-
[QUOTE=mbm;77773]uzunlar.....mbm,teo,serkan yurttaş,selçuklu,clark,vobtrader,abka
kısalar.....bien,jerfin,mersiy,seyyah,bullmarket[/QUOTE]sistem tamamen uzunda,al da...ama ben malesef flatim..sabah 34350 den kapatmıştım..ah şu uyumsuzluklar var ya,hep onun yüzünden...dng
-
[quote=mbm;77773]uzunlar.....mbm,teo,serkan yurttaş,selçuklu,clark,vobtrader,abka
kısalar.....bien,jerfin,mersiy,seyyah,bullmarket[/quote]
dow bu banttan kurtulur bu akşam 8500 gibi kapanış olur bence yarında yükselişin düzeltmesi ilk çeyrek büyüme verileriyle gelir slm
BİZDE 36500 LERDEN DOWDA 8500 8300 GİBİ OLABİLİR PY NİN VARDIR Bİ BİLDİĞİ VERİLERİ -5 BEKLİYODUK AAAAA 4.5 GELMİŞ DİYE ALIM YAPTIKLARIDA ÇOK OLDU YETERKİ ALMAK İSTESİNLE AL BENİ BAHANESİ ÇOOOOK HESABI
-
[QUOTE=bull market;77775]Aaaa, amma yaptın, sabahtır yazıyorum kısayım diye, bi ara 34400 ü kırınca 34550-34600 full uzun sonra tekrar kısaya döndüm, çok kötüsün jerfin, bu akşam kısada kalanların gemisinde bende varım, batarsak filikaya almamak içinmi beni saymıyorsun? yakıştıramadım sana..[/QUOTE]
sen yazmadan ben yukarıya yazdım bile...
o kadar laftan sonra uzun girersen ayıp olur diye...
he heeee... saygılar
-
[QUOTE=mbm;77773]uzunlar.....mbm,teo,serkan yurttaş,selçuklu,clark,vobtrader,abka
kısalar.....bien,jerfin,mersiy,seyyah,bullmarket[/QUOTE]
sayı olarak üstün olsanız bile ayular boğaları döver:..:.dng
yaa müşhiş zarardayım ve hala dalga geçiyorum şu hale bak:)
-
[QUOTE=abka;77777]sistem tamamen uzunda,al da...ama ben malesef flatim..sabah 34350 den kapatmıştım..ah şu uyumsuzluklar var ya,hep onun yüzünden...dng[/QUOTE]
bullmarketi kısa seni uzun diye tahmin ederek yazdım...:D sildim geri
diğer arkadaşların kendi deklarasyonları var.....:D
-
[QUOTE=bull market;77775]Aaaa, amma yaptın, sabahtır yazıyorum kısayım diye, bi ara 34400 ü kırınca 34550-34600 full uzun sonra tekrar kısaya döndüm, çok kötüsün jerfin, bu akşam kısada kalanların gemisinde bende varım, batarsak filikaya almamak içinmi beni saymıyorsun? yakıştıramadım sana..[/QUOTE]
aaa bak bi kere de olsa geçmişsin uzuna... bir daha ihanet olmasın ona göre:D
-
[quote=serkanyurttas;77758]Arkadaşlar yeniler için bi kaç 22 günlük ortalam aörneği vereyim ortalama 52000 sat 40000 en düşük 44400 al yüksek 54000 son dönemde al 32800 yüksek 38200 sat 34800 dip 30650 bugün 34100 den al verdi kararı siz verin artık sabır ister ama sonuca götürür hele bide o al demeden uygun dibe yakın yeri tahmin edebilirsen tadından yenmez[/quote]
bu ao değerlerini grafik harici bi yerlerden görme şansımız var mı syn serkanyurttaş?yani imkb 30 u grafikte görebiliyorum ama vob u göremiyorum o yuzden sordum
-
kısa olmak gerçekten cesaret işi..gerçi olmadı değil..ters gapleri az mı gördük...ama sistemler çok güçlü al da...nıkkeı dua edelim..yarın kar satışı gelsin..
-
[quote=jerfin;77780]sayı olarak üstün olsanız bile ayular boğaları döver:..:.dng
yaa müşhiş zarardayım ve hala dalga geçiyorum şu hale bak:)[/quote]
paranı kaybet..neşeni kaybetme.....senin paralarını alan o py.nin .. midesinden yarın çıkartırız....
-
Aslında dün gece kısa kalmam ve bugün kısada inat edip geri çekilmede uzamamış olmam tamamen lak lak dalıp kurduğum stratejiyi unutup duygusal davranmamdan kaynaklandı...
Teknikler topiğinde geçen hafta sonu yada bu hafta başı koyduğum iki grafikte uzunda kalınması gerektiğini net olarak gösteriyordu..
Kurulu stratejiyi unutup dalga geçmeye başlarsam 1000 puan diyetimi öderim :)
İki grafikte aşağıda...
[QUOTE=catedral;76279]Vadeliye 30 dakikalıkta baktığımızda
sırasıyla... 31.900 - 32.250 - 32.650 - 32.950 - 33.675 geçilmesi gereken dirençlerimiz..
[url=http://www.plus80.com][img]http://i0901.hizliresim.com/2009/1/25/4167.png[/img][/url][/QUOTE]
[QUOTE=catedral;76274]Günlüklerde de üst banta çok yakın kapatmış durumdayız..
[url=http://www.plus80.com][img]http://i0901.hizliresim.com/2009/1/25/3947.png[/img][/url][/QUOTE][/QUOTE]
-
[quote=abka;77777]sistem tamamen uzunda,al da...ama ben malesef flatim..sabah 34350 den kapatmıştım..ah şu uyumsuzluklar var ya,hep onun yüzünden...dng[/quote]
artık ındıkatore bakmadıgımdan artık ben uyumsuzluk hastalıgından kurtuldum...
-
[QUOTE=SEREN I;77785]paranı kaybet..neşeni kaybetme.....senin paralarını alan o py.nin .. midesinden yarın çıkartırız....[/QUOTE]
tamam, ama ben çok çelimsizim..sen bi aralık kıstır o boğaları ,midelerini yar.. ben hemen paralarımı alıp kaçim:..: