fulşort
Printable View
fulşort
[QUOTE=Astatin;193896]fulşort[/QUOTE]
[B]gacırt [/B]nerde yahu:::
uvv bayadır yoktum gol olmuş , hatta hattrick yapılmış ama aga golu saymamıs sanki.. ule eksi makas mı var gene.. allah longculara sabır versin :)
Multipass Powered By Sazan & Saraylı Systems- Band Modified by Astatin - Darth Weider Look;
[IMG]http://i50.tinypic.com/21461dc.jpg[/IMG]
L ve H bandı modifikasyonludur...Sizdekilerle uymuyor diye paniğe kapılmayın...Daraltılmış band boynuma dolanabilir boğa çıkabilir
800'de long cover ve short... En az 500'e kadar tepki görüyorum, sonrası da gelebilir... Stop 69.025 üzerinde 5dk'lık kapanış...
Ağrıma giden dolardan aldığımı, bu hibinotorla paylaşmam, .......bu kaç gündür böyle,
[quote=Astatin;193896]fulşort[/quote]
[quote=fXci;193897][B]gacırt [/B]nerde yahu:::[/quote]
[quote=Astatin;193899]Multipass Powered By Sazan & Saraylı Systems- Band Modified by Astatin - Darth Weider Look;
[IMG]http://i50.tinypic.com/21461dc.jpg[/IMG]
L ve H bandı modifikasyonludur...Sizdekilerle uymuyor diye paniğe kapılmayın...Daraltılmış band boynuma dolanabilir boğa çıkabilir[/quote]
Lem efiksci, ben fulşort deyince aklına neden gacırt geldi..bişi mi demek istiyon...boks..boks. sistemli vesikalı patron..aybediyon ha:..:
yok..bnlar baskıyı yatayda geçiştircek..sanırsam..yukarı gördüm..salmıycaklar..belki şortlar stoplayınca..beenceee
Sanırım ; 3-4-5 şubat tarihlerinde Koza altın talep toplanıyormuş, önmü kesinmi bilemem....
Bu hafta Ne yükseliş ne düşüş kimsenin işine gelmez, yatay gideriz....
Yazuz Semerci yazdı ; aracı kuruluşlar satışı garanti etmişler....
Şimdi çiddi bir para borsada başka hisselerden çıkmalı; ciddi yükseliş zor....
Borsada ciddi düşüş olursa hisse aracılarda kalır buda kimsenin işine gelmez ; öyleyse ciddi düşmemeli....
15 dklık da 825 fiyatta TGG 2 ye düştü... sistemin bağırsaklarındna gördüğüm kadarıyla 150-175 pıvan aşağıda 15 dklıkda sat geçebilir....Şort ++... (C++ gibi)
karar yeresi, fspx için,
Benim NaNo ya göre günlükler mortu dikeli bugün 8. gün oluyor:) ama piyasa banamısın demiyor Maşallah, öyle olsun, yanılan bizim sistemler olsun pala kazansın, sisteme ne gerenk var bunu bilmek için vob da prof. olmaya gerenk yok:::
spota saldırıyolaaa...
[QUOTE=Astatin;193902]Lem efiksci, ben fulşort deyince aklına neden gacırt geldi..bişi mi demek istiyon...boks..boks. sistemli vesikalı patron..aybediyon ha:..:[/QUOTE]
ayıbediyon patron gacırt ı sordum zadece ::: bu arada müjdemi isterim birazdan teknik graf gönderceyim ilham geldi gayri :::
Vay canına... Spot'ta çok ciddi operasyon yapıyorlar... 15dk içinde düşmezse 70.000 denemesi gelecektir...
[quote=fXci;193910]ayıbediyon patron gacırt ı sordum zadece ::: bu arada müjdemi isterim birazdan teknik graf gönderceyim [B]ilham geldi gayri[/B] :::[/quote]
Teprik ederim:::::::::
[quote=Strategist;193911]Vay canına... Spot'ta çok ciddi operasyon yapıyorlar... 15dk içinde düşmezse 70.000 denemesi gelecektir...[/quote]
Orantısız Güç mü kullanıyorlar??
Beni en çok tedirgin eden haftalık grafik, spot endeksler için haftalık tutunmaya devam ediyor görünümünde, bu aslında herşeyi açıklıyor, bu hafta oluşacak bir düşüşte tüm sistemleri haftalık sat konumuna geçirebilirler, yani olursa ayı piyasasından bahsetmemek ayıp olur o zaman, saygılar.
[quote=excali;193913]Orantısız Güç mü kullanıyorlar??[/quote]
Altın Kural: Altını olan kuralı koyar... :p
[quote=Strategist;193915]Altın Kural: Altını olan kuralı koyar... :p[/quote]
Garan'ın 6.45 kademesine altın mı koymuşlar??
700 kırılmadan şorlar..tikkkat..
Hiç inanmıyorum şahsen bu tepkiye..inanmak da isteniyorum ayrıca...üwww
[QUOTE=Astatin;193918]Hiç inanmıyorum şahsen bu tepkiye..inanmak da isteniyorum ayrıca...üwww[/QUOTE]
aynen ya..çarpılıcaz gibi duruyo. 850den satmıştım bende :((
[QUOTE=Astatin;193918]Hiç inanmıyorum şahsen bu tepkiye..inanmak da isteniyorum ayrıca...üwww[/QUOTE]
69 geçince inanırsın..üüüww..de üww
Alıntı Pasta -Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-5F43_4B66C930.jpg[/IMG]
istop...175 puan haşırtos..üwww
69.000 stop ve full long... Bu heriflerin şakası yok...
Spot piyasa inanılmaz yaw, çizin bakalım çizin...
gol olur :)
[quote=Astatin;193922]istop...175 puan haşırtos..üwww[/quote]
aha 975 pasifte kalmışım..gücün işareti olabilir mi..üww..emir iptal..şort kldık **
Benim gibi boğa oğlu boğaya bile abooov dedirten sahneler yaşanıyor...
yok deve!
stoplar patladı galiba.. ne oldu öyle tek tuş 69.200 e kadar...
ama ben cuma gecesi dedimdi LONG lar korkmaaan müsterih oluunnn bişey olmaaaz diye...dedim mi demedim mi?
:p:p:p
[QUOTE=Astatin;193922]istop...175 puan haşırtos..üwww[/QUOTE]
banada 200 üüüvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
[quote=Astatin;193926]aha 975 pasifte kalmışım..gücün işareti olabilir mi..üww..emir iptal..şort kldık **[/quote]
ulan noolliiii...bi 69200 oluyo, way** keşike stoplasaymışız diyoz...bi 69000 olii, wayaq iyiki stoplamamış oluyoz..lalolii laaaa
[quote=TÜRKOĞLU;193930]ama ben cuma gecesi dedimdi LONG lar korkmaaan müsterih oluunnn bişey olmaaaz diye...dedim mi demedim mi?
:p:p:p[/quote]
Abi imzanı değiştir. Bu hızla hedef 85.000 değil 105.000 olur... :..:
[quote=Astatin;193932]ulan noolliiii...bi 69200 oluyo, way** keşike stoplasaymışız diyoz...bi 69000 olii, wayaq iyiki stoplamamış oluyoz..lalolii laaaa[/quote]
genellikle bu ikilemlerin sonu ilki ile biter. :..:
[quote=unlimitted;193934]genellikle bu ikilemlerin sonu ilki ile biter. :..:[/quote]
:..::..::..: %99 gibi:..::..:
şu rallinin 5'te biri gbp/usd'de olsa, yemişim VOB'u derdim.
gerçi yine diyorum da...:)))