[QUOTE=mersiyk;77763]jerfin bende geldim yanına .dng hemde 1.3 kaldırac :)[/QUOTE]
beni yalnız bırakma, çok korkmaya başladım ben bu boğalardan:..:
Printable View
[QUOTE=mersiyk;77763]jerfin bende geldim yanına .dng hemde 1.3 kaldırac :)[/QUOTE]
beni yalnız bırakma, çok korkmaya başladım ben bu boğalardan:..:
Bu arada py malda dow kazarara 8500 falan kapamasın 36000 lerden açarlar artık 44700 kapandık akp kapatılmayacak diye py malda 44700 kapandık 22 günlük ortalama üzeri 30 sn 46500 lerdeydik açılıs 45200 niye py maldaydı o zaman 50000 i vardı fazladan şimdi 20000 civarı tümde ilk 3
[QUOTE=7410;77746]İyi akşamlar sevgili arkadaşlar.
1 haftayı aşkın süredir formunuzu uzun uzun inceledim.Cbaykusun sistemini ve diger konularıda inceledim.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bilgilendirici bilgiler için.
2-3 gündür de piyasayı takip ediyorum ve sanal oynuyorum.
Tabiki sizin gibi bilgili ve tecrübeli insanlara sormak istedim.
Başlangıç için 1 USD sözleşmeyle mi başlamamı önerirsiniz Yoksa 1 adet U30 lamı.Yoksa ikisinden de birer taneylemi başlamalıyım.
Herkes buradayken sormak istedim
Teşekkürler
Saygılar bol kazançlar
7410[/QUOTE]
bence vadeli 30 ilee
[QUOTE=jerfin;77764]beni yalnız bırakma, çok korkmaya başladım ben bu boğalardan:..:[/QUOTE]
34350den cati karşı taraf geçmiş nunu da ayu herhalde.
[quote=mersiyk;77763]jerfin bende geldim yanına .dng hemde 1.3 kaldırac :)[/quote]
yanlış anlaşılmasın teşekkürüm avatar için :..:
geceye SHORT...
kağıt üstünde çok cüzi miktarda zarardayım :p
cebe girmiş cepten çıkmış bişey yok o sebeple nema problema :..:
riskli hareketler bunlar doğruda değil ama işte herkesin yoğurt yeme şekli farklı.kimisi tahta kaşıkla yer, kimisi jumbo kaşıkla, kimisi çatalla, kimisi ekmeği bandırır :p
STOP yeresi için şu an kafamda bir seviye yok.sinirlerimin gerildiği yerde keserim kolu.ALLAH gerek etmez inşAllah....
haydin iyi akşamlar, kovalasın sizi tavşanlar...
[QUOTE=parderi;77757]Yaa sen donu gömleği kaptırmamışmıydın bu gün:D[/QUOTE]
ya ille hır gürmü çıksın burda sabah aç bak 33675 den şort kapa long yaptım diye yazdığım saate bak.
[QUOTE=VOBiX;77768]34350den cati karşı taraf geçmiş nunu da ayu herhalde.[/QUOTE]
cati'nin bizi aldatmasına alıştık zaten.dng
nunuuu, sadık ayu arkadaşım nerdesiinnn:) saklanalım çalı çırpı bişeylerin arkasına.. yoksa bu boğalar bizi doğrayacaakkk:eek:
uzunlar.....mbm,teo,serkan yurttaş,selçuklu,clark,vobtrader,catedral
kısalar.....bien,jerfin,mersiyk,seyyah,bullmarket
[QUOTE=bull market;77760]Saatlik uyumsuzluktan bahseden yok hiç, zaten bide yarın yükselerek kapanışlar yapmazsak daha büyük periyodlardada uyumsuz olacak, mantıksız yükselişin sonu çok fena düşüş olur diye düşünüyorum ama buraya yazmaya çekiniyorum, tepki alırım diye.
Şahsen haftaya pazartesi 32500-33000 e düşen bir vob normal bir piyasaya döndüğümüz gösterir, bunlar anormal bence, hiçbir borsa topuklamamış bize ne oluyosa?, saygılar.[/QUOTE]
ben 34350 den uzadım.. Bir kaç tradele 34.000 den uzamış gibi oldum.. PY anlaşmayı bozdu ama onu fena şekilde tenhada kıstırıcam.. Fazla bir yerlere gidemez..:..:
[QUOTE=jerfin;77761]benden başka bi kısacı daha varmış:..:
harbi ben azulu ayuymuşum.:) catiiii sende mi döndün uzunaaaa[/QUOTE]
Aaaa, amma yaptın, sabahtır yazıyorum kısayım diye, bi ara 34400 ü kırınca 34550-34600 full uzun sonra tekrar kısaya döndüm, çok kötüsün jerfin, bu akşam kısada kalanların gemisinde bende varım, batarsak filikaya almamak içinmi beni saymıyorsun? yakıştıramadım sana..
[QUOTE=VOBiX;77768]34350den cati karşı taraf geçmiş nunu da ayu herhalde.[/QUOTE]
Ben derhal satarım... Babamı tanımam..:..: :..: :..: