Herkes neyi görmek isterse onu görüyor kimi kedi kimi obo kimi tobo kimi uyumsuzluk kimi fincan kimi BO vs. vs.
Printable View
Herkes neyi görmek isterse onu görüyor kimi kedi kimi obo kimi tobo kimi uyumsuzluk kimi fincan kimi BO vs. vs.
fikir değiştircem çakacaklar
[quote=bull market;77573]Bişeyler demesi için şartlandırmamalı bence;), kediyi çizsin bana yeter, sende artıkın birdahaki görüşünde durumu öğrenirsin, biz öğrenmesekde olur:))), saygılar.[/quote]
sana mutluluğun resmini çizse olmaz mı :..::..: (bu arada karşılaşma durumu falan yok...aa BM sen niye kızın arkasından konuşuyon bakiimm)
[quote=catedral;77572]sana verdiğim bütün teşekkürleri akşama geri alacağım...
Teo seninkileride geri toplıycam....boks.[/quote]
bana dokanmayan kati 1000 yıl yaşasın:..::..:
[QUOTE=Astatin;77570]Hexen bizi diskoya götür[/QUOTE]
Piyasa aşağıya gelirse sizi ben buraya götürecem
[URL="http://www.bullmarketrestaurant.com/"]http://www.bullmarketrestaurant.com/[/URL]
Hersey aksam açıklanacak önlemlerle yarın ki büyüme verisine odaklandığından buralarda tutuyolar işte çok sıkıcı ne yüksel ne alçal
[QUOTE=catedral;77572]sana verdiğim bütün teşekkürleri akşama geri alacağım...
Teo seninkileride geri toplıycam....boks.[/QUOTE]
bende akşam 35000 üstü kapatırsak ... senin tüm mesajlarına teşekkür atacam .. . rüzgara karşı kısa donla bekleme ablam ..
[quote=sentinus;77576]Herkes neyi görmek isterse onu görüyor kimi kedi kimi obo kimi tobo kimi uyumsuzluk kimi fincan kimi BO vs. vs.[/quote]
BO yu sadece bir kişi görebiliyo..VOb treydır..Sanıyorum düşük belli FK yıda sadece ben görebiliyorum..:..:
APSD artıya geçiyor piyasada kararsızlık hüküm sürüyor. Süt danaları biraz daha otlasam mı diyor. Ayular da boşuna ürkmüşüz oyuna dönelim diyor.
[QUOTE=selçuklu;77582]bende akşam 35000 üstü kapatırsak ... senin tüm mesajlarına teşekkür atacam .. . rüzgara karşı kısa donla bekleme ablam ..[/QUOTE]
rüzgarın yönünden emin misin selçuklu:)
[quote=Vob Trader;77577]fikir değiştircem çakacaklar[/quote]
bende öyle mi yapsam:D:D:D
Astatin eur-usd sezonu açmışsın yeni gördüm :D Maximum kaça gider ben de girmeyi düşünüyorum senin hatrına :D Dolar-Ytl ve Altın için de birer cümle lütfen :D
EDIT: DJI için bu gece ralli mi bekliyorsun gerçekten?