Bu Kadar Dusuk Islem Hacmiyle Yukselis Olmayacagi Hakkinda Seans Sonunda Bir Uyari Yaptigimi Hatirliyorum :)
Printable View
Bu Kadar Dusuk Islem Hacmiyle Yukselis Olmayacagi Hakkinda Seans Sonunda Bir Uyari Yaptigimi Hatirliyorum :)
Acilen 52.000 Uzerine Atmasi Lazim Vobun Aksi Takdirde Cakiliriz !
Acilen 52.000 Uzerine Atmasi Lazim Vobun Aksi Takdirde Cakiliriz !
Cakilicaz Kemerleri Baglayin.
Cakilicaz Kemerleri Baglayin.
51700 full short
51700 full short
Acilen Toparlamasi Lazim Aksi Takdirde Ciddi Duseriz Diyorum.bence Cok Kritik.
Acilen Toparlamasi Lazim Aksi Takdirde Ciddi Duseriz Diyorum.bence Cok Kritik.
[QUOTE=Nohamura;27316]vobda 15 dakika erken açılıp 15 dakika geçmi kapanıcaz yakında.. Birde nemalandırma olmayacakmıs artık doğrumu ?[/QUOTE]
konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
[QUOTE=Nohamura;27316]vobda 15 dakika erken açılıp 15 dakika geçmi kapanıcaz yakında.. Birde nemalandırma olmayacakmıs artık doğrumu ?[/QUOTE]
konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
Toparlama Olacaksa Akbanktan Baslayacaktir.
Toparlama Olacaksa Akbanktan Baslayacaktir.
45000 Lerde Günlük Göstergelerin Alda Olduğunu Yazmistim öyle Kolay Al Sat Vermiyorlar Buralar çok Kritik 50500 Gibi Bi Kapanis Günlükleri Baya Zora Sokar Sat Verebilir Bugün Yönü Belirlicez Kanaatim Yada Yarin Ilerimi Gerimi Efg Hala Tahtaya Girmedi Bakalim Ne Olacak
45000 Lerde Günlük Göstergelerin Alda Olduğunu Yazmistim öyle Kolay Al Sat Vermiyorlar Buralar çok Kritik 50500 Gibi Bi Kapanis Günlükleri Baya Zora Sokar Sat Verebilir Bugün Yönü Belirlicez Kanaatim Yada Yarin Ilerimi Gerimi Efg Hala Tahtaya Girmedi Bakalim Ne Olacak
51200 Günlüklede Kesim Noktasi 50500 De Günlükler Sata Geçmis Olabilir Piyasa Pek Yön Göstermiyor Ama Ilk 5 In Hala Uzun Olduğunu Untmamakta Fayda Var
51200 Günlüklede Kesim Noktasi 50500 De Günlükler Sata Geçmis Olabilir Piyasa Pek Yön Göstermiyor Ama Ilk 5 In Hala Uzun Olduğunu Untmamakta Fayda Var
Vob La Istedikleri Kadar Oynasinlar Inandirici Degil Akbankta 630 Almalari Lazim !!!
Vob La Istedikleri Kadar Oynasinlar Inandirici Degil Akbankta 630 Almalari Lazim !!!
Deliler Gibi Satan Bi Efg Yok Yada Alan Yok Simdilik Ama Dsi De 40000 Short Var Sanirim Takaslara Bakarsak Eğer Iym Ile Ortak Değilse Bu Vade De De Efg Opus( Citi( Ve Dsi Kazanmalidir
Deliler Gibi Satan Bi Efg Yok Yada Alan Yok Simdilik Ama Dsi De 40000 Short Var Sanirim Takaslara Bakarsak Eğer Iym Ile Ortak Değilse Bu Vade De De Efg Opus( Citi( Ve Dsi Kazanmalidir
Buarada sn teo geceye kısa girmek gerek dediği için haklı çıktı, tebrikler...
Buarada sn teo geceye kısa girmek gerek dediği için haklı çıktı, tebrikler...
Bu gicik Tcell hissesi yuzunden XU030 dusmuyor sanirim. 8.70 gosterirler mi acaba gun icinde!
Bu gicik Tcell hissesi yuzunden XU030 dusmuyor sanirim. 8.70 gosterirler mi acaba gun icinde!
benden başka long'ta olan yok galiba...
benden başka long'ta olan yok galiba...
[QUOTE=ktasyurek;27335]benden başka long'ta olan yok galiba...[/QUOTE]
var. var....
hala sistem sat vermedi......
uzunda bekliyorum...........
spotta alda....
makas 200 puan...
[B]üstelik spotunda saatlikleri alda hala...sat verene kada düşüşler alım fırsatı olması lazım....[/B]
yurtdışı müsade etse alıp çıkacaklarda... bekliyoruz bakalım.......
[QUOTE=ktasyurek;27335]benden başka long'ta olan yok galiba...[/QUOTE]
var. var....
hala sistem sat vermedi......
uzunda bekliyorum...........
spotta alda....
makas 200 puan...
[B]üstelik spotunda saatlikleri alda hala...sat verene kada düşüşler alım fırsatı olması lazım....[/B]
yurtdışı müsade etse alıp çıkacaklarda... bekliyoruz bakalım.......
Makas Sifira Indi Endeksin Onundeki Tek Engel Akbanktir Yurtdisi Hikaye.
Makas Sifira Indi Endeksin Onundeki Tek Engel Akbanktir Yurtdisi Hikaye.
Bakin Cok Iddiali Bir Tahminde Buluncam:akbankta 630 Kalksin 3-5 Dakika Icinde 51.900 De Aliriz Solugu.
Bakin Cok Iddiali Bir Tahminde Buluncam:akbankta 630 Kalksin 3-5 Dakika Icinde 51.900 De Aliriz Solugu.
dünkü 50.000-50.100 arasındaki manzara bugün 51.400-51.500 arasında...
dünkü 50.000-50.100 arasındaki manzara bugün 51.400-51.500 arasında...
[B]vadeli hedefi 53000 üzeri olan bir tobo yapıyor olabilir...[/B]
15 ve 30 dakikalıkta....
demedi demeyin....
sistem sat dersede tobo mobo dinlemem satarım...
şimdilik uzun.......
[B]vadeli hedefi 53000 üzeri olan bir tobo yapıyor olabilir...[/B]
15 ve 30 dakikalıkta....
demedi demeyin....
sistem sat dersede tobo mobo dinlemem satarım...
şimdilik uzun.......
15 dakikalıklarda birde obo benzeri bir şey var....
bakalım hangisi olacak......yada hiçbiri.......
15 dakikalıklarda birde obo benzeri bir şey var....
bakalım hangisi olacak......yada hiçbiri.......