[quote=Strategist;194450]Benim yıllık sistemim 2008'den beri satta, yalnız çok işlem yaptırıyor... :..:[/quote]
hocam bu sistemin sinyallerinin tersini yaparsan guzel karlar elde edebilirsin.:D
Printable View
[quote=Strategist;194450]Benim yıllık sistemim 2008'den beri satta, yalnız çok işlem yaptırıyor... :..:[/quote]
hocam bu sistemin sinyallerinin tersini yaparsan guzel karlar elde edebilirsin.:D
[quote=enorton;194454]Abi madem kullanmayacan bana göndersene özelden ::: Cidden talibim ben kullanırım bunu, ayda 7-8 bin net var... Bence uygulanabilir... Yani ben kendimi feda ediyorum, gönüllüyüm :)[/quote]
Alla alla, forumda sistemle uğraşan abilerin bu sistem sonucunu uygulanabilir olmadını sölemesini umuyordum:D 90 işlem abi sana sadece işlem yaptırır valla
[quote=adalı54;194459]Yakında bi rakı parasıda olur diyeceksin gibi :..:[/quote]
evet ama 60 lık olacak::: tekirdağ olacak gold olacak..deyince aklıma tekir geldi..du bakayım balıkçıda varmı
Peki sistem üstatları, olaya yepyeni bir boyut katalım.
Sisteminizi 5 dk'lık ya da 15 dk'lıkta değil de tick chart üzerinde hiç denediniz mi? Yabancı forumlarda bir çok sistemci sistemlerini tick chart üzerinden çalıştırıyor ama bizde bu pek yapılmıyor. Tick yöntemiyle öğle arası durgunluk gibi durumlar grafiğe yansımamış oluyor.
Ne kastettiğim anlaşılmadıysa resimde gösterdim. Burayı seçin ve 50 gibi bir değer girin, sisteminizin performansına bir de böyle bakın. Yalnız ancak gözle kontrol edebilirsiniz, geçmişe yönelik fazla tick verisi olmaz...
[QUOTE=adalı54;194459]Yakında bi rakı parasıda olur diyeceksin gibi :..:[/QUOTE]
Benim hesabima yazsin o zaman.dng
Thracian patron bu forumda hicbirşey gizlide kalmıyor yaw :..:
[URL=http://img46.imageshack.us/i/somn.jpg/][IMG]http://img46.imageshack.us/img46/4450/somn.jpg[/IMG][/URL]
saatlik bir sistem...[B]ama ms test yapamıyor(anlaşım değilim[/B])...enazından son iki aydırki şekli güzel gözüküyor...
[QUOTE=zozo;194461]Alla alla, forumda sistemle uğraşan abilerin bu sistem sonucunu uygulanabilir olmadını sölemesini umuyordum:D 90 işlem abi sana sadece işlem yaptırır valla[/QUOTE]
ya sen gönder gerisine karışma :D
ayda 90 işlem yatırmcıyı psikiyatri servisine aday hale sokar...wc ye bile zor gidersin..komisyon ve kaymalarla birlikte karlar ucar gider..ama balans ayarı ile 40 işleme inse ,getirisi güzel olur..
[QUOTE=abka;194468]ayda 90 işlem yatırmcıyı psikiyatri servisine aday hale sokar...wc ye bile zor gidersin..komisyon ve kaymalarla birlikte karlar ucar gider..[/QUOTE]
Abi laptopla gideriz wc ye :::
[quote=abka;194468]ayda 90 işlem yatırmcıyı psikiyatri servisine aday hale sokar...wc ye bile zor gidersin..komisyon ve kaymalarla birlikte karlar ucar gider..[/quote]
64 işlem yaptığım hafta olmuştu benim... Demek o yüzden psikolojim böyle.... :)))
[quote=abka;194468]ayda 90 işlem yatırmcıyı psikiyatri servisine aday hale sokar...[B]wc ye bile zor gidersin[/B]..komisyon ve kaymalarla birlikte karlar ucar gider..[/quote]
notebook la gidilir :D
(hiç gitmedim çünkü desktop benimkisi ::: )
Pıhhh, bir toplantı daha biter.
