[quote=Astatin;77505] ..Kartal diyor ki "uçmayı bilmiyosun da niye ibn..lik yapıyosun"[/quote]
Garantideki aslan mı kartal mı? :D
.dng
Printable View
[quote=Astatin;77505] ..Kartal diyor ki "uçmayı bilmiyosun da niye ibn..lik yapıyosun"[/quote]
Garantideki aslan mı kartal mı? :D
.dng
[quote=bonnie;77509]Garantideki aslan mı kartal mı? :D
.dng[/quote]
Hah işte kritik soru bu :):..::..: bir bilsem yanıtı :)
Ama bu hikayeden, özellikle VOB da yeni olanlar, zengin olma hayali kuranlar, tekniksiz sistemsiz temelsiz hissi takılanlar falan bir mesaj almalı..en azından bu işe yaramış olsun.. VOB da kartal çok çünkü :)
Sevgili VOBIX
Şu APSD ye bi yorum yapabilirmisin?
Zorla yukarı götürülüyo, yukardan hisse satacaklara vede short yapacaklara fırsat veriliyo:), ne güzel ayı piyasası değilmi:)? saygılar.
Dear Mr. SAZAN, Sazan the wolf master, Sazan the wampire slayer,
Bu şefkatsizliğiniz nereye kadar sürecek acaba...
[QUOTE=Astatin;77510]Hah işte kritik soru bu :):..::..: bir bilsem yanıtı :)
Ama bu hikayeden, özellikle VOB da yeni olanlar, zengin olma hayali kuranlar, tekniksiz sistemsiz temelsiz hissi takılanlar falan bir mesaj almalı..en azından bu işe yaramış olsun.. VOB da kartal çok çünkü :)[/QUOTE]
aslan daha çok bence...:..:
Düşüşler alım fırsatı oldu kanaatimce bugun 34400 kıracaklar 35500 e yolculuk başlayabilir
sabah açılışa yetişemedim ve dünkü kısaları 1000 puan zararla kapattım üüüüü üü üü ü .... şimdi uzun pozda bekliyorum ... stoploss ve kısa açma yerim 5 dk sat sinyali olacak ..
İstatistki olarak % 70 olasılıkla cuma kapanış IMKB100 de 27 000 üstünde olacaktır, ay sonları genelde olabildiğince yüksek kapatmak istiyorlar.
ralli
[quote=Vob Trader;77518]ralli[/quote]
ralli...
[quote=SEREN I;77410]grafik çizdiriyor py..önce ikili tepe yaptırdı..şimdi aşağı geliyor.....neden.....
baz senaryo tekrar yukarı gidecek..hem mermi... hemde kısa teşvik ediyor namussuz......[/quote]
baz senaro çalışıyor...çalışkan bank..sanko ..yapı ..gar..py...
sanko damı?..evet.... çalışkan bank işlemlerine dikkat.............dng