[quote=unlimitted;272903]neeaayyyyyyyyyy günün zirvesinden mi kapanacakmışız ::::::[/quote]
yok artık le bron james :..:
76500 kapasın kafi :)
Printable View
[quote=unlimitted;272903]neeaayyyyyyyyyy günün zirvesinden mi kapanacakmışız ::::::[/quote]
yok artık le bron james :..:
76500 kapasın kafi :)
[quote=Strategist;272904]Anaaamm... Long'larım anında köşe oldu... ::: Yemişim sistemi.... Sağolasın Astatin patron, senin sayende sisteme takma zevkini tadıyorum.... :..: :..: :..:[/quote]
Öyle değil ölünce ne kadar kazanmışın birde sistem ne kadar kazanmış bakıyolar takıp takmadığın ortaya çıkıyo:::
ekim teorik fiyat 77100 ühühühüühüh hüühühühüh
[quote=a.kaya;272862]takozu çektiler bayır aşağı gidiyor demi asti küs değiliz demi özür diledim ama kırılmamışındır umarım üüü[/quote]
küsmekte neymiş yaww:p:p yok ben kimseye küsmedim...iki gündür yoğunum, yanıt veremediğim mesajın v.b. olduysa forumda sen gusra kalma:o
[quote=a.kaya;272859]75600 sağlam destek kırılırsa yandı keten helva :d burdan yukarı döner belki ama 75600 görülme olasılığı yüksek gibi[/quote]
vay be nokta atışı diye buna derler ama tırt işlem yok :..:
[quote=unlimitted;272906]APSD'ye bakıp da ağa kapanıyo sanan feci yanılır. :..:
pis longladılar...! bence....lelele[/quote]
Avrupa borsaları neredeyse artıya geçecek.
Hafta sonuna flat girmek iyi olacak.
[quote=Strategist;272875]Sisteme takma amaçlı long... Hafta sonuna da long.... Sistem nasıl kapatırsa kapatsın.... üvvvvv....
Sabahki kesintiden sonra ha bire tırtık yaptım sistemle bir türlü senkronize olamadım, battı balık yan gider... Hep Astatin yüzünden, ben hayatta bilmezdim böyle sisteme ters işler falan... Hep o yoldan çıkardı beni... üvvvvv.... Pazartesi - gap olur da çarpılırsam iki elim yakanda Astetropatro... ::: :)[/quote]
babab bababa... :..::..:aylar önce bana sorduğun soruyu tekrarlayayım sana.. overall da, sistemden daha iyi performans gösterebilecen mi:D:D
tabi abi en güzel..sistem hoş güzel falan ama bazen metim şentürk ün bile gördüğü okazyonlar fırsatlar var yani...bir kaç yüz puan maliyet iyileştirsen extra cukka yapsan fena mı:..::..::..:
AMMAAAAAAA; Benim çookkkk nadir yaptığım bir şeyi yapıyorsun..Sisteme ters girmem ben..uuuuuuuu..benim sörfüm flat, iyi yerden sistem yönüne dön, flat iyi yerdne sistem yönüne dön şeklinde...sisteme ters girmek mi...oww mondiyo.......
sistemde son sinyal 200 den kısaydı....600 puan vob indi...
sistem 225 den flatledi..pala nın güücü..
herkese iyi haftasonları.............
[quote=abka;272922]sistemde son sinyal 200 den kısaydı....600 puan vob indi...
sistem 225 den flatledi..pala nın güücü..
herkese iyi haftasonları.............[/quote]
abka senin str'nin temmuz performansı nedir paylaşırsan sevinirim.
hımmmm..indikler falan PUPU lar var..TGG=2 alıcı satıcı dengelendi..indikler güzel toparlamış...forumdan gördüğüm şortlar kapanıyor ve bundan mutluluk duyuluyor...hımmmmm...
öyleyse geceye ŞORT..............:) :) Sİstem kapanışa kadar yön değiştirmezse tabi
benim STR 76.200'den shortladı, t/p yaptıktan sonra az önce 76.225'ten longlattı.
[quote=unlimitted;272886]vay anasını.
76,275'ten al veren oldukça güvendiğim sistem hala al'da.
şaka kibin :::[/quote]
şimdi gel de bu sisteme güvenme :::
Makasa bak haftasonuna flat yeter bu kadar dün açılan 77300 şort zero işlem ile kapatıldı.
kapanış rakamı 76375 veya 76400....nedeni az sonra grafikte
[quote=formula9;272928]benim STR 76.200'den shortladı, t/p yaptıktan sonra az önce 76.225'ten longlattı.[/quote]
425'ten kapandım. bereket versin. haftasonuna kafa dinç
[quote=The Tatar;272907]yok artık le bron james :..:
76500 kapasın kafi :)[/quote]
bi 10 dakka daha olsa görürdün sen :D:D
vay namıssız 2 kere fake attı
1. fake yükselecek gibi yaptı düşürdü
2. fake göçüyodu rallyensyNC
vay anasını üwwwwwwwwwwww
[quote=The Tatar;272907]yok artık le bron james :..:
76500 kapasın kafi :)[/quote]
pala yaptı haftasonu kıyağını :)
cümleten iyi akşamlar !
[QUOTE=cırcır;272924]abka senin str'nin temmuz performansı nedir paylaşırsan sevinirim.[/QUOTE]
12.000 üzerinde olması lazım..
350 verdik 300 aldık bugün de sıfıra sıfır elde var sıfır.
Hafta sonuna flat olmanın dayanılmaz hafifliğiyle girdim.
Herkese iyi haftasonları.
