don gömlek flat ..
Printable View
don gömlek flat ..
5 dklık börtföy flat
15 dklık börtföy kısa..o yüzden geceye 1/2 kısa..
Arthur..senin....ehuheuheue...neyse sonuçta ayıdır sabah ihtiyaç olabilir çok kırmayayım kalbini...yok ya ne kırmayayım..senin gibi ayu pazarda da satılıyo **, çin malı..de defol git be...
geceye 1/2 şort
[QUOTE=thracian;194532]Bugün 69112`nin üzerinde kapatabilirsek biraz daha rahat hissedecegim kendimi longlarla... Ama bu rakamin etrafinda dolandikca stres yapiyor:)[/QUOTE]
stres yapiyor dedikce orada döndü durdu, azicik üzerinde kapadi...
rahat miyim? hayir.dng
neyse, herkese iyi aksamlar...
Geceye shortt dowun yükselişine resmen seyirci kaldı vob shorttt
iyi akşamlar voborsa............
flat .. hayatımda izlediğim en ivrenç .. son yarım saatti .. artur defol git istemiyorum seni .. başka ayı bulalım patron ...
he..şort bidenem..niye..dow bayrak hedefi..10270 idi..onada geldi sayılır..
[QUOTE=tırtıl;194684]Geceye shortt dowun yükselişine resmen seyirci kaldı vob shorttt[/QUOTE]
Dow düşer yükseliriz dow çıakr düşeriz dowu mowu sallamıyoruz haberiniz ola
anket
[URL]http://www.voborsa.com/forum/2-subat-gece-anketi-t5361.html?t=5361[/URL]
[QUOTE=QUEEN;194689]he..şort bidenem..niye..dow bayrak hedefi..10270 idi..onada geldi sayılır..[/QUOTE]
apla bende short girecektim korktum ... havalar kötü ... optimist hava var vobda .. üvvv ... :o:oüüüüüü .. .senini için çöksün dow .. 5000 kapatsın bence ...
[QUOTE=sazan;194478]Kısa bir süre hayal kurma anı. :::
Artık çalışmanız gerekmiyor, Oturun evinizde alın borsadan paraları.
Matriks sistem kodu :
Sistemin adı YanGelYat. (Astatin ve VOBIX, şişşşşt)
AL
C < REF(MOV(C,3,S),3)
SAT
C > REF(MOV(C,3,S),3)
AÇIĞA SAT
C > REF(MOV(C,3,S),3)
AÇIK POS KAPAT
C < REF(MOV(C,3,S),3)
Deneyin ve karı görün. 20 dk'lıkta.[/QUOTE]
O refler pozitif olunca 20 dk 10 dk fark etmez. Geçen haftadan beri RSI göstergesi de iyi iş çıakrtıyor yataylık sağolsun hesabı.
[quote=sazan;194674]Şu karikatürden feyz alalım.
Hepimiz LONG olmadıkça, bu boğa vazgeçmiyecek.
Sistemler Hala Long. (F..k)
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/2996/sapka18karikatur.jpg[/IMG][/quote]
OFFFFFF Gülmekten kırıldım yawwwwwwwww.::::::::::::
[QUOTE=selçuklu;194692]apla bende short girecektim korktum ... havalar kötü ... optimist hava var vobda .. üvvv ... :o:oüüüüüü .. .senini için çöksün dow .. 5000 kapatsın bence ...[/QUOTE]
ne o vob çıkıyorum havalar felam:::..
[QUOTE=Larossıan;194695]OFFFFFF Gülmekten kırıldım yawwwwwwwww.::::::::::::[/QUOTE]
Ayıp bi pozisyon söyleyemem dedikleri bu olmasın sakın:::::::..:.dng.dng
üüüüü..ankette kısalar 6 uzunlar sıfır..üww
ülemmm çocuklar daha bakıyor bu adam niye gülüyorrr diye üwwwww:::::::::::::::
unlimitted,
Bir GBP/USD yorumu yapam mı?.brv
elektrikler gitti tedaş, bedaş sonu....daş olan kurumun a..**** sistem satta kaldı çokta önemli değil gapa çaresi yok garibin zaten.. geceye numune 1 kontratcık kısa girdim + 6000 gap olsada canı sağolsun :) dow dönmeli yoksa shortlar ilelebet badem olabilürr... shorttan para kazanmak isterük..
[quote=excali;194700]unlimitted,
Bir GBP/USD yorumu yapam mı?.brv[/quote]
yoldaydım. şimdi girdim otele.
yap bakalım merak ettim...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
yalnız..çok pis düşeceğiz..dün haftalıklara baktım..58 hafta..sürmüş..hareketler..15 hafta..toplama yada satma sürmüş..dibe göre 58 hafta..71350 de bitmiş..15 haftanın 4ü geçmiş..yani şurda bi iki ay sancı var..sona...asıl trend başlayacak diye sonuçlara vardım..
[quote=unlimitted;194705]yoldaydım. şimdi girdim otele.
yap bakalım merak ettim...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG][/quote]
Kartalkaya'da mısın?
Stopladın mı ki? Bugün bayağı toparladı..Senin Gulp ::: seviyene geldi. Onu diyecektim aslında.;)
[QUOTE=QUEEN;194707]yalnız..çok pis düşeceğiz..dün haftalıklara baktım..58 hafta..sürmüş..hareketler..15 hafta..toplama yada satma sürmüş..dibe göre 58 hafta..71350 de bitmiş..15 haftanın 4ü geçmiş..yani şurda bi iki ay sancı var..sona...asıl trend başlayacak diye sonuçlara vardım..[/QUOTE]
graliçem grafiksel anlamda açıklayabilirmisin gayri
[QUOTE=fXci;194709]graliçem grafiksel anlamda açıklayabilirmisin gayri[/QUOTE]
gız dün hazırladım çok güzel gece..12de matrix yeniliyo gendini..bi baktım gitmiş grafik..hazırlarsam bidaha gönderirrim..;)
[quote=Astatin;194698]üüüüü..ankette kısalar 6 uzunlar sıfır..üww[/quote]
bende varım abi kısa tarafında :) ama uzulmene gerek yok, yarın 300 puan gapli acılırsa hemen kapatıcam, belkide artı gap acar bellimi olur bu PALA nın isi.. ben bir tepki hareketi daha beklıyorum endeksde,sonra full CORT olcam .. 3000 puan a kadarda elleşmicem tutcam :)
[quote=excali;194708]Kartalkaya'da mısın?
Stopladın mı ki? Bugün bayağı toparladı..Senin Gulp ::: seviyene geldi. Onu diyecektim aslında.;)[/quote]
abi bugün bu forumda olan bir arkadaşa dedim ki, 1,5880'i aşağı kırarsa stoplamak gerekir. ama eğer orayı görmezse, bu iş çok ciddi seviyelere gidebilir ve çok güzel kar bırakabilir.
kaç gördü en düşük?
1,5904.
ben kaçtan stopladım? 1,5904. yalan yok.
niye dediğim noktada değil de 1,5904'te stopladım? bilmiyorum. basiret bağlanması mevzusu işte...
foreks tarihimin en ağır darbesiydi. 20 dakika sonra 1,5970 seviyesine gelmesi ise ayrı bir tarihi konuydu. :)))
önümüzdeki maçlara bakmaktan başka yapacak birşey yok.
çalışan adamın hafta içi kartalkayada ne işi var yaw. patron adamlarla karıştırdın beni heral. :D
[quote=unlimitted;194712]abi bugün bu forumda olan bir arkadaşa dedim ki, 1,5880'i aşağı kırarsa stoplamak gerekir. ama eğer orayı görmezse, bu iş çok ciddi seviyelere gidebilir ve çok güzel kar bırakabilir.
kaç gördü en düşük?
1,5904.
niye dediğim noktada değil de 1,5904'te stopladım? bilmiyorum. basiret bağlanması mevzusu işte...
foreks tarihimin en ağır darbesiydi. 20 dakika sonra 1,5970 seviyesine gelmesi ise ayrı bir tarihi konuydu. :)))
çalışan adamın hafta içi kartalkayada ne işi var yaw. patron adamlarla karıştırdın beni heral. :D[/quote]
[I][B]selçuklu'nun ayusu Arthur[/B][/I] , otelin yakınındaysa selam söylersin diye belki...kom
XAUUSd 2 günde %4 yaptı neredeyse.. üüüü
İyi akşamlar
[QUOTE=QUEEN;194710]gız dün hazırladım çok güzel gece..12de matrix yeniliyo gendini..bi baktım gitmiş grafik..hazırlarsam bidaha gönderirrim..;)[/QUOTE]
yafu her gece 23:59:59 da hatırlıyorum matrıksın yenılendıını tam ekranı gaydete basacakkene yenılıyor gendını... tüm günün çalışması gidiyore....
bende her grafla oynamadan sonra seyvliyorum ekranı tik oldu artık....
[quote=selçuklu;194585]unlimit abi nerde .. kayıpmı oldu .. üvvv .. [B]iyi adamdı ya[/B] .. unlimited abi .. üvv:oüüüüüü[/quote]
hayırdır lem 3 saat ortadan kaybolduk hemen koymuşunuz bizi 4 kolluya. ne çok sevenim varmış. :..:
proceksiyon mu lazım diycem ama elinde halen geçerli olan bi proceksiyonum var.
niye?
dow 9.999 görmedi. mesajı hatırlarsın... .lelele
istanbulda olup halen evine gidememiş olanların, bir an önce yola çıkmlarında fayda var dışarda kar fırtına tipi ne ararsan var aman dikkat....
[QUOTE=zozo;194716]istanbulda olup halen evine gidememiş olanların, bir an önce yola çıkmlarında fayda var dışarda kar fırtına tipi ne ararsan var aman dikkat....[/QUOTE]
Çalışmamanın da en güzel tarafı bu işte :D
toma bak hevalanmış..kaşınıyo..
sazan..bu yangel yat güzelmiş..hanki periyot daha iyi..15 dak iyi gibi geldi..ama stop yazıyo bar sonunda sürekli ..
80.000'e olan hareketimiz bugün teknik bir arızadan dolayı yarım kalmıştır. Amerikadan getirttiğimiz Dow ve Jones isimli iki teknisyen şu an arızayı gidermekle meşguldür. Yarın yolculuğumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz... ;)
[quote=enorton;194717]Çalışmamanın da en güzel tarafı bu işte :D[/quote]
ah be abim nerde bizde o durumlar, ömür geçiyor valla trafikte :mad:
bu kardevam ederse yarın evdeyım
temın arabayı goremedım
bu gıdışle kısalar badem olur
yarın uzunlar bır mılyon çıcek açar
[quote=unlimitted;194712]abi bugün bu forumda olan bir arkadaşa dedim ki, 1,5880'i aşağı kırarsa stoplamak gerekir. ama eğer orayı görmezse, bu iş çok ciddi seviyelere gidebilir ve çok güzel kar bırakabilir.
kaç gördü en düşük?
1,5904.
çalışan adamın hafta içi kartalkayada ne işi var yaw. patron adamlarla karıştırdın beni heral. :D[/quote]
dow bu hafta 70500 ü görür de ben de 69.400 uzunlarımı çıkarsam pazardan itibaren kartal oteldeyim...benimle inecek, atlayıp ,zıplayacakları beklerim...:))
şu ana kadar bır çok verı yayınlandı ama konut verılerının bu kadar ıyı algılandığını gormedım
ne verıymış
hiç dikkat ettiniz mi bir haftadır seans sonu ne tarafa doğru kasarlarsa ertesi sabah tersi yönünde gap oluyor..
[quote=ATHLON;194724][B]dow bu hafta 70500 ü görür[/B] de ben de [B]69.400 uzunlarımı çıkarsam[/B] pazardan itibaren kartal oteldeyim...[COLOR=red]benimle inecek[/COLOR], atlayıp ,zıplayacakları beklerim...:))[/quote]
Akıl oyunları...:)
[quote=EMEKDAR;194728]Akıl oyunları...:)[/quote]
:)...sihirbazın yönlendirmesi...boşluğa doğru...