[QUOTE=excali;459448]Yonca'nın kademelerini çekirdek çitler gibi gırmıyor mu? Pala, nükleus etkisini nereden biliyor aceba....?.brv.brv[/QUOTE]
nükleus ney yaw ? :)
Printable View
[QUOTE=excali;459448]Yonca'nın kademelerini çekirdek çitler gibi gırmıyor mu? Pala, nükleus etkisini nereden biliyor aceba....?.brv.brv[/QUOTE]
nükleus ney yaw ? :)
sonyuçta 5 dakıkalı graf için 1000 küsür puan gorrektmek iyi bence...teprik ederim gorrektivi
15 dklık sistem sat vermiş.. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şort olarak..malum piyasa son zamanlarda teknikci meknikçi sistemci v.b. katlediyor
Asti herkese öğle yemeğinde boğazda kokoreç ısmarlıyomuş milleeeet..hüraaaaaaaaa :)))
UZun zamandır kimse sistem grafı yapıştırmıyor...Geyik olsun deyu koyayım..günlük yavaş ve hızlı sistem...not: hızlı da ki şu an görünen sat sinyali geçicidir..kapanışı göre kaybolabilir..teprik ederim..not: bollingere dikkat..fiyatta bir bollinger sevdası gördüm sanki....bir kedi gördüm sanki
[IMG]http://i39.tinypic.com/i4pphc.png[/IMG]
[quote=flexy;459450]nükleus ney yaw ? :)[/quote]
Nukleus yir misin?+.
[img]http://i1.wp.com/www.wonderslist.com/wp-content/uploads/2013/06/Sunflower-Seed.jpg[/img]
[quote=flexy;459455]Asti herkese öğle yemeğinde boğazda kokoreç ısmarlıyomuş milleeeet..hüraaaaaaaaa :)))[/quote]
Boğaz'da lüfer ısmarlamıyor muymuş?üüüüüü
RMI pozitif. Teprik eder, şortlarımı cilalamaya kaçarım....:..::..:
[quote=excali;459460]RMI pozitif. Teprik eder, şortlarımı cilalamaya kaçarım....:..::..:[/quote]
oowww greeyytt..dis is most importınt tink in treydır layf:D
[QUOTE=excali;459459]Boğaz'da lüfer ısmarlamıyor muymuş?üüüüüü[/QUOTE]
Pinti, pinti.. :D
[quote=flexy;459468]Pinti, pinti.. :D[/quote]
abi düne göre 375 puan dünün dibine göre 3000 puan içerdeyiz..rica ederim..para mı kaldı cepte:p
ayrıca daha balık-av mevsimi açılmadı...kaçak av balığı yemeyek:D
[QUOTE=Astatin;459469]abi düne göre 375 puan dünün dibine göre 3000 puan içerdeyiz..rica ederim..para mı kaldı cepte:p
ayrıca daha balık-av mevsimi açılmadı...kaçak av balığı yemeyek:D[/QUOTE]
Hem pinti hem greenpeaceci :D
bi solo deneyek bakalım.. yerse kendime Dombıracı Asti Paşa ünvanı vereceğum...tutmazsa... unvan lazım deil
Kara kıs avulumga kelgende
Kültüldegen kar yerge tüsgende
Dombıramdı alarman
Yürek sazım çalarman
Kaygırgandı eş aytbam
Dombıra sazım estgen ataylar
Manes[URL="http://akor.ws/"][COLOR=#0000ff]i[/COLOR][/URL]ne es bergen anaylar
Estgenine oy berip
Yüreklerge ses berip
Köz yastı kızganmaslar
Nogaydın kaygı sansız kününde
Batirler yuklamagan kününde
Yüreklerin kötergen
Sogıslarda küş bergen
Köptü körgen Dombıra…
esasen bugün graş olmasa da olur..ekim vadenin 80xxx li bir kapanışına razıyım şahsen.. bir gün tatil dow riskini alabilecek bir yere olur orası..teprik ederim..
TL nin değer kaybı hızlanarak sürüyor.usd tl yukarlara bakıyor. 2.0374 geçilirse hedef 2.50 olur.
gaga clone
kimse demeden ben diyeyim..60 dklıkda tobo olabilür
[img]http://fiercefatties.files.wordpress.com/2012/09/bullshit-detector-11.gif[/img]
hacıex,
hacim iyi değil yükselişte..demekki 10000 puan yükselebilir..he..heheh..üğ
[quote=Astatin;459485]hacıex,
hacim iyi değil yükselişte..demekki 10000 puan yükselebilir..he..heheh..üğ[/quote]
Hacime laf atacağına, totemlerine odaklan. İşe yaramıyorlar mı? Bu ne hal?:..:
hacıex,
şimdi abi sabahki gorrektivden 1200 puan..60 dklık tobo tutarsa ordanda 3-4000 puan gelir...tam 5200 puan yapmış oluyor dimi çene..ama çene..heee...hehehe üğw
[quote=excali;459489]Hacime laf atacağına, totemlerine odaklan. İşe yaramıyorlar mı? Bu ne hal?:..:[/quote]
totemler yorgun:p senin totemlere başvurıyım dedim:p
i think single bar küskü on the way..halen gorrektiv bence:p ana trend düşüş trendi ise her TOBO, OBO dur teoremine güveniyorum..:Düüü
[quote=Astatin;459490]hacıex,
şimdi abi sabahki gorrektivden 1200 puan..60 dklık tobo tutarsa ordanda 3-4000 puan gelir...tam 5200 puan yapmış oluyor dimi çene..ama çene..heee...hehehe üğw[/quote]
"Bu yazıdaki şifreyi çözebilen var mı topikte?" diye merak ettim...:..::..::..:
Estetük,
Saat kaçta taban oluruz? Saatlerimizi ayarlayalım...:p:p
[quote=excali;459494]Estetük,
Saat kaçta taban oluruz? Saatlerimizi ayarlayalım...:p:p[/quote]
onu dokuzu anlamam da...şu saatlik de elle çizilmiş gibi duran tobo çalışırsa olay olur...çerçeve yaptırım..mona lisa nın yanına astırtırım
awaiting for red sunset..diyeyimki fileksi niki seksi de anlasın... daha doğrusu ingilizce daha hoşuna gidiyo fileksinin..niki de ingilizce zaten..ayrıca fileksi bir nik..seksi nik ayrıca...nik ayrıca seksi...
