Yeni long yapıolar iyimi..
Printable View
Yeni long yapıolar iyimi..
[QUOTE=bull market;77630]İyide, biz evvelki gün vobda +%10 a varan bir yükselişi yaparken bunlar neredeydi diye soruyom kendime, sizede sorayım gelmişken, saygılar.[/QUOTE]
dünde verdik bi kısımını ya....
iki ileri bi geri devam edeceklermiş gibi druyorlar...
çokta umrumda olmaz....
uzuna devam şimdilik......
ha şöyle akıllı olun, ne o mıymıy...
iyi....iyi...
nihahahahah...kısadayken borsa düşünce grrooarrrrrr deniliyorduda, boğa sesi nasıl bi şekilde yazılmalı acep...(möööö diyecek arkadaşlara peşinen diyeyim..kendileri öyle yazabilir ama karizması zayıf bir ünlem olduğundan ben kullanmayacağım)
demekki tacirler de bunların adamıymış way anasını sayın seyirciler
Düşük belli fk :)
350 den uzadım ... yapacak bişi yok... TV de canlı yayında spekülasyon manüpülasyon her şey yapılıyor... Hemde MB başkanı tarafından...
[QUOTE=Vob Trader;77641]demekki tacirler de bunların adamıymış way anasını sayın seyirciler[/QUOTE]
Herkes onların adamı yav bilmiyomuş gibi konuşuyon:..::..:
[quote=serkanyurttas;77553]soros açıklamalar yapıyor kötü takan yok pekde
bunlar önmüzdeki 3 yıl için dj ye 12000 lere alım yeri demedilermi ben cede pek takılmaması gerken insanlar[/quote]
büyük kapışma ve 34100 22 günlük ortalama üzerindeyiz kapanısda üzerinde olursa olumlu ykr py değil kapanısımız iyi olursa slmlr
FK nın hedefi 35100, DBFK nın 37000....gaza geldi demeyin sadce 35100 üzerinde kalırsa nolabilir in yanıtı..düşük bel....cazip bişey bilirsiniz :)
bu memlekette spekulasyon yapamayan bi biz kalmışızdır..en tepeden en tırnaga herkes elinden geleni yapıo spekülasyon için