satım çılgınlığı bekliyorum .. on the road i think .. üvvv ..
Printable View
satım çılgınlığı bekliyorum .. on the road i think .. üvvv ..
[quote=boz ayı;194484]yeniden 69.300....
günün rakkamı.....69.300 altında şortlar....üstünde longlar daha rahat....[/quote]
yaww bu makas nerde kaldı yaw.dng böyle olunca insan şort olmaya korkuyo yaw.kom:::
[quote=positive;194505]çok bilimsel olmuş bende teprik ederim...[/quote]
Asıl verdiğim resimde RSI'nin üzerinde görülen PPO 3-10-16'yı anlatırsam o zaman vururuz bilimselliğin dibine... :) Ama o da başka güne... :..:
Fiyat hızla stop yöreme iniyor şu an başımın derdindeyim... .dng
[quote=Strategist;194508]Asıl verdiğim resimde RSI'nin üzerinde görülen PPO 3-10-16'yı anlatırsam o zaman vururuz bilimselliğin dibine... :) Ama o da başka güne... :..:
Fiyat hızla stop yöreme iniyor şu an başımın derdindeyim... .dng[/quote]
O zaman şu derdimiz bi bitsin vururuz bilimselliğin dibine :) vur patlasın çal oynasın yanında rakı balıkta olsun ben öyle seviyorum bilimselliği .dng
Benim saatlikler de sat verdi 250 den, artık forumda long kalmadığına göre yükseliş başlayabilir :::
150 175 önemli destek aşağısı uçurum bence .. bi uyuzluk var ... piyasa sert harekete gebe bence .. üvvvv ... doğru tarafta oluruz inşallah ... kısa devam şimdilik .. üvvv .. ıngaaa... ehuehhe :o:o:D:D
yurtdısı yukselirken bize basıyorlar .. spota giren parann nekadar sanal oldugu ortada , vadeli spotu desteklemiyordu cunku , iste sonuc ortada ipe ipe dusecekler bunlar cunku gidecek yerleri yok!.. 69550 ort. ile full shortum yarısı ile al sat yapıcam .. 1 ay boyunca bu palanın sırtındayım kene gibi :)
haydi ayular hep beraber ......
bir omuz atalım..........
çöker kanımca ....
Fiyat çok ama çok temkinli bir düşüş yapıyor, sanki heran yukarı tepecekmiş gibi:)
[quote=enorton;194510]Benim saatlikler de sat verdi 250 den, artık forumda long kalmadığına göre yükseliş başlayabilir :::[/quote]
[I]güzel kardeşim ....ne kendini nede forumu hafife alma....[/I]
[I]69.350...kısa vadeli işlemciler için stop....[/I]
[I]slow traderler özgür .....[/I]
[QUOTE=enorton;194510]Benim saatlikler de sat verdi 250 den, artık forumda long kalmadığına göre yükseliş başlayabilir :::[/QUOTE]
Benim bir portföyüm hala long:)
fiyat 15 dk alt banda gelebilirse .. gerisi gelir .. ama böyle uyuz uyuz olmaz .. üvvv ... arthuru çağıracam ... gelsin a* .. çok yattı ..:::::::::
[QUOTE=selçuklu;194511]150 175 önemli destek aşağısı uçurum bence .. bi uyuzluk var ... piyasa sert harekete gebe bence .. üvvvv ... doğru tarafta oluruz inşallah ... kısa devam şimdilik .. üvvv .. ıngaaa... ehuehhe :o:o:D:D[/QUOTE]
aslında uyuzluk yok.hep böyle yapıolar.bedava puan vermiyolar.önce uyuz ediyolar bazılarını stop ettiriyolar sonra olan oluyo.bu işte kazanırkende uyuz oluyosun kaybederkende:)) ekranlarım düşüş gösteriyo benimde 400den beri.ama ben flatim.hayırlısı olsun
yazdığımı tekrar okudumda uyuzluk varmış hehehehhe
[quote=saraylı;191565]yaa arkadaşlar,
Bu kadar başıboş forum olmaz yani..
Bu nasıl bir moderasyon anlayışıdır ve bu nasıl paylaşım ruhudur?
Okurken ,hakikaten bu adamlar VOB'da trade mi ediyorlar ,yoksa başka işle uğraşıp can sıkıntısı için sayıp döküyorlar mı diye düşünmeye başladım?
Burada bayanlar da var,benim gibi 51 yaşına girenler de!!
Ayıptır yaa...
Bu da forumun "Dalga Analizi" olsun...
