-
gapısıyo gene ayu gorunumlu bogalar.. al gulum ver gulum ahanda destek al sana dırenc hesabı.. bence ayak oyunu bunlar.. shortculara bırer damla bal gosterıp longculara yeter dedrıtcekler herhalde.. sonra pırt deyu fırllatırlar gıbı gorunuyo..
yada saglam ayak yapıyolar gul gıbı short fırsatını kacırıyoz.. allahım sen aklımıza sahip ol :) palanın ayak oyunlarına kaptırma bızı ::::::::::
-
Biri TRKSTIL ve TEBe GARAN bedava dedi herhalde. ikisi yarışırcasına yüklendiler 6,50e ama kaldırmaya güçleri yetmedi şimdilik. Makas eksiye geçmiş. Katinanın elinde makası kesemezz ah kesemeeez
-
[quote=nunu;194112]elbette, biraz daha orta vadeli yani...mesela endeksin 100000 olacagini dusunen biri niye longlamasin?:::[/quote]
Belki de düşündüğünü değil grafikte gördüğünü oynayacak kadar tecrübelidir...
-
-
[QUOTE=VOBiX;194115]Biri TRKSTIL ve TEBe GARAN bedava dedi herhalde. ikisi yarışırcasına yüklendiler 6,50e ama kaldırmaya güçleri yetmedi şimdilik. Makas eksiye geçmiş. Katinanın elinde makası kesemezz ah kesemeeez[/QUOTE]
Sadece iki kuruma mi demisler? ayip etmisler:)
-
ben biraz ayu topiğine gidiyorum....
uşağlar darmadağın olmuş.....pala kılıçtan geçirmiş garipleri....
bir bakayım sağ kalan varmı....
çalı diplerini kontrol edeyim....
bana göre ilk önce komutan cani kaçmış..saklanmıştır....
-
alıntı nostra, harbi ohaaaa nereye düşüyosun abim short halen caiz değil
pgç
+73
+35 ohaaaa
-
IMKB [URL="http://www.yazete.com/haberdetay.asp?Newsid=36083&ref=top100"]Ben ölmedim yaşıyorum! [/URL] diyor birisi kalkıp o kadar masraf ettik cenaze töreni haqzırladık diyip öldürmediği sürece böyle devam.
-
[QUOTE=zozo;194120]alıntı nostra, harbi ohaaaa nereye düşüyosun abim short halen caiz değil
pgç
+73
+35 ohaaaa[/QUOTE]
+70in +32si GARANda
Bilanço dönemindeyiz bilançoalr bitene kadar testere show sahnelerde.
Hele ki bankalrın bilançoalrı bitene akdar shortlara oyun üstüne oyun oynamaya devame derler. Bir yıl boyunca ard arda faizler indi yıllık bilnçoda katksıını görmek isteyeceklerdir.
-
[quote=boz ayı;194119]ben biraz ayu topiğine gidiyorum....
uşağlar darmadağın olmuş.....pala kılıçtan geçirmiş garipleri....
bir bakayım sağ kalan varmı....
çalı diplerini kontrol edeyim....
bana göre ilk önce komutan cani kaçmış..saklanmıştır....[/quote]
Sen git boz ayum gurbete
Ben sılayı beklerim...
HAS AYU
-
100 ün altı bile 15 dklıkda sat sinyali getirebilir...haydi bas bas
[IMG]http://i45.tinypic.com/2aez1jl.jpg[/IMG]
-
pelaya bak..ne yukarı ne aşavı..
-
Kac kontrat döndü böyle 150-325 arasinda?
Iki tarafa da götürmeye yeter herhalde...
-
vobu tebrik ediyorum 2.5 saattir 69150-275 arasında ekrana bağlattı bizi, şerefsiz yarın gapla halletecek durumu galiba...
-
shortcular ıcın goz korkutma tırım tırım tırsıtma dakıkaları basladı sankı. resmen pskolojik harp :)
-
İŞCTR nin bedelsiz açıklaması tam zamanlamalı olmuş oldu, tarihde belli değil, yeni zirve yaptı namussuz.