Burda da toplantı yapıyorum.
Sorular, görüşler, öneriler.
Bekliyorum.
[quote=TÜRKOĞLU;194471]notebook la gidilir :D
(hiç gitmedim çünkü desktop benimkisi ::: )[/quote] biraz gayretle o da götürülür :D tekerlikli masayla fıldır fıldır tuvalete gidilir gelinir .dng
Öğle arası açtığım 450'den short'lar 275'den Pala'ya teslim ve full flat.. Daha da düşer büyük ihtimal ama ana trende ters pozisyonu fazla açık tutmam ben...
[quote=enorton;194469]Abi laptopla gideriz wc ye :::[/quote]
abi alafranga da anlarımda ya alaturka ise o nası olcak abi? notebook u nereye koycan abi? :D:D:D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;194476]abi alafranga da anlarımda ya alaturka ise o nası olcak abi? notebook u nereye koycan abi? :D:D:D[/QUOTE]
Laptopu tutmak için de bir eleman lazım o zaman :::
Çok poktan bir muhabbet oldu kapatalım istersen :D
Kısa bir süre hayal kurma anı. :::
Artık çalışmanız gerekmiyor, Oturun evinizde alın borsadan paraları.
Matriks sistem kodu :
Sistemin adı YanGelYat. (Astatin ve VOBIX, şişşşşt)
AL
C < REF(MOV(C,3,S),3)
SAT
C > REF(MOV(C,3,S),3)
AÇIĞA SAT
C > REF(MOV(C,3,S),3)
AÇIK POS KAPAT
C < REF(MOV(C,3,S),3)
Deneyin ve karı görün. 20 dk'lıkta.
[QUOTE=sazan;194478]Kısa bir süre hayal kurma anı. :::
Matriks sistem kodu :
Sistemin adı YanGelYat. ([B]Astatin ve VOBIX[/B], şişşşşt)
AL
C < REF(MOV(C,3,S),3)
SAT
C > REF(MOV(C,3,S),3)
AÇIĞA SAT
C > REF(MOV(C,3,S),3)
AÇIK POS KAPAT
C < REF(MOV(C,3,S),3)
Deneyin ve karı görün. 20 dk'lıkta.[/QUOTE]
Abi Asti ve vobix dışındakileri küçümsüyorsun ama üüü:mad::D
geldim iyi seanslar .. 250 ort longları yerine koydum ...yakın istop . projeksyon belli .. üvvv gol olur tahminim ..
[QUOTE=sazan;194472]Pıhhh, bir toplantı daha biter.
Burda da toplantı yapıyorum.
Sorular, görüşler, öneriler.
Bekliyorum.[/QUOTE]
hergün toplantı olan bir iş düşünüyorum ama bulamıyorum.arkadaş toplantısı falanmı bu yoksa:)
[quote=enorton;194479]Abi Asti ve vobix dışındakileri küçümsüyorsun ama üüü:mad::D[/quote]
Enorton'um, şişşşştt.
yeniden 69.300....
günün rakkamı.....69.300 altında şortlar....üstünde longlar daha rahat....
[quote=sazan;194478]Kısa bir süre hayal kurma anı. :::
Matriks sistem kodu :
Sistemin adı YanGelYat. (Astatin ve VOBIX, şişşşşt)
Deneyin ve karı görün. 20 dk'lıkta.[/quote]
2008-2009 net karı 1324 puan.... Tutun beni bana bişeyler oluyor... :..:
gol olur bence ..:::::::D
[quote=Rooks;194481]hergün toplantı olan bir iş düşünüyorum ama bulamıyorum.arkadaş toplantısı falanmı bu yoksa:)[/quote]
Bizim eski şirketi hatırlattı bu yazı :..:
Ne zaman toplantı yapılacağına karar vermek için bile toplantı yaparlardı .dng.dng
aha..15 dklık sat vermiş....şorttttttt
[quote=boz ayı;194484]yeniden 69.300....
günün rakkamı.....69.300 altında şortlar....üstünde longlar daha rahat....[/quote]
69.300 altına bir daha gelirse....bir parti daha şort açacağım....
