[QUOTE=clark;77515]Düşüşler alım fırsatı oldu kanaatimce bugun 34400 kıracaklar 35500 e yolculuk başlayabilir[/QUOTE]
35500 potaya girdi
Printable View
[QUOTE=clark;77515]Düşüşler alım fırsatı oldu kanaatimce bugun 34400 kıracaklar 35500 e yolculuk başlayabilir[/QUOTE]
35500 potaya girdi
Tekrar uzunları kapadım ve kısadayım, şaşkınım:)
panic islem kacın zarar cıkarmak icun normaldan fazla risk etmeyin dikat olun teknik traders short stop sebeple 34400 üstesi 34750 hızla harket oldu..bundan sorası onemde sindi teknik potans 35300.500 yeresi amma bunun icun once 34400 üstesi kalma gerek terkar 34400 yeresine gitme gerek..
dow future dediyim gibi 8222 üstesinde halen 8500 yeresine kadar potans var..
[quote=SEREN I;77410]grafik çizdiriyor py..önce ikili tepe yaptırdı..şimdi aşağı geliyor.....neden.....
baz senaryo tekrar yukarı gidecek..hem mermi... hemde kısa teşvik ediyor namussuz......[/quote]
şişman kadın şimdi pastanın neresinde......ucuz satıp ..pahalı almayımı seviyor sizce........dng
[quote=SEREN I;77653]muhterem arkadaşlar....pastaya bakınca py..malda gözükmüyordu dimi..üstelik şişman kadın da satıyordu...seren ne dedi py..malcı..yukarı istiyor..deneyecek....sakın sormayın nerden biliyorsun diye..pasta okumak için..pastacı olmak veya pastahanede çalışmak gerek...öyle pasta coopy edip...ahkam kesmek yok....[/quote]
sayın Pastacı arkadaş, meyveli bir pasta rica edeyim...
[quote=SEREN I;77653]muhterem arkadaşlar....pastaya bakınca py..malda gözükmüyordu dimi..üstelik şişman kadın da satıyordu...seren ne dedi py..malcı..yukarı istiyor..deneyecek....sakın sormayın nerden biliyorsun diye..pasta okumak için..pastacı olmak veya pastahanede çalışmak gerek...öyle pasta coopy edip...ahkam kesmek yok....[/quote]
AMMANAZLI ÇİF TEPE İSTERİZ .lelele 34750
[quote=teo;77667]sayın Pastacı arkadaş, meyveli bir pasta rica edeyim...[/quote]
bunlar küçük pasta..fikirlere alşalım diye yazıyorum...sana en büyük pastayı yediricem...hani şu içinden tavşan kız.+. çıkanı.....
[quote=SEREN I;77669]bunlar küçük pasta..fikirlere alşalım diye yazıyorum...sana en büyük pastayı yediricem...hani şu içinden tavşan kız.+. çıkanı.....[/quote]
tavşan kız nasıl yenilir, dur ben bu konuda bir ebook bulayım, okuyayım, da acemiliğim anlaşılmasın tavşana, sonra bir daha yedirmez bu çocuk acemi diye :) heheheh
şimdi ne olur sevgili seren?
Uzun bir aradan sonra herkese selamlar..
Bugünkü yükselişle günlük MACD Alda.. ve 20 MA üzerindeyiz.. Hedef bollinger üst bandı olabilir..
[quote=fahri78;77672]Uzun bir aradan sonra herkese selamlar..
Bugünkü yükselişle günlük MACD Alda.. ve 20 MA üzerindeyiz.. Hedef bollinger üst bandı olabilir..[/quote]
Fahri nerelerdesin , özlettin kendini, hoşgeldin..
[QUOTE=fahri78;77672]Uzun bir aradan sonra herkese selamlar..
Bugünkü yükselişle günlük MACD Alda.. ve 20 MA üzerindeyiz.. Hedef bollinger üst bandı olabilir..[/QUOTE]
hoş geldin kardeş.....
tesadüfmü bu......