[QUOTE=nunu;77492]kanki kizzz, Allah canini almasin, hala dusurmedin mi endeksi. uyandirdin beni daha kargalar oynasmaya baslamadan..dng[/QUOTE]
Sen ordan fdow a el atıver.. Ben bunu hallederim..:..::..::..:
Printable View
[QUOTE=nunu;77492]kanki kizzz, Allah canini almasin, hala dusurmedin mi endeksi. uyandirdin beni daha kargalar oynasmaya baslamadan..dng[/QUOTE]
Sen ordan fdow a el atıver.. Ben bunu hallederim..:..::..::..:
33.775 iğfal edilmiş, şartlı emir devreye girdi flate döndüm,
Dolar al verdiği için dolarda longladım, birde bunu deneyelim...
sıkıldık ama.nerede hareket orada bereket.
dax ında zorlamasyla bi 34 daha yaptık yine..ama garanti 34 e yaklaştıkca betonları döküyor
usd yen 89.30
usd trl 1.6250..hatta 6265 oldu şu an
Bilhassa kati nin dikaktine;
Efenim 15 dakıkalık grafı açınız..Son iki günde oluşan Fincan Kulp klonu görüntüye dikkat çekerim, grafik derki fiyatı 35100 e çekerim...
Efenim daha da korkmak isterseniz yine 15 dakikalık grafı açınız, ayın 22 sinden bu yana oluşan Düşük Belli FK formasyonuna bakınız. Düşük belli FK formasyonu en son spot tolarda 1.44 iken görülmüştü!!!! Düşük belli FK formasyonu en az düşük belli pantolonlar kadar cazip (boğalar için) ve bir o kadar da tehlikeli (ayular için) ..dir..
34300 çok dikkatle izlenmelidir...En az mersiyk nın avatarına atatdığınız dikkat kadar bir dikkat ister 34300...
Garanti 2 gündür ısrarala satıyor ,yükselişte, nedir acep bu yahudilerin bildkleri...
Bugün efg ykr ye oynarsa 36000 den kapanmamız lazım ykr yi bitirmek için bence ykr py değil bunu düşmezsek anlamış olacağız
Son takas
tüm
58700 efg
7400 tgb
6500 teb
satıs 43600 dsı
10000 ıym
5500 3. Kim di unuttum sanko teyitli takas verilerirdir matrıx
[quote=teo;77502]Garanti 2 gündür ısrarala satıyor ,yükselişte, nedir acep bu yahudilerin bildkleri...[/quote]
Belki bildikleri bir şey yoktur...ihtimali için fıkra;
Kartal ile aslan aynı uçakta yolculuk ediyorlar..Kartal hostes call düğmesine basıyor..Hostes geliyor buyrun efenim ne istemiştiniz diyor..Kartal, yo bişi istemedim diyor..Peki efenim o zaman düğmeye neden bastınız diyor Hostes.. kartal hiiiçç ibn..lik olsun diye bastım diyor...5 dakka sonra kartal aynı şeyi yine yapıyor, yine aynı diyaloglar geçiyor kartal ile hostes arasında...Bu esnada olaylara şahit olan Aslan, vay be diyor eğlenceli bu iş ben de yapayım bunu diyor ve yapıyor...Hostes geliyor ne istediniz efenim diyor..Aslan bişiy istemedim ibn..lik olsun diye bastım düğmeye diyor..Hostes durumu Pilot'a anlatıyor..Pilot, atın ikisini de aşağı diyor..Kapının ağzına getiriyorlar ikisini de; Kartal aslana diyorki, "uçmayı biliyor musun", aslan "bilmiyorum" diyor..Kartal diyor ki "uçmayı bilmiyosun da niye ibn..lik yapıyosun"
hem dolar hem de vob al da , her işte bir hayır var...
yapı nın hareketleri pek gösterge olmuo son zamanlarda.nerde bi kurum hareketi merkez noktası olup poz almaya başlarsa yani yaptgı her işlem dogru okmaya baslarsa ve farkedilir de bi kitleyi sürüklerse o zaman o kurum değiştriliyor.yapı nın bu rütbesi yakın zamanda elinden alındı diye düşünüyorum..mesela ky sanılan sanko artk ky degil..en azından şöle diyelim büyük montanlı biri artk ordan işlem yapıo ve bunun da takımın oyuncusu olmama ihtimali çok düşük..kurumlar zaman içinde degstrılecektir.ki kitleler terse yatırılabilsin..yani bunun sonu yok
[QUOTE=teo;77506]hem dolar hem de vob al da , her işte bir hayır var...[/QUOTE]
demek ki endeks az sonra sata geçecek:)
spot 15 dk.lıkta 2. tepe uyumsuz..