Ralli bitti ralli, uzunları kısaya çeviriyolar..
Printable View
Ralli bitti ralli, uzunları kısaya çeviriyolar..
EURUSD 1.3250 üzerinde kaldıkça ralli..hatta ralli ralli ralli :)
ulan fortis yatacak yerin yok
Uzzzunnn bir aradn sonra FX işlemi yaptım..EURUSD long.. S/L 1.3200
[QUOTE=Vob Trader;77518]ralli[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;77519]ralli...[/QUOTE]
yürüyün leyn ne rallisi... :D .boks.
Kedi gören yokmuuuuu? Sanki ben gördüm:)
[QUOTE=Astatin;77499]Bilhassa kati nin dikaktine;
Efenim 15 dakıkalık grafı açınız..Son iki günde oluşan Fincan Kulp klonu görüntüye dikkat çekerim, grafik derki fiyatı 35100 e çekerim...
Efenim daha da korkmak isterseniz yine 15 dakikalık grafı açınız, ayın 22 sinden bu yana oluşan Düşük Belli FK formasyonuna bakınız. Düşük belli FK formasyonu en son spot tolarda 1.44 iken görülmüştü!!!! Düşük belli FK formasyonu en az düşük belli pantolonlar kadar cazip (boğalar için) ve bir o kadar da tehlikeli (ayular için) ..dir..
34300 çok dikkatle izlenmelidir...En az mersiyk nın avatarına atatdığınız dikkat kadar bir dikkat ister 34300...[/QUOTE]
Asti kulbunun olduğu tarafı kırık fincanda ne çay içilir ne kahve ;) Ne koyarsan üstüne dökülür yanarsın sonra. Dikkat et.
10.30 kadar cikis cok volumlu idi 12.30 kadarki dususde oyle en az onun kadar ama bu cikis cok ciliz volume acisindan dikkat.
[quote=catedral;77525]yürüyün leyn ne rallisi... :D .boks.[/quote]
kızma beaahh..bende VOB da poz. yok...sorun değil..ralli malli olsada olur olmasada olur
vob..30 dk.lık..grafik...tehdit...OBO döndü....ÇOK şık bir TOBO oldu.......33750..altına gelmezse...TOBO tehdit hedefi 35600........ne enteresan...yine aynı rakkam..sn.hexen.....acaba grafiker mi var...py ..de...
usd/trl 1.6180
usd/yen 89.30
33.975 den yenıden longa dondum, bugun tam bır hıyarlık ve uyuzluk soz konusu,
775 dusmeden kısa yok bana...