teo nun dediklerinide düşenmek gerekir bence.
Printable View
teo nun dediklerinide düşenmek gerekir bence.
[B][COLOR=red]şimdilik[/COLOR][/B] bir tıkandı baba görüntüsü var.bir önceki tepe direnç olarak çalıştı.aşarsa soluğu 35.XXX lerde alırız.
yok burası tepe ise aşağısı dipsiz kuyu.
ben kurşunları ufaktan sıkmaya başladım.ama temkinliyim.bağırttırabilirler çünkü.canımız yanabilir.
düşüncem doğru ise VADELİ 25.XXX lere gitmeden önceki son rötüşları yapıyor.
[quote=teo;77449]imf nin reçetesi olmaz, ticari kurum, para kazanmaya çalışıyor, Gayet normal.
Para istiyorsan şartları belirleyemezsin.
BUnların aslında imf ye de ihtiyaçları yok. Yeni yerleri özelleştirmek için tabanı ikna ediyor.
Imf ile anlaşamadım, çok şey istedi, bende bunu sattım diyecek.
Hepsi dümen...
Başbakan onların yancısı, hiç onların menfaaati dışına çıkarmı.
Adamlar getirmişler AKP yi. Akp onların bir dediğini iki edecek...[/quote]
akşama ben bu konuyu topiğimde anlatayım...sende anla....herkes fikrini koysun..ortaya...şimdi pas geçelim...
py ilk fırsatta yukarı gitmek istiyor......vob ve spot böyle söylüyor.....
usd/trl yenden 1.6190 larda
[IMG]http://img216.imageshack.us/img216/180/gggggggggggggggggzk9.jpg[/IMG][quote=SEREN I;77455]py ilk fırsatta yukarı gitmek istiyor......vob ve spot böyle söylüyor.....[/quote]
Longcular dikkatttt... PY ile anlaşmam var unutmayın :..:
5 dakikalıklarda KEDİ var..
vob da çalışkan bankayı bugün agresif bekliyorum...gözümüz üstünde olsun.....
[quote=serkanyurttas;77457][ımg]http://img216.imageshack.us/img216/180/gggggggggggggggggzk9.jpg[/ımg][/quote]
py yukar gitmek istiyorda neden günlük de sattığı aldığından 3 kata yakın fazla hadi ordan dolar ancak 2 li dip yapmıştır 34050 geçilmedikçe
pasta sakat ama sen nelere kadirsin :)
[quote=catedral;77458]Longcular dikkatttt... PY ile anlaşmam var unutmayın :..:
5 dakikalıklarda KEDİ var..[/quote]
tamamen kontrollu..grafikler çizdiriliyor..kitap gibi....sürekli teknik tehdit...ortalık mayınlı....stoploss şart..ama ben planımı kurdum..plan benim değil py.nin...A PLANI..B PLANI... i
[quote=serkanyurttas;77460]py yukar gitmek istiyorda neden günlük de sattığı aldığından 3 kata yakın fazla hadi ordan dolar ancak 2 li dip yapmıştır 34050 geçilmedikçe[/quote]
çok kazık sordun...soruyuda anlayamadık..üstadım ..kusura bakma...biz acemiyiz....dng