[QUOTE=jerfin;77585]rüzgarın yönünden emin misin selçuklu:)[/QUOTE]
emin değilim sistemim ne derse .. şimdilik yukarı diyor.. ama az kaldı az daha verirlerse yön değiştirecek ..
Printable View
[QUOTE=jerfin;77585]rüzgarın yönünden emin misin selçuklu:)[/QUOTE]
emin değilim sistemim ne derse .. şimdilik yukarı diyor.. ama az kaldı az daha verirlerse yön değiştirecek ..
Bu da işin teorik kısmı :
[b][color=red]Senaryo :[/color] 2 [color=red]Fiyat :[/color] Yukarı [color=red]APS :[/color] Yatay [color=red]Etki :[/color] Olumlu [color=red]Piyasa :[/color][/b]
[b]a. [/b]Yeni boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yapıyorlar, ve/veya
[b]b. [/b]Eski ayılar, temkinli satan yeni ayılardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*, ve/veya
[b]c.[/b] Yeni boğaların, temkinli satan yeni ayılardan agresif alımları (APS’nı artırır); eski ayıların, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatmasıyla* (APS’nı azaltır) dengeleniyor
(fiyatlar yavaş yavaş yükselir)
[QUOTE=Astatin;77583]BO yu sadece bir kişi görebiliyo..VOb treydır..Sanıyorum düşük belli FK yıda sadece ben görebiliyorum..:..:[/QUOTE]
çok pis bo dd ve kü görürüm :) görüncede affetmem hiç uygularım direk:D
[QUOTE=selçuklu;77588]emin değilim sistemim ne derse .. şimdilik yukarı diyor.. ama az kaldı az daha verirlerse yön değiştirecek ..[/QUOTE]
aaa öyle döneklik yok:D
[QUOTE=Astatin;77579]bana dokanmayan kati 1000 yıl yaşasın:..::..:[/QUOTE]
Onalrdan aldığı teşkkürleri sana verecekmiş.
[quote=hexa;77587]Astatin eur-usd sezonu açmışsın yeni gördüm :D Maximum kaça gider ben de girmeyi düşünüyorum senin hatrına :D Dolar-Ytl ve Altın için de birer cümle lütfen :D[/quote]
EURUSD: Alış 1.3250 S/L 1.3200 T/P 1.3400 (çok enteresan duruyor, 1.3250 üzerinde kaldıkça 1.36 bilem yapabilir...
USD-YTL: İçgüveysinden hallice
XAUUSD : 911 de sat demiştim...1 ay soru kabul etmem :D:D 865 destekden 20 lik bir depküye oynanabilir..şimdilik FIFA gözlemcisiyim burda
[QUOTE=jerfin;77591]aaa öyle döneklik yok:D[/QUOTE]
eee bu işler böyle jerfin ... piyasaya delikanlılık sökmez .. sat gelsin hemen dönerim catedralin yanı başına otururum valla hahahah .. :D:D
bankalarda alıcı yok gibi
ben long bekliyom ama sanki çözülme olacak gibi imkb de
[quote=VOBiX;77592]Onalrdan aldığı teşkkürleri sana verecekmiş.[/quote]
benim bildiğim catedral karşı pozisyona günahını vermez
hexen baba graf koysada onumüzü görsek
Peki DJI bu gece nasıl kapatır? Gerçekten ralli mi bekliyorsun? Diğerlerini anladım fakat Usd-Ytl'yi anlamadım düşmek istemiyor sanki direniyor :D
[quote=hexa;77598]Peki DJI bu gece nasıl kapatır? Gerçekten ralli mi bekliyorsun? Diğerlerini anladım fakat Usd-Ytl'yi anlamadım düşmek istemiyor sanki direniyor :D[/quote]
Yaşamak direnmektir HExa cım..USDYTL de sistem al demedikçe bulaşmam..Bu aakadş büyük hareketlerden sonra haber bağımsız salınır yatayda geleneksel olarak adam çarpabilir..deyk keyır ov yu
Ralli mi bekliyorum..VOB da beklentisizim :) sistemi izliyorum :) ama hissiyat dersen heeee bence de alacklar..bencede sistemimce..ama anında satarım sistem satarsa :)