[quote=catedral;77549]Forumun bütün kısları shorları giydi.. Erkekleri de haşemaları.. :)[/quote]
mahalle baskısı war mecbur....boks.
Printable View
[quote=catedral;77549]Forumun bütün kısları shorları giydi.. Erkekleri de haşemaları.. :)[/quote]
mahalle baskısı war mecbur....boks.
Soros açıklamalar yapıyor kötü takan yok pekde
bunlar önmüzdeki 3 yıl için dj ye 12000 lere alım yeri demedilermi ben cede pek takılmaması gerken insanlar
[quote=SEREN I;77536]30 ..dk.lık graf. lutfen.. tehdit ciddi....iki gündür ne obo çalıştı..ne tobo...amma bir çalışırsa....yukarı marj çok güzel...py de malcı..neden olmasın..........[/quote]
ben söyleyeyim de....günah benden gitsin...............dng
[QUOTE=catedral;77549]Forumun bütün kısları shorları giydi.. Erkekleri de haşemaları.. :)[/QUOTE]
Erkekler gözlerini kıslardan alamayacağıan göre işine konsantre olamaycaklar. Kıslar kazanacak. Şampuan reklamında vardı son kalan park yerien geçmek için kısın biri arabana çıkıp salına salına yürüyordu, erkekler kısa baakrken de diğer kıs arabayı park ediyordu.
[quote=bull market;77551]Allah Allah, senle karşılaşanı gece uyku tutmuyomu demek istiyorsun.dng[/quote]
küçük bir düzeltme ile evet...
"benle karşılaşan bayanları gece uyku tutmuyor" :..::..: hatta gündüz de tutmuyor..:..::..::..: artık frankeştayn mıyım alain delon muyum hangisiyse
[QUOTE=catedral;77549]Forumun bütün kısları shortları .. Erkekleri de haşemaları.. giydi :)[/QUOTE]
Yanlış, ben haşema giymem, short severim:)))
[QUOTE=bull market;77557]Yanlış, ben haşema giymem, short severim:)))[/QUOTE]
Senin de döne döne başın dönecek sonra pençeleri savuramayacaksın. Bir dur istersen. .dng
[quote=catedral;77549]Forumun bütün kısları shortları .. Erkekleri de haşemaları.. giydi :)[/quote]
haklı olmanı çok isterim ama ,düşüşe dair bir tane sarılacak done yok...
[quote=bull market;77557]Yanlış, ben haşema giymem, short severim:)))[/quote]
Short u bizde severiz ama kendi üzerimizde değil :D:D:D (en azından bu diyalog çerçevesinde)
ARACILARDA KİMİN KİMLE ÇALISTIĞINI BİLEMEDİĞİMDEN YORUMSUZDUR [IMG]http://img105.imageshack.us/img105/5952/vvvvvvvvvvvvsc6.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;77556]küçük bir düzeltme ile evet...
"benle karşılaşan bayanları gece uyku tutmuyor" :..::..: hatta gündüz de tutmuyor..:..::..::..: artık frankeştayn mıyım alain delon muyum hangisiyse[/QUOTE]
Ürkünce uyku kavramı kalmıyordur, insan ürkmesi hayvan ürkmesine benzemez.dng
[IMG]http://img105.imageshack.us/img105/5952/vvvvvvvvvvvvsc6.jpg[/IMG]ARACILARDA KİMİN KİMLE ÇALISTIĞINI BİLEMEDİĞİMDEN YORUMSUZDUR