Yaw düşmüyo ki stop'layayım, çıkmıyo ki karımı alıp çekip gideyim yine gıcığa bağladı Pala...
Printable View
Yaw düşmüyo ki stop'layayım, çıkmıyo ki karımı alıp çekip gideyim yine gıcığa bağladı Pala...
950 kısa ..
15 dlık 1/2 börtföy kısa idi....
5 dklık da yine sat verdiğinden onuda kısaladık 950 den tehrar..yine kısa olduk..amma hiç müsterih değilm..söliim yani
[QUOTE=SaNCaKTaR;194619]cevap verdıgın için önce teşekkürler dostum..sanmıyorum pc den olsun pc kendi üretimim sistemi donduracak program daha icat edılmedıde :..: bu matriks te bi dosyalar şişiyor onların silinmesi lazım o dosyaların hangılerii oldugunu bılemiyorum. Hızlı alış yada satış oldumu yapıyor genelde rutinde yapmıyor.. sadece alarm verince duruyor 10 sn sonra geliyor. pc den değil aramak istmiyorum matriksi meramımızı anlatana kadar seans kapanır:p[/QUOTE]
O zaman abi çözüm şu bence; [B]user[/B] klasorunu yedekleyip matriksi kaldırıp tüm klasörleri silip, matriksi yeniden yuklemek... Bunu belli aralıklarla yapmak lazım o zaman :)
lem arthur adam ol .ötünü kaldır çalış lem biraz..bak yeşil kılıcı takacam sırtına ha
[quote=selçuklu;194641]950 kısa ..[/quote]
Akşam pozisyonunu , kapanmadan en geç 5 dk önce yazar mısın?.boks.
Yarınki gapı tahmin edeyim...kom
öfff .. sıkıldım .. düşecekse düşsün çıkacaksa çıksın .. a* ** .a* * *a*a**** *a**a*a*a ****** *a*a************* *****a**** **a**a****a*a**a**
[QUOTE=excali;194627]veri lazım mı abi?
verici geldi abi..::::::[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;194628]veri gelmedimi?[/QUOTE]
Data beklerken datacı geldi. .dng
[QUOTE=excali;194645]Akşam pozisyonunu , kapanmadan en geç 5 dk önce yazar mısın?.boks.
Yarınki gapı tahmin edeyim...kom[/QUOTE]
patron hiç belli olmuyor 5 dk önce ..ama son dk yazayım .. son saniyeye kadar pozum belli olmaz benim .. ama kısa düşnüyorum şimdilik ..
[quote=selçuklu;194646]öfff .. sıkıldım .. düşecekse düşsün çıkacaksa çıksın .. a* ** .a* * *a*a**** *a**a*a*a ****** *a*a************* *****a**** **a**a****a*a**a**[/quote]
Tom Arthura sıkıntı yaptı...
235 de arthura yol verir sanırım...
ulem arthur..adam diilsin..sana acıyıp besleyende suç.. la bi defol git... :)
pala'dan haber var. millette bir trend sevdasi baslamismis. o yuzden bundan sonra yatayda carpacakmis herkesi:)
Abi bu cihaz ne işe yarar?? Adamlar bana mail atmış ne alaka :::
[url]http://www.hirdavat.com/Leica-Optik-Nivolar-Topcon-Bosch-Bosch-GOL-26-G-Optik-Nivo.html[/url]
DAXa bir coşku geldi... Güniçi zirve yapıyor.
toyota taksileri çağırınca vosvosa mı yaradı neci.
[quote=VOBiX;194653]DAXa bir coşku geldi... Güniçi zirve yapıyor.
toyota taksileri çağırınca vosvosa mı yaradı neci.[/quote]
Opel corsa, toyota corona:..::..::..:
[QUOTE=enorton;194652]Abi bu cihaz ne işe yarar?? Adamlar bana mail atmış ne alaka :::
[IMG]http://www.setrow.com/system/emailshow.php?mid=o3DUWsfDvaXf0dowflnIzHTgztoHXKelmHgiZlMvmK2MNFiTQv&aid=tevfikekmekci@hotmail.com[/IMG][/QUOTE]
[url]http://www.setrow.com/system/emailshow.php?mid=o3DUWsfDvaXf0dowflnIzHTgztoHXKelmHgiZlMvmK2MNFiTQv[/url]
Dürbün o Palanın Pcyi gösteriyormuş .dng
[quote=selçuklu;194648]patron hiç belli olmuyor 5 dk önce ..ama son dk yazayım .. son saniyeye kadar pozum belli olmaz benim .. ama kısa düşnüyorum şimdilik ..[/quote]
Abi,
yanlış anlama. Hani gap ,hep senin pozisyonun aksi yönünde oluyo ya. Ondan istifade edeyim dedim...kom
69050 short full force
[quote=Astatin;194650]ulem arthur..adam diilsin..sana acıyıp besleyende suç.. la bi defol git... :)[/quote]
[I]artur bu boru değilll...[/I]
.lelele
lem arthur sende 1 gram ayılık kaldıysa bende klon olayım..android sin lem sen artur..postun da sahte duruşun da sahte....huheuhuhee...geliyo kılıç..
neaaaaaa ruki bayanmıymış...ehuheueheu
[quote=boz ayı;194659][I]artur bu boru değilll...[/I]
.lelele[/quote]
yaf boz ayi hani uc gun boyunca yukselecektik, noldu daaaa?:::
omuzladı resmen pıyasayı yuvarlanmasın deyu aga :)
[QUOTE=Astatin;194650]ulem arthur..adam diilsin..sana acıyıp besleyende suç.. la bi defol git... :)[/QUOTE]
a* arturun patron .. oyuncak koftiden ayı işte .. .. senin yeğenin gözü tutmamıştı zaten ilk gördüğünde bilmişti .. ne halt olduğunu ...
[quote=selçuklu;194663]a* arturun patron .. oyuncak koftiden ayı işte .. .. senin yeğenin gözü tutmamıştı zaten ilk gördüğünde bilmişti .. ne halt olduğunu ...[/quote]
Arturda çoşku yok bence.. daha çoşkulu bi ayı lazım :::
[quote=selçuklu;194663]a* arturun patron .. oyuncak koftiden ayı işte .. .. senin yeğenin gözü tutmamıştı zaten ilk gördüğünde bilmişti .. ne halt olduğunu ...[/quote]
aynen patron..ne düttürü borazanmış bu artur patron ya..kov gelmesin bir daha ****yi...postundna utansın lem..görende bi halt sanıyor...:o:o:D
[QUOTE=nunu;194661]yaf boz ayi hani uc gun boyunca yukselecektik, noldu daaaa?:::[/QUOTE]
cinli trader arkidiş ne diyor? Dow için deel VOb için.:confused:
[quote=nunu;194661]yaf boz ayi hani uc gun boyunca yukselecektik, noldu daaaa?:::[/quote]
sanırım yanlış anlamışssın nunu....3 gün sonra düşüş başlayacak dedim..
benim teknikler ve zaman simülasyon bu iş cuma gibi biter diyor....
yanılırsak parasını öderiz...pozisyon 3/4 şort.....
yanarız çıra gibi nunu......;)
Düşmez bir süre daha bu VOB..
68950 ve 68975 Long A****..
[QUOTE=excali;194657]Abi,
yanlış anlama. Hani gap ,hep senin pozisyonun aksi yönünde oluyo ya. Ondan istifade edeyim dedim...kom[/QUOTE]
yok ptron anladım zatende ...işte belli değil daha .. ama niyetim ya kısa ya flat şimdilik .. :o:o:o
geceye şort...........
sabah artur ve ben cephedeyiz....
1000 puan gap isteriz.....yoksa söke söke alırız..........
itirazı olan.........
[quote=VOBiX;194666]cinli trader arkidiş ne diyor? Dow için deel VOb için.:confused:[/quote]
sakine'yi begenmedi, no comment diyor:::
eğer burası zirveyse böyle üçlü tepe mi olur yawf.. zirvelerden keskin dönüşler olur benim bildiğim...dng
opsiyon piyasamiz ne zaman aciliyor, bilen var midir?
Şu karikatürden feyz alalım.
Hepimiz LONG olmadıkça, bu boğa vazgeçmiyecek.
Sistemler Hala Long. (F..k)
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/2996/sapka18karikatur.jpg[/IMG]
Long devam, geceye de long devam, kapanis bence güzel oldu...
[QUOTE=boz ayı;194670]geceye şort...........
sabah artur ve ben cephedeyiz....
1000 puan gap isteriz.....yoksa söke söke alırız..........
[COLOR="Red"]itirazı olan[/COLOR].........[/QUOTE]
benim itirazım var... çünkü geceye long girmeyi düşünüyorum..:..:
[quote=martoniki;194668]Düşmez bir süre daha bu VOB..
68950 ve 68975 Long A****..[/quote]
Geceye FLAT A****
İyi akşamlar..
.brv.brv.boks..boks.
Geceye LONG giriyorum...Yalnız eger yarın sabah yukarı açarsak bir miktar pozisyon kapamakta fayda olabilir...Daha sonra alttan geri alım için fırsat verebilir gibi duruyor...İyi akşamlar...
Anket yokmu?
Geceye flat girdim:)
Uzlaşma 69175 oldu.
Herkese iyi akşamlar.