-
[quote=thracian;194132]Kac kontrat döndü böyle 150-325 arasinda?
Iki tarafa da götürmeye yeter herhalde...[/quote]
alış 22000 kontrat
satış 15000 kontrat
-
[b]abd buyukelcılıgı:abd'nın ergenekon sorusturmasıyla herhangı bır ılgısı oldugu ıddıaları sacmadır [/b]
abd'nın ankara buyukelcılıgı, abd'nın
ergenekon sorusturmasıyla herhangı bır ılgısı oldugu ıddıalarının sacma buldugunu
bıldırdı.
Abd'nın ankara buyukelcılıgı sozcusu, ergenekon sorusturmasının parcası
olan ıddıanamede belırtıldıgı uzere, medyada yer alan ıstanbul'dakı amerıkan
konsoloslugu'na aıt bır aracın poyrazkoy olarak bılınen askerı bolgeye gırerek
fotograf cektıgı haberlerını dogrulayabılır mıyız? Sorusuna verdıgı yazılı
yanıtta, turk mahkemesındekı bır davada yer alan belırlı ıddıalarla ılgılı yorum
yapamayacaklarını belırttı.
Basında yer aldıgı seklıyle, 7 nısan 2009 tarıhınde bır konsolosluk
aracının bolgede olduguna daır bır kayıtlarının olmadıgını kaydeden sozcu,
abd'nın ergenekon sorusturmasıyla herhangı bır ılgısı oldugu ıddıaları sacmadır
ıfadesını kullandı.
-aa-
-
[B]Shortum 70400 e kadar rahatim. Ondan sonra panik yaparim.
Her zaman tam zirveyi bulamazsiniz asagidan Shortladik ama bunun bi de donusu var..
Dow kanali kirdi unutmayin. Biz dce kiricaz..
burdan karar degistirirseniz tam sislenmis bogaya donersiniz.. 70500 short stop.[/B]
-
[QUOTE=thracian;194012]69400-69500 araligina satislarimi girdim, orada flat olacagim...
Eger gecip üzerinde kalirsak tekrar uzun acacaim, gevsersek de asagidan uzunlari yerine koyacagim...
Bir de Garan gitse.dng[/QUOTE]
Gitmediler spot kapanana kadar...
Ben de tutuyorum bu longlari...
Geceye de long...
Gap ile 69500`ü gecmelerinden ve disarida kalmaktan cekindim, hayirlisi artik...
-
bu yükseklik de yetmez... daha da almalılar... min 70bin.. lakin son tepe (71,3xx) geçilmeyebilir..
-
çok Mükkem bir hacim ve para girişi oldu.... sistemler alda histemler satda.. ustalara saygı olarak yurt dışı yükselirken yükselmiyorsak direk SAT diyor.. kapanışta son sn de karar vermek üzere...
-
işctr nin endeks 30 a ağırlığına göre bugünkü yükselişte kaç puan tkisi oldu acaba? hesaplayabilen varmı?
-
ne diodunuz siz. Z İ L D:)
-
güçlü kapanış..
YYLD :) stop 68550 !
cümleten iyi akşamlar !
-
iyi akşamlar voborsa.....
-
[QUOTE=kayahan;193824]ogleden sonra doseyecekler asagiya !!!!!!!!!!!!!!!:dü::dü::dü::dü:
[IMG]http://forum.finanzen.net/anonymize/http://www.faz.net/m/%7B50A6F5ED-15BB-48FE-8A87-68F1ACA57476%7DPicture.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=hilmi;193831]Foruma ara ara giriyorum...
Sizi yukarı atakların öncesinde hatırlıyorum...
Yanlışım varsa forumun müdavimleri düzeltsin...[/QUOTE]
Tebrikler sn hilmi, arkadaşımız geçen onca aydan sonra sanırım hala ders almamış. O mesajı attığı anda fiyat 68.800 ve kapanışımız 69450
650 puan döşemişler ama yön farklı tarafa olmuş :D
-
geceye long kaldım, iyi akşamlar herkese...