:mad:[/quote]
yaw arkadaşlar adamın (lafın gelişi:)) sisteminden ekmek yiyoz içiyoz bedava yaşıyosss.lelele ama kendisi nerdedir bilmiyos üüübileniniz varsa çağırsın yaw yeni ''DALAG ANALİZİ''.dng beklyoz saraylı abimizden:::
ahhaaa ... arthur geldi sanırım ... arthur supported küskübar .. .. üvvv ..:D:D
[quote=boz ayı;194496]bugün abd..de kodamanlar konuşacak....
geithner...volcker.....
17.00..den itibaren barların boyları uzun olabilir......[/quote]
[I]bu iki kodaman aksi görüşteler...her an kavga çıkabilir....[/I]
[I]sizce kim kimi döver...geithner maliye bakanı...[/I]
[I]volcker yaşlı kurt......:..:[/I]
kırmızı daire dolmalı
[URL="http://i45.tinypic.com/fjp1eu.jpg"][IMG]http://i45.tinypic.com/fjp1eu.jpg[/IMG][/URL]
[quote=sadberk22;194521]yaw arkadaşlar adamın (lafın gelişi:)) sisteminden ekmek yiyoz içiyoz bedava yaşıyosss.lelele ama kendisi nerdedir bilmiyos üüübileniniz varsa çağırsın yaw yeni ''DALAG ANALİZİ''.dng beklyoz saraylı abimizden:::[/quote]
Küstürdük gitti Saraylı abi... Halbuki ağzını açtığı anda insan birşey öğreniyor ondan... Çok yazık... :mad:
[B][SIZE=3][COLOR=Blue]LDAHMDHASTPAÜ[/COLOR][/SIZE][/B]
(Long devam ama hiç müsterih değilim her an stop'layıp terse poz açabilirim. ü ü ü ü ü )
sayın zozo.sistemden memnunmusunuz diye merak edersem ayıp olurmu:) takip ettiğim kadarıyla sistem başarılı bir performans gösteriyo şuana kadar ama her yiğitin yoğurt yiyişi farklıdır yoğurtlar aynı bile olsa..[/quote]
est. niye ayıp olsun valla bana kazndırıdğı için genel anlamda tabi memnunum ama bu çok hızlı sinyal veren bi sistem bu yüzden çok başarılı olduğu dönmeler olduğu gibi çarpılamlarada maruz kalıyor çokça,, az sinyal verip daha istikrarlı olanla birlikte kullanıyorum,
60 dk..lık gfaf..lar tutmayın beni çok fena düşeceğim diyor....
tutmuyoruz kardeşim haydi................
kısa devam arthur geldi .. sırtımız yere gelmez inşallah .. ehuehue hu:o:o
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
[QUOTE=Strategist;194526]Küstürdük gitti Saraylı abi... Halbuki ağzını açtığı anda insan birşey öğreniyor ondan... Çok yazık... :mad:[/QUOTE]
bencede .. saraylı abi geri gelsin .. üüüüüü
Bugün 69112`nin üzerinde kapatabilirsek biraz daha rahat hissedecegim kendimi longlarla... Ama bu rakamin etrafinda dolandikca stres yapiyor:)
[quote=selçuklu;194530]kısa devam arthur geldi .. sırtımız yere gelmez inşallah .. ehuehue hu:o:o
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG][/quote]
[I]şu endama bak..........koçum benim.....[/I]
[I]dağıtır burayı.....haydi artur ..haydi..[/I]
[QUOTE=selçuklu;194530]kısa devam arthur geldi .. sırtımız yere gelmez inşallah .. ehuehue hu:o:o
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG][/QUOTE]
patron arthur için erken bence, şöyle 1000 puan falan düşseydik arthuru öyle çağırsaydın... :)
[QUOTE=boz ayı;194534][I]şu endama bak..........koçum benim.....[/I]
[I]dağıtır burayı.....haydi artur ..haydi..[/I][/QUOTE]
Abi saygılar, gülmekten öldüm valla :D
[QUOTE=enorton;194535]patron arthur için erken bence, şöyle 1000 puan falan düşseydik arthuru öyle çağırsaydın... :)[/QUOTE]
1000 puan düştükten sonra bende gelirim patron .. şimdi gelsinki .. işe yarasın a* arturu .. çok yattı .. iş yapsın biraz .. .:::
Arthur yamık yapmasın selçuklum, bi zahmet iletiver, sıkıntı böyyük, Arthur en böyyük:)
asteton patro nerde .. kayıpmı oldu .. üvvv .. iyi adamdı yuaw asteton patron .. üvvv ..üüüüüü:o
[quote=enorton;194536]Abi saygılar gülmekten öldüm valla :D[/quote]
saygılar .sevgiler bizden güzel kardeşim....
bu artur kan kokusu aldı galiba......
bakışları değişik....bugün normal değil bu.
arturdan korkmayan ölsün...............:..:
[QUOTE=Strategist;194526]Küstürdük gitti Saraylı abi... Halbuki ağzını açtığı anda insan birşey öğreniyor ondan... Çok yazık... :mad:[/QUOTE]
ben kaçırdım heralde olayları.kim ve niye küstürdüki sayın saraylıyı.onu küstüreni karşıma alırım direk.herşeyi onun forumlarından öğrendim ben
abş bişey sorcam gülmeyin lo... bu artur kim ya:)
nunu apla .. şu fdowa bi çaksana düşsün .. üvvv .. olmuyor böyle .. sen amerikada değilmisin .. çak iki tane ..
[quote=zozo;194499]5 dakkaya ne oldu abim ne güzel kullanıyoduk 14:55 itibari ile
[/quote]
bişi olmadı be zozo..paranın yarısı 5 dklığa göre çalışıyo, diğer yarısı 15 dklıkla olan kombinasyonlaırna göre..aha 5 aha 15...::: (yalnız pliz, 5 dakıkalıkdaki her ok uygulanıyyor deyu düşünmeyin::)
[IMG]http://i50.tinypic.com/aubo2c.jpg[/IMG]
[IMG]http://i50.tinypic.com/34qaf7d.jpg[/IMG]
[quote=boz ayı;194534][I]şu endama bak..........koçum benim.....[/I]
[I]dağıtır burayı.....haydi artur ..haydi..[/I][/quote]
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
Durum değerlendirmesi yapıyor...şaşırmış,siz buraya ne halt etmeye geldiniz
felan diye geçiriyor kafasından sanırım,durumu bir anlasın bakalım nasıl
hareket edecek....:confused:
[quote=boz ayı;194534][I]şu endama bak..........koçum benim.....[/I]
[I]dağıtır burayı.....haydi artur ..haydi..[/I][/quote]
[quote=selçuklu;194537]1000 puan düştükten sonra bende gelirim patron .. şimdi gelsinki .. işe yarasın a* arturu .. çok yattı .. iş yapsın biraz .. .:::[/quote]
[quote=selçuklu;194539]asteton patro nerde .. kayıpmı oldu .. üvvv .. iyi adamdı yuaw asteton patron .. üvvv ..üüüüüü:o[/quote]
Bozz,
iyi olmadı bu arthur un gelişi..bakma sen böyle kallavi durduğuna..içi boş koftinin teki o...selçuklu ile beraber kovduyduk bunu ama selçuklu patron bunu niye geri getirdi anlamadım..arthur her göründüğünde vob zirve yeniledi..üwwww
Selçuklu,
Ben 750 puan düştükten sonra gelirim:..::..: (iyi yapmadın patron bu arthuru çağırmakla..hiç hayrını görmedik..parlak hatıralarımız yok biliyosun onla..ü[URL="http://www.:D"]www.:D[/URL]
Yine Selçuklu,
Burdayım patron geldim:D:D:D
yanlız günlüklerde hala bir bozulma yok..
[QUOTE=enorton;194430]Olduğunu sanmıyorum, D-smart a hiç sıcak bakmadım en başından beri... Hatırlayın ilk reklamlarında kesinlikle ücretsiz olacak, bir seferlik cihaz ücreti ödeyeceksiniz dendi ama şimdi aylık ücrete döndü :)[/QUOTE]
Geçenlerde D amarttan biri çıkmış katılmadık ama futbol yayın ihalesinde çıkan yükske rakamda bizim de payımız var adımız yetti demiş. Bunlar daha bir iki yıl önce mevcut ihaleyi iptal edin yenisi düzenlensin diyip pişmiş aşa su katmışlardı. Adam ihaleyi kazanmış ona göre yatırımını yapmış tam karşılığını alacaks en kalk ihaleyi iptal ettir. Şimdi ihaleye bile girmediler. Ortalığı karıştırmak amaçları..boks.
Eyle değil işin aslı galiba yaaa, laros patros un kocaoğlan kafa tutuyo arthura, arthur kıramadı kafasını, kocaoğlan bir türlü sat demedi sanırım, arthur bastırıyor ama bakalım nasip.