Cümleten iyi tatiller
hafta sonuna sort.
sistem ayın 27 sinde verdiği sat sinyalinden bu yana yeni sinyal vermedi..durmak yok şorta devam..iyi haftasonları
[quote=unlimitted;272936]bi 10 dakka daha olsa görürdün sen :D:D[/quote]
bırak + kapamayı rekor bile gelirdi bu iştahla :::
bu iştahın altından ne çıkacak çok merak ettim,sadece kredi notu marifeti değil bu sanki ?
yyia+yyig+yyih
[U]İyi tatiller.Long devam.[/U]
[quote=tr_hope05;272932]kapanış rakamı 76375 veya 76400....nedeni az sonra grafikte[/quote]
pela işi biliii...aç gözlü destek üstü kapadı...
[URL=http://img15.imageshack.us/i/v3007.png/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/8082/v3007.th.png[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Çok enteresan bi gün daha oldu, vay canına demekten başka bi şey kalmıyor
Sistemlere uyalım,uymayanları uyaralım .dng
[quote=The Tatar;272948]bırak + kapamayı rekor bile gelirdi bu iştahla :::
bu iştahın altından ne çıkacak çok merak ettim,sadece kredi notu marifeti değil bu sanki ?[/quote]
DOW ARTI KAPARSA SAĞLAM +500 GAP GARANTİSİ VAR HAFTASONU Bİ HABER FALAN GELİRSE GAPI 1000 NEDE ÇEKER BUNLAR VAY BE ŞORTU 75700 DEN KAPAMAK VARDI KISMET 76300 DEN ANCAK KAPADIM ,600 PUAN ÇOK BEAAA BİLİYODUM ORAYI GÖRECEĞİNİ VE YUKARI VURACAĞINI AMA NEDENSE KIYAMIYOR İŞTE İNSAN DÜŞERKEN BOZU KAPAMAYA :o
[quote=The Tatar;272948]bırak + kapamayı rekor bile gelirdi bu iştahla :::
bu iştahın altından ne çıkacak çok merak ettim,sadece kredi notu marifeti değil bu sanki ?[/quote]
abi önce pozisyon alınır, sonra gereği olan haber gelir.
bu döngü böyle sürüp gider. :)))
sistemsizim ama pela'nın elini görüyorum. güstergeler savolsun :::
yyfu - yorum yok flat uyurum
dow tam 83 barda verdiğini 4 barda geri aldı. :)
vay anam vay...
[IMG]http://www.masaustu-resimleri.com/d/7842-2/Roket+Resimleri.jpg[/IMG]
yangından mal kaçırır gibi ne bu ühühühüühüh
:D
roketi öne alalım :D
[quote=tr_hope05;272367][URL="http://img808.imageshack.us/i/dj2907.png/"][IMG]http://img808.imageshack.us/img808/7193/dj2907.png[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL][/quote]
djı harita dün geceki....
cümleten iyi tatiller...
bol eğlenceler
[QUOTE=unlimitted;272929]şimdi gel de bu sisteme güvenme :::[/QUOTE]
büyüme verilerinden sonra fdow geberik %1 eksilerde dolanırken bi baktım aud/usd artıya geçme çabalarında.. dedim ula noliyyy..:D
sonra senin göstergeler onaylamadı sözün aklıma geldi:..: dedim parite düşüşü onaylamıyor longla jerfin..::::::
Ayu kardişler için iyi görünecek her şeyi bir araya topladım...fiyat 76000 altında kapasa süper olacakmış..velakin bu durum destek çalıştı yukarı döndü demek de değil. böyle güçlü destekler ilk seferde kırılmaz...MAvi alt band ile takozun altının geçtiği yer bugün için tam olarak 75950 den geçiyor..ptesi bu seviyenin altında kapanış çok şık olur..dow kapanış tahminim...tabiki eksi :)
[IMG]http://i32.tinypic.com/2d15mhg.png[/IMG]
[quote=Astatin;272927]hımmmm..indikler falan PUPU lar var..TGG=2 alıcı satıcı dengelendi..indikler güzel toparlamış...[SIZE=6][U][B]forumdan gördüğüm şortlar kapanıyor ve bundan mutluluk duyuluyor...hımmmmm...[/B][/U][/SIZE]
öyleyse geceye ŞORT..............:) :) Sİstem kapanışa kadar yön değiştirmezse tabi[/quote]
astatin histem uzmanımısınızz :D
memü..YAŞ pazar günüymüş...yakalamalar tebliğ edilmesi felan...yarın ist itiraz mahkemesi mesai yapma kararı almış.... yani orası çıngara aday olabülüüürrr...
bide dow %1,5 falan düşerse bu akşam...neaaaaa -3000 gap mı dedin...hehehehhe..şaka şaka..top ortada...(mı acaba) :)
DOW sadece 60 dklıklardaki PUPUsunun gazını almıştı biz kapanırken...o kadder...10511 altında dow kraşieynseynctir..üstünde ise biz badem
ya dow 12 bin felan olacak deyiler bilmiyim biliyin ben anlamiyim bu işlerden üwwwwww
ühühühühühühüh
bu nası iştir ühühühühühüh
teprik ederim taban olur tahminim :D
[quote=Astatin;272980]memü..[SIZE=4][B]YAŞ pazar günüymüş..[/B][/SIZE].yakalamalar tebliğ edilmesi felan...yarın ist itiraz mahkemesi mesai yapma kararı almış.... yani orası çıngara aday olabülüüürrr...[/quote]
Sizin işiniz YAŞ histemciler... YAŞ tahtaya bastınız... ehu ehu ehuuu ::: :..: :)))
Dow'da simetri tamam... 12.000 tüm hızıyla yolda.... Seagate patron, roketi öne alalım... :..: