-
[quote=SEREN I;77463]tamamen kontrollu..grafikler çizdiriliyor..kitap gibi....sürekli teknik tehdit...ortalık mayınlı....stoploss şart..ama ben planımı kurdum..plan benim değil py.nin...A PLANI..B PLANI... i[/quote]
vobu bosver spota bak,spot 33717.55 altına gıtmedıkce sorun yok...
-
Dolar sahte kırılım yaparak gerı geldı, musade edersenız ben dusecegım dıyor...
-
[QUOTE=hexen;77402]sindi 34400 yeresine yaklastıca teknik traders short ıcun malyet edyolar amma stop 34500 üstesi olma sartla.. bu onların gorevi..
amma aynı teknik traders o yerelerin üstesinde 35400 yeresine gitme potans oldunu bilyor.
sindi long tutan kim ?
trend takip eden system gore harlet eden traders.
cunki
5dakk long
15 dakk long
gun long sinyal
system+teknik bakan traders napyor ? 34400 yeresine yaklastıca long realiz edyor amma short etmiyor cunki systems long sinyal..[/QUOTE]
[B]systems long sinyal olma ne sorun sebep olur piyasa nasıl harket eder ?[/B]
sindi burda teknik traders para kazanmak icun 2 secenek var..
1. systems destek yeresine gelince 34400 yeresinden actı shorts realiz etme
2 systems destek yeresinde kar alma icun realiz etmeme ( eyer shorts realiz etmese systems destek yeresi calısmaz system gore trade eden traders ek long cılız kalır destek savunma olmaz.. bu system destek kırılma sebep olur system gore long olan traders stop eder bu teknik traders ilk destek yeresine kadar kar garanti eder..
Amma
genel hem teknik + hem system gore bakan traders hep system destek yeresinde short realiz eder bu systemler destek olur.. sadce teknik bakan traders terkar yukarya donceyiz diye hızla kar realiz etme istek dogar.
sindi piyasa bunu yasıyor..
5 dakk system destek 33800 yeresi
-
[quote=teo;77465]vobu bosver spota bak,spot 33717.55 altına gıtmedıkce sorun yok...[/quote]
33717 yi anladık da.....o kusurat nedir...teo bizi kandırıyon sen...sende gizli formül var....gerçeği itiraf et.....
-
[quote=SEREN I;77468]33717 yi anladık da.....o kusurat nedir...teo bizi kandırıyon sen...sende gizli formül var....gerçeği itiraf et.....[/quote]
excelde 2 ye yuvarladım, ıstersen 4 yapayım daha guzel cıkar:)
Formulu buldum da para kalmadı, yavas yavas yenıden doğacağım...
Imf banada para verırmı acep, ben sartlarını kabul ederım :) heheheh
-
[quote=serkanyurttas;77457][ımg]http://img216.imageshack.us/img216/180/gggggggggggggggggzk9.jpg[/ımg][/quote]
cım satıslarını 31000 lerde kapayıp 5000 alısı geçmişti şimdi onları çıkıyorda olabilir bu durumda ykb ninde 7000 alısla piyasanın 1000 puan düşmesine neden olduğunu düşünürsek ykr py olmayabilir o yüzden 22 günlük üstü long altı short olur :d
-
900 poz kapa longum. neden? çünkü garanti kalktı 2 kademe by ağalarca
34 long kapa şort. öğlen arası tezgahına hazırlık
-
Eur/gbp de short zamanı, yenıden...
-
ne dedik...herhesin parasına geçer sözü......burda üzüm peşindeyiz...üzüm..........
hexen sen yine olayı yakalamışşın..tebrikler ....
-
[QUOTE=teo;77469]excelde 2 ye yuvarladım, ıstersen 4 yapayım daha guzel cıkar:)
Formulu buldum da para kalmadı, yavas yavas yenıden doğacağım...
[B]Imf banada para verırmı acep, ben sartlarını kabul ederım :)[/B] heheheh[/QUOTE]
Bende tüm şartlarını kabul ederim...
-
garanda 2.28 4 milyon lot çok güzel yıkılır :) fortise burdan duyrulur:)
-
[quote=catedral;77474]Bende [U][B]tüm[/B][/U] şartlarını kabul ederim...[/quote]
Ben bu yazıyı okumamış olayım, sen bazıları kabul edebilirsin, hepsini değil herhalde :) hehehehe