Dax 4428 asağı 5 dklık sat
Printable View
Dax 4428 asağı 5 dklık sat
takip etiyim xu100 graf
[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/8427/xu100lh7.png[/IMG]
[QUOTE=teo;77477]Ben bu yazıyı okumamış olayım, sen bazıları kabul edebilirsin, hepsini değil herhalde :) hehehehe[/QUOTE]
Vadelide 825 i yıksın.. 700 lere gelsin bırak İMF yi PY ninde tüm şartlarını kabul ederim..
Ama benim gizli anlaşmam var PY ile... Biz birbirimizi kırmayız:..:
[QUOTE=catedral;77479]Vadelide 825 i yıksın.. 700 lere gelsin bırak İMF yi PY ninde tüm şartlarını kabul ederim..
Ama benim gizli anlaşmam var PY ile... Biz birbirimizi kırmayız:..:[/QUOTE]
700 de durumu diyorsun.
[QUOTE=Orkun;77480]700 de durumu diyorsun.[/QUOTE]
durmaz demek istiyorum.. Şanzımanı dağıtır.boks.
pasta ve belirginleşen uyumsuzluk ,aşşağı diyor...her yukarı harekette veriyorlar..dar alanda mal vermeye oynuyorlar..flat bekliyorum...çünkü tüm sistemler al da..uyumsuzlukları sadece cover için kullanıyorum..yoksa uyumsuzluklarla pozisyon almak riskli..
[QUOTE=catedral;77474]Bende tüm şartlarını kabul ederim...[/QUOTE]
PAraları IMFden değil FEDden almaya bakın IMF geri istiyor FED istemiyor.
[QUOTE=catedral;77481]durmaz demek istiyorum.. Şanzımanı dağıtır.boks.[/QUOTE]
durmak yok, kısaya devam...:..:
Nüfusumuz artmış bugün. :)
Konuyu Toplam 129 Üye okuyor. (82 Kayıtlı üye ve 47 Misafir)
sentinus, booth, metatay, abka, thracian, cetdem, BULENT, Dantes, Sunrise, özdenil, oğuzt, mavi, bull market, türkmen, abilag, marakes, mur@t, poyraz, aykilic, aslan, Orkun, mmommo, saganak, bikmisbroker, daylight, kegen, raymonda, Ardasu, 7410, maşuk, oguzhan, optra, volkante, selami, murbi, artanis, SEYYAH, eorkunb, LaNCe, serkanyurttas, torsion, bien, dream, rates, emrehan, mde, VOBiX, clark, onur, mimar74, doruk, truva, Vob Trader, uufuk, SEREN I, bonnie, TIFIL, efor, dilemma, yukcel, parderi, chn69, borsacim, pammin, ayyu12, Teknikanalizim, hilm, liti, hexa, AMON RA, adalı54, Nafiz, berkedi, furkan, gaffar, albatrros, jelibon, enorton, otobus, memo
[SIZE=1] BANKALARI YENİ KURALLARLA SERMAYELENDİRECEĞİZ[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]OBAMA'NIN DANIŞMANI TYSON: ABD ŞU AN DEFLASYON RİSKİYLE KARŞI KARŞIYA-CNBCE [/SIZE][URL="javascript:newsOpen('20090128122312','tr');"][SIZE=1][COLOR=#0066cc]Haberin devamı[/COLOR][/SIZE][/URL]
Akıllı bi alıcı yok ilk 3 satıcının karsısında 8000 e yakın satıs var fazladan bakalım nolacak dj benimde kurallarım var bernankeyi nasıl dize getirdim sizide getiririm önlemleri hızlandırın çabuk mu der :) yoksa obama ya boyun mu büker :)
kanki kizzz, Allah canini almasin, hala dusurmedin mi endeksi. uyandirdin beni daha kargalar oynasmaya baslamadan..dng