-
[QUOTE=fahri78;77687]Bunu yapmak AL SAT yapmaktan daha zor maalesef. Vadelide yapılan en büyük hataların başında FULL kaldıraç kullanmak geliyor. Karlarla yapılan alım ve satımlar ise hem bu disipline ters hemde riski artıran en büyük etken..[/QUOTE]
Kaldıraç oranıyla vobta var olma süresi ters orantıya giriyor
-
devam uzuna....geceyede uzun....
yarını yarın düşünürüz..sabah açılınca
dow 8340 önemliydi... geçemedi numarası yapıyorda...
kanımca geçecek orayı.. ve çoşkuyu verecek...
tuzak içinde olsa buranın üzerini yoklayacak gibi...
[B]bunların çok önemide yok aslında...
sabah sat derse satarız tekrar.. napalım...devam uzuna[/B]
-
Spot guzel kapattı, yarın bıraz daha yukarı acıp, ıkıncı seans asagı suzulebılır...
Bende dunden uzunlarla devam edecegım, gercı bır ara flate gecıp tekrar longladım ama kontrat sayısı aynı ıdı..
-
Ammada saçma oldu yarın büyüme verisi abd de yarın satış olmalı 22 günlüğün 500 puan üzerinde kapanıyoruz teyitli al bilmem ne yapmak lazım
-
Spot 34518 kapadı, şimdi kapanışı yukarı forse ederek yapmalılar, yarın ilk seans düşüş şeklinde olacak diye düşünüyorum, saygılar.
-
Akaşam temsilciler meclisinde paketin ilk tur görüşmesi yapılacakmış, olumlu olursa yurt dışı beklenti bitti yapar ve bu gece düşerek kapanabilir diyorum, saygılar.
-
Haa, yarın ilk seans düşmezse ne olur? kısacılar biraz daha üzülür ama henüz günlük al sinyali bugün oluşmadığından dolayı terse geldiğinin garantisi olmaz bence, saygılar.
-
Birazdan Efg çıkar 35 binin üstüne attırırsa hiç şaşırmam (kurşunu kaldıysa)
-
-
8128 .. 8228 yeresi dow future belirsiz yeresi yukselme istek hız kesti...
vob 34400 üstesi 35400 potans devam edyor.
systems
5 dakk long
15 dakk long
gun long
-
pastaya bak pastaya....sabah 3000 kısa açan cit..burdan sort cover yapıyor...yalan.......yukardan mal verme bunlar pastacı söylüyor...vakit olsa tekniğe raağmen şort açarım...longlar kapatıldı....
-
tüm sistemler al da...kısa giren şansına girer..ama tüm sistemler deli gibi al iken sabah %3 eksi ile açıldığımızda çok olmuştur...