyimi
[IMG]http://www.nedirnedemektir.com/wp-content/uploads/2009/03/roket7231500138at5.jpg[/IMG]
houston launch plzzz ühühühühüh
"kreş" tüm hızıyla yolda...ehuhu
76.700 longları 76.350 den zararla kapattım şu an FLAT.
strem niye böylesin..
900 kısa...175 flat......
250 uzun...175 flat..
200 kısa....devammmmmmmmmmmm.bu hafta iyi değildi.................
umarım 75000 olur..
kapanış tah minim <75500...ne bilim haftasonu da gelii, haftaya YAŞ var balyoz var...felan feşmekan
[QUOTE=Astatin;272853]kapanış tah minim <75500...ne bilim haftasonu da gelii, haftaya YAŞ var balyoz var...felan feşmekan[/QUOTE]
buraya ÇEKİÇ iner mi...
vay göçmüş vay anasını durduk yere göçmüş vay vay vay fake yaptı üwwwww
Bu aralar balyoz değil TAKOZ çalışıyor apke..DOW un dü kendi takozunu kırmasından sonra bizimkide bugün kırdı...dönde günlük grafa bak hey...
OKANNNNNNNNNn nerdesin OKAAAANNNNNNNNNN...dimedi dime bana..3 gundur gırtlagim öatlıyo takozzzzz takozzzzzzz..ehuehuehue
75600 sağlam destek kırılırsa yandı keten helva :D burdan yukarı döner belki ama 75600 görülme olasılığı yüksek gibi
flat...bu dow toparlarsa burası ucar..zaten taban oluştu...
[quote=Astatin;272858]Bu aralar balyoz değil TAKOZ çalışıyor apke..DOW un dü kendi takozunu kırmasından sonra bizimkide bugün kırdı...dönde günlük grafa bak hey...
OKANNNNNNNNNn nerdesin OKAAAANNNNNNNNNN...dimedi dime bana..3 gundur gırtlagim öatlıyo takozzzzz takozzzzzzz..ehuehuehue[/quote]
takozu çektiler bayır aşağı gidiyor demi asti küs değiliz demi özür diledim ama kırılmamışındır umarım üüü
[quote=abka;272860]flat...bu dow toparlarsa burası ucar..zaten taban oluştu...[/quote]
öyle gibi süs verdiler vay anasını ne feyk yaptılar ühühüüühh
göçiyiiii üwwwwwwwwww
kandırıyolar hep ühühühühüühühühühüüh
zipot pis göçtü üwwwwwwww
dün ne demiştim arkadaşlar yarın göçertirler burayı diye akşam haberleride rekor mekor ayakları yaptılar bugün de patates ettiler ortalığı
[quote=a.kaya;272862]takozu çektiler bayır aşağı gidiyor demi asti küs değiliz demi özür diledim ama kırılmamışındır umarım üüü[/quote]
bir tepki gelmesi lazım.
abka temmuz performansı nasıl
75.850 den long denemesi.
Bu iş bitti arkadaşlar..
Sisteme takma amaçlı long... Hafta sonuna da long.... Sistem nasıl kapatırsa kapatsın.... üvvvvv....
Sabahki kesintiden sonra ha bire tırtık yaptım sistemle bir türlü senkronize olamadım, battı balık yan gider... Hep Astatin yüzünden, ben hayatta bilmezdim böyle sisteme ters işler falan... Hep o yoldan çıkardı beni... üvvvvv.... Pazartesi - gap olur da çarpılırsam iki elim yakanda Astetropatro... ::: :)
üfff bi gittik ogleden sonra çökmüş ortalık ....
TGB sabah tatlı tatlı sattıklarını şimdi toparlıyo ... gorunuyor..
apsd - 3000 lerde ..
benim gordugum hareket -2500 + 4500 - 3000 piuvvvvvv
embe basma tulumba mubarek.. hemde verilerin bozuk oldugu gun.. allah allah nasıl tesaduf bole yaf... yok canım ne manıplasyonu .. tertemız borsa.. hem derınlık fılan da kapanacak zaten ueheuehu
[quote=ebru90;272871]Bu iş bitti arkadaşlar..[/quote]
eyi güzelde
250 pivan düştü öğleden beri ühühühühühü
nası bitti :D:D
vay anasını.
76,275'ten al veren oldukça güvendiğim sistem hala al'da.
şaka kibin :::
76.150 den longları kapadım.Paladan zorla 300 puan kopardım.
[quote author=ilker link=topic=362.msg92919#msg92919 date=1280487578]
Vadeli beşlik
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/14968611.jpg[/img][/URL]
Bir önceki analizde belirttiğim gibi genişleyen alt bandına indik.Bundan sonraki hareket mavi genişleyen üst bandına kadar çıkış sınrası ufak bir realize ve ardından ufak düzeltmelerle yeşil dirence kadar yukarı hareketin devamını bekliyorum.
Mavi direnç:78200
Yeşil direnç:81500-82000
Mavi destek ve Stoploos:76000
[b]NOT:76000 altına gelebilecek ufak çaplı satışlar stoplatmaya yönelik gerçekleşebilir ama üstüne atacaktır diye düşünüyorum.[/b][/quote]
Stoplananlar için üzülüyorum gerçekten.halbuki uyarımı yapmıştım.
Dow desdeğinden geri tepti biz kapanana kadar buralarda gezinirse iyi çünkü tekrar desdeğini test etmesini bekliyorum tutunamassa yolu asağı doğru uzun.
[quote=ebru90;272871]Bu iş bitti arkadaşlar..[/quote]
ben bitti demeden bitmez! ::: [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
kısacıların moralini bozmak istemem ama halen pazartesi + gap der göstergeler.
tabi son 10 dakika belirleyici olacak.
şimdilik görüntü bu.
Spot 74900 leri gördü ama vobu tutuyorla demek göçmeyecek anlaşıldı yoksa vob spottan daha hızlı göçerdi demi yanlış düşünmüyorum arkadaşlar ::: ::: :::
[quote=negrolino;272838]75700 nasıl eyimi[/quote]
50 puan sapmış canı albızlar alası :)
dow bu gece 10500 üstü kapanış yaparsa pazartesi yine rekor kırar bu piyasalar..
kontratlar zamlandı,iştah tavan yapmış durumda..
haftasonu kayahan bi grafik koysun 80 bin deyiz :)
[quote=tr_hope05;272689]tünaydınlar..hayırlı cumalar..
FDOW 10388 üzerinde kaldıkça 10445 e kadar hızlı yükseliş olasılığı artar...bizdekilerin kısaları kapatıp yukarı yönelmesi bunun ipuçları olabilir..
[/quote]
öğleden önce vermiştim 10388 kritik..üstü roketler piyasayı..
[quote=The Tatar;272898]dow bu gece 10500 üstü kapanış yaparsa pazartesi yine rekor kırar bu piyasalar..
kontratlar zamlandı,iştah tavan yapmış durumda..
haftasonu kayahan bi grafik koysun 80 bin deyiz :)[/quote]
:..::..::..::..::..:
neeaayyyyyyyyyy günün zirvesinden mi kapanacakmışız ::::::
Anaaamm... Long'larım anında köşe oldu... ::: Yemişim sistemi.... Sağolasın Astatin patron, senin sayende sisteme takma zevkini tadıyorum.... :..: :..: :..:
APSD'ye bakıp da ağa kapanıyo sanan feci yanılır. :..:
pis longladılar...! bence....lelele