-
Geceye short kaldım.
Uzlaşma 69400 oldu.
Herkese iyi akşamlar.
-
geceye long.. henüz dönüş emaresi yok..
iyi akşamlar..
-
onu 9 u anlamam .. sayım belli proejeksyon belli .. fraktal belli ...ralyy. scenario live i think..
[CENTER][SIZE="7"][B][COLOR="Green"]zildgla*[/COLOR][/B][/SIZE]
zeroişlemlongdevamgeceyedelonga*[/CENTER]
-
Tiksinç bir gün oldu...
1) Güne şorttan 600-700 pıvan Gap kaparak başlarız umudundaydık..Badem oldu
2) Devamında longtan 550-600 pıvan kazandık
3) Sonra şorttan bir o kadar zarar..
Elde var ziro..Aracı kuruma çalıştık **...
Ve geceye flat **. (gösterge mahyetinde 1 adet long)
-
[quote=selçuklu;194151]onu 9 u anlamam .. sayım belli proejeksyon belli .. fraktal belli ...ralyy. scenario live i think..
[CENTER][SIZE=7][B][COLOR=green]zildgla*[/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]
[CENTER]zeroişlemlongdevamgeceyedelonga*[/CENTER]
[/quote]
:)))))))
-
spot 68500 den Al verdi bugun!.. yarın 70.000 de direnci var gecilmesi durumunda 70.700 ler hedefi olur.. vobda buna gore tetikde olunmalı fark 200 puan oldu yıne spota deli gibi para giriyor vobda tık yok.. 2gune kalmaz patlatırlar piyasayı bu durumda bana oyle gelıyor...
-
pala sistem diyaloğu yazık ya shortları ne hale getiriyolar
[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/6779/zzzzq.png[/IMG]
-
tam dirençden kapadılar..fil at... üstüne çıksın uzarız...
-
Bence sinirda bir kapanis oldu...
Ilginctir ki, cuma günü ve haftasonu boyunca bile longlarim ile daha müsterih idim:)
69500`ü yarin gap ile yukari gecersek, stopumu oraya cikaracagim ve günün gidisine göre kalan 1/2 ile de long acacagim...
Stoplossum 68400`de, ancak bu noktadan sonra 69000 alti kapanislar longlari zorlamaya baslar...
Sistemim alda, sistem portföyü de alda:)
Benim plans böyle, yarin ola hayrola.
Herkese iyi aksamlar...
-
[QUOTE=Astatin;194152]Tiksinç bir gün oldu...
1) Güne şorttan 600-700 pıvan Gap kaparak başlarız umudundaydık..Badem oldu
2) Devamında longtan 550-600 pıvan kazandık
3) Sonra şorttan bir o kadar zarar..
Elde var ziro..Aracı kuruma çalıştık **...
Ve geceye flat **. (gösterge mahyetinde 1 adet long)[/QUOTE]
Böyle bir başbakanımız varken ve IMF çözülmemişken sen shorttta ısrar edersen olacağı budur işte. madem shortçuları sevmiiiisin kapat VOBu dimi! Kamaera gördüğü yerde cheese diyeceğine IMF diyor .dng
-
[quote=QUEEN;194156]tam dirençden kapadılar..fil at... üstüne çıksın uzarız...[/quote]
daha ne uzayacaksın:mad::mad::mad: ayıp değil mi:mad::mad:forumda bir sürü kısa var:mad::mad::mad: 1.75 altında.dng.dng.dng
-
[quote=zozo;194155]pala sistem diyaloğu yazık ya shortları ne hale getiriyolar
[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/6779/zzzzq.png[/IMG][/quote]
zozo bugün grafikte aynı barda SAT ve aynı barda AL verdi benim sistemde...zozo benim sistemi mi çaldın?::::::