350'den long, stop 175 altı 5 dk kapanış...
[QUOTE=Rooks;194481]hergün toplantı olan bir iş düşünüyorum ama bulamıyorum.arkadaş toplantısı falanmı bu yoksa:)[/QUOTE]
3.toplantıyı sımdı bıtırdım birazdan 4. baslayacak :) arkadaş yok ortamda :)
sıkıntı var .. her an shorta dönebilirim .. satış baskısı gibi..satış baskısı kılıklı alış baskısıda olabilir .. bakalım ... üvvvv
bugün abd..de kodamanlar konuşacak....
geithner...volcker.....
17.00..den itibaren barların boyları uzun olabilir......
[QUOTE=Astatin;194490]aha..15 dklık sat vermiş....şorttttttt[/QUOTE]
geç kaldın geeeççç.ohooo böyle sistemlerle oynicaksan parayı direk bana havale et en azından forumdan birine yardımcı olmuş olursun:))
[quote=Astatin;194490]aha..15 dklık sat vermiş....şorttttttt[/quote]
5 dakkaya ne oldu abim ne güzel kullanıyoduk 14:55 itibari ile
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/9370/adszlpca.png[/IMG]
full short .. çöker bence ..
benim sistem sat sinyalini teyit etti....
69.275.....şort............3/4 pozisyon...
RSI(5) yükseliş trendlerinde aşırı satım, düşüş trendlerinde aşırı alımları ıskalamaz pek... Yükseliş trendinde olduğumuz için son günlerde resimde gördüğünüz gibi resmen para bastı... Aşırı satım indikatörlerinin işe yaramaya devam etmesi bir nevi yükseliş trendinin teyididir. Bu nedenle bu sefer de çalışırsa yükseliş trendi devam ediyor demektir. Yok aşağı salıp az önce açtığım long'u badem ederlerse trend mefta olmuş olabilir ve uzun vadeli short açmayı ciddi ciddi düşünebilirim...
Çok bilimsel yazdım, kendimi teprik ederim... :)))
Yakın vade destekler
68825
68475
67925
67300
Spot 30 destekler
68835
68507
67951
67323
[QUOTE=zozo;194499]5 dakkaya ne oldu abim ne güzel kullanıyoduk 14:55 itibari ile
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/9370/adszlpca.png[/IMG][/QUOTE]
sayın zozo.sistemden memnunmusunuz diye merak edersem ayıp olurmu:) takip ettiğim kadarıyla sistem başarılı bir performans gösteriyo şuana kadar ama her yiğitin yoğurt yiyişi farklıdır yoğurtlar aynı bile olsa..
[quote=Strategist;194502]RSI(5) yükseliş trendlerinde aşırı satım, düşüş trendlerinde aşırı alımları ıskalamaz pek... Yükseliş trendinde olduğumuz için son günlerde resimde gördüğünüz gibi resmen para bastı... Aşırı satımın indikatörlerinin işe yaramaya devam etmesi bir nevi yükseliş trendinin teyididir. Bu nedenle bu sefer de çalışırsa yükseliş trendi devam ediyor demektir. Yok aşağı salıp az önce açtığım long'u badem ederlerse trend mefta olmuş olabilir ve uzun vadeli short açmayı ciddi ciddi düşünebilirim...
Çok bilimsel yazdım, kendimi teprik ederim... :)))[/quote]
çok bilimsel olmuş bende teprik ederim...