[QUOTE=bikmisbroker;77704]Haftalikda TOBO olusursa hedef 45.000 evet.
Boyun cizgisi de 34.300-34.400 lerden geciyor ustelik.[/QUOTE]
eyvallah babo teşekkür ederim ... altın vuruş olsun o zaman.... .boks. .boks. .boks.
Printable View
[QUOTE=bikmisbroker;77704]Haftalikda TOBO olusursa hedef 45.000 evet.
Boyun cizgisi de 34.300-34.400 lerden geciyor ustelik.[/QUOTE]
eyvallah babo teşekkür ederim ... altın vuruş olsun o zaman.... .boks. .boks. .boks.
Gecenlerde bır arkadasımız matrıks guncellendı dıye yazdı, Guncellestırmek ıcın hangi dosya ındırılıyor, nerede lınkı acaba...
[QUOTE=SEREN I;77707][B]bunlar afaki hedefler[/B].....yok öyle fiatlama...grafiklerden ben size 12000..de 16000..de 86000..de bulurum.....önümüzdeki maçlara bakalım.......dng[/QUOTE]
Yine de [B]bulunsun bir kenarda[/B] sayin seren 1 ..
30 yildir borsada olunca (1978den beri) neler goruyor insan neler?? ;)
[quote=SEREN I;77706]bugün masayı kuran py....dördüncü aradı....dördüncü olarak masaya oturanlarında ağızlarını burunlarını kırdı....formasyon hedefine gitmeyecek.........
ders 1....asla masaya dördüncü oturmayın.........yutulursunuz...[/quote]
formasyon hedefi derken kaçı kastetdiniz?
[QUOTE=SEREN I;77710]bence py formasyon hedefine gitmez...gitmeden döner........
ama şayet giderse orayı da geçmek zorunda bu riski taşımaz........[/QUOTE]
xu100 korktum graf halen xpotans yeresinde.. ondan korkyorum seren ben longs 35000 üstesi olur eyer yarı realiz etceyim
[quote=teo;77709]sebeb nıye Serencığım, bızım oynadıgımız poker 10 kişilik değilmi :)[/quote]
değil...masada dayağı yiyen gidiyor.yenisi geliyor....masayı kahveci kurar..yanında paralı kankası..ve halka açık firmanın sahibi...
buyur sen de bu masaya otur..ve de para kazan...para adamda...mal adamda..sende nevar....her el de kare gelmez ki....seni fena döverler bu masada...dayaktan öldürüler..bilirsin...bu durumda B planı çalışmalı..(sen bilirsin ).dng
sanirim zorlu positive trend bitti...(bunu dow daki trende bakarak soyledim) mutlaka bizi etkiliyecek oldugundan
Normalde bugun yarin 35.xxx lerden kisa pozisyon acilmasi gerekir.
Katilirim bu goruse. Ama [B]haftayi 34.500 lerin altinda kapatmazsak eger,[/B] yukardaki hedefler devam eder.
(Genelde formasyonlari guvenilir bulmuyorum. Fakat formasyonlar indikatorler ile destekleniyorlarsa durum degisiyor)
Bana öyle geliyorki yarın sabah seansında 34000 civarına tekrar geri çekilebiliriz, o yüzden geceye kısa..
py mal vermeye başladı ...hafiften.....
alıcıyı bulursa affetmez.....
yukarı çekerek vermesi gerek........yoksa kaçar vatandaş......