sana bişi olmasın memü...:) sen deyince farktım..nisanın fiyatı hem şubat hem aralık ın altında..peehh..bu kadar sığ piyasada gelde mana ver
Printable View
sana bişi olmasın memü...:) sen deyince farktım..nisanın fiyatı hem şubat hem aralık ın altında..peehh..bu kadar sığ piyasada gelde mana ver
[QUOTE=Astatin;408567]Tablo Adı : Turbulent Environment
Modern tarzda bir çalışma..01.06.2012, İstanbul by Astatin
Öyle graş gruş gonuşuyoruk da, 65525 altında günlük kapanış olmadığı sürece müsterih değilim...Ama 65525 altında günlük kapanış olursa onun çook derin manaları var..Kırmızı çizgi son iki bar hariç önceki 5 günün eğilimini yansıtoyor (son iki gün pala atraksiyonlarındna süzülmüş arındırılmış hali)..Onun altına inmiş oalcak..Yeşil ortanın altına inmiş olacak..CCı lar ve mom lar tepeden dönüş yapmış olacak..ver elini şarkışla olacak..trend gücü göstergesinin 2 nin üzerine sıçraması feyk kalmış olacak (önceki iki kez, 3 den geri dönüşüne bakın!!)...çiçek gibi olacak
[IMG]http://i48.tinypic.com/351fvcn.png[/IMG][/QUOTE]
patron :D nostalji öyle bi dıkladıydım üwwwwwwww
65 deyirr 97 deyik 98 görecez bugün galiba ingaaaaaaaaa
[quote=seagate;422242]patron :D nostalji öyle bi dıkladıydım üwwwwwwww
65 deyirr 97 deyik 98 görecez bugün galiba ingaaaaaaaaa[/quote]
fıstık gibi anaizmiş hacı daa ne istiyon..düşen trend kıtıldığında longlayan ebedi huzur içinde bugünlere geldiydi:p
[QUOTE=Astatin;422243]fıstık gibi anaizmiş hacı daa ne istiyon..düşen trend kıtıldığında longlayan ebedi huzur içinde bugünlere geldiydi:p[/QUOTE]
haci beklemekten başka silahı yoh kynın bekleyecen abi 1 senede olsa beklemek lazım. hee evi arabayı full shortlamamak lazım tabi 1 kaldıracı geçmeden.. :)
belki 98-100-105 olacak 1 kaldıraçta sıkıntı yok..sonra gene 65 olacak belki... bekleyen kazanır 10 kaldıraçta İFLAS. Tecrübe :)
EWisyenleri göreve çağırıyorum..Genç şortcular rahatsız...
77620 new high !!!
garan 912
77,804,38 ->en yüksek-Z qtgdt -> telefon tuşlarına basınca bu harfler çıkıyor :)
qtgdt -Z> quit trade get down trend
:D üffff
ne analiz yaptım arkadaşşşş
[quote=Astatin;422245]EWisyenleri göreve çağırıyorum..Genç şortcular rahatsız...[/quote]
aluuuuu..EWisyenler, dow a deya dax a değil...vob a saldırmanız lazım...üğ
Asti at tesbihi :)
garan 9.20 vay arkadaş :)
7 ayda %100 e yakın prim yapmış
7 ay önce işler dahamı kötüydü yooo hatta daha iyiydi bence...
9,22 oLdu çaylar şirkettten
ahanda 9,16 Çaylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Çok ŞIK OLDU bence...
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele