[quote=VOBiX;77623]34250-34275 terminal gelince haber et[/quote]
geldi dostum ..saolasın
Printable View
[quote=VOBiX;77623]34250-34275 terminal gelince haber et[/quote]
geldi dostum ..saolasın
dax tan utandım biraz daha yukarı giderim formasyonu bitmedi bi türlü
34400 lere geldik betoncu başları napcek bakalım..
usd yen 89.40
usd trl 1.6129
Spot 34460 olmuş, olağanüstü bir durum olmalı, bir duyum falan almış olmalılar, başka türlü bu yukarı hareketin anlamı yoktur, sistemleride çarptı bu yukarı hareket, demekki ne olursa olsun, sahte yukarı hareket, ama sonuçta 38000 e kadar sahte yukarı yaparmı yaparlar, neyse, ben ihtimal vermiyorum, saygılar.
[QUOTE=bull market;77626]Spot 34460 olmuş, olağanüstü bir durum olmalı, bir duyum falan almış olmalılar, başka türlü bu yukarı hareketin anlamı yoktur, sistemleride çarptı bu yukarı hareket, demekki ne olursa olsun, sahte yukarı hareket, ama sonuçta 38000 e kadar sahte yukarı yaparmı yaparlar, neyse, ben ihtimal vermiyorum, saygılar.[/QUOTE]
ya bullmarket ne duyumu...
dax 4.58
biz 3.86 yükselmişiz.....
varsa duyum daxda var... he heeee:D biz az bile yükseldik....
S&P ilerleyen gunlerde bolınger ust bandı gunluklerde 935'e gıdıyor, ama bız nereye gıdecegız bellı degıl...
[quote=teo;77628]s&p ilerleyen gunlerde bolınger ust bandı gunluklerde 935'e gıdıyor, ama [color="red"]bız nereye gıdecegız bellı degıl[/color]...[/quote]
37500
[QUOTE=mbm;77627]ya bullmarket ne duyumu...
dax 4.58
biz 3.86 yükselmişiz.....
varsa duyum daxda var... he heeee:D biz az bile yükseldik....[/QUOTE]
İyide, biz evvelki gün vobda +%10 a varan bir yükselişi yaparken bunlar neredeydi diye soruyom kendime, sizede sorayım gelmişken, saygılar.
agresif gördüm efg yi
fir firci amcalar gorev basinda yine. boncuk bulmus gibi aliyorlar.
EFG satıştan alışa geçti en yii üçüncü alıcı
baş döndüren alımlar :)
ve makas artılandı
eskiden caprisun die bi meyve suyu vardı. reklamnında sloganı önce hüplet sonra gümletti.
seansdada aynı durum var önce tut sonra tek çubukla çiz:)