[quote=Astatin;459490]hacıex,
şimdi abi sabahki gorrektivden 1200 puan..60 dklık tobo tutarsa ordanda 3-4000 puan gelir...tam 5200 puan yapmış oluyor dimi çene..ama çene..heee...hehehe üğw[/quote]
[quote=excali;459492]"Bu yazıdaki şifreyi çözebilen var mı topikte?" diye merak ettim...:..::..::..:[/quote]
4000+1200=5200:D şifre falan yok haci..clear text...
[quote=Astatin;459495]onu dokuzu anlamam da...şu saatlik de elle çizilmiş gibi duran tobo çalışırsa olay olur...çerçeve yaptırım..mona lisa nın yanına astırtırım[/quote]
ha bi de, TOBO nun Başını çift dipli yapmış ki o da boynuz izlenimi versin, hani boğa filan...kesin randıracam mesajı vermek istemiş..bak bak
81000 in altında 15 dklık kapanış yapsın yvade....kendime 3 dene lupher ismarlayacağım..he
[quote=Astatin;459497]4000+1200=5200:D şifre falan yok haci..clear text...[/quote]
4000 puan hangi seviyeler arasındaki atraksiyondan gelecek?
1200 puan hangi seviyeler arasındaki atraksiyondan geldi??
[QUOTE=excali;459500]4000 puan hangi seviyeler arasındaki atraksiyondan gelecek?
1200 puan hangi seviyeler arasındaki atraksiyondan geldi??[/QUOTE]
Katil kim?
[quote=excali;459500]4000 puan hangi seviyeler arasındaki atraksiyondan gelecek?
1200 puan hangi seviyeler arasındaki atraksiyondan geldi??[/quote]
ohhooooo...:p:p:psen "analist" kavramını sorgulamay başladın... analist bahsettiği olasılıklar tutunca en tepe dipten kar hesabı gösterir...tutmazsa ihtimallerden bahsetmiştir..senin haberin yok galiba..:p
1200 puan, 82000-80800 farkı (ki tepe ve dipten hesaplamadım üstelik..5 dklık gorrektiv mesajı)..4000 puanda buradan itibaren (geelcekmiş süsü veriyor tobo ile ama bence nanay:p)...Analist yanılmaz, vatan bölünmez:..:
Estetük,
Bu hızla gidersek akşama taban yetişmez.
3 lüfer daha at mangala...:..:
[quote=excali;459504]Estetük,
Bu hızla gidersek akşama taban yetişmez.
3 lüfer daha at mangala...:..:[/quote]
yannız bu şekil pasif direniş şeklindeki geri gelişlerden kıllanıyorum..eğer piroce tutacaksa, bugün single bar küskü verip alt bollinger bandı yeni gelin gibi yakalaması lazım:D
[QUOTE=Astatin;459506]yannız bu şekil pasif direniş şeklindeki geri gelişlerden kıllanıyorum..eğer piroce tutacaksa, bugün single bar küskü verip [B]alt bollinger bandı yeni gelin gibi yakalaması lazım[/B]:D[/QUOTE]
Aahahhas aste .brv:..:
[quote=flexy;459507]Aahahhas aste .brv:..:[/quote]
abicim böyle cümleleri boldlayıp alıntılamayalım:p anlayan anlar zati... ben senin "comming" i boldlamışmıydım? he valla boldlamıştım..hatta bir de kırmızıya boyamıştım...iyi o zaman ödeiştik:::.boks.
sabah ki gorrektiv grafı açık kalmış makinede güncel halini paylaşam..
hacı bak 3 gen olabilir ha...yyukarı da kırılabilir..onu da diyeyim ki analist desinler:..:
acaba? o bir ayu mu? bilemedim valla...öyle gibi duruyo...
[IMG]http://i44.tinypic.com/v8jyag.png[/IMG]
[quote=Astatin;459512]sabah ki gorrektiv grafı açık kalmış makinede güncel halini paylaşam..
hacı bak 3 gen olabilir ha...yyukarı da kırılabilir..onu da diyeyim ki analist desinler:..:[/quote]
misal..3gen de analist için bulunmaz nimettir...öyle ya, ya aşşa ya yukarı kırılacak:Dm fiyat olduğu yerde kalacak değil...yani haklı çıkar her durumda:..:
3geni şu şekil ele alalım da daha gıllandırıcı olsun.. ivit sizce aşşa mı gırılır yokarı mı
[IMG]http://i39.tinypic.com/28chd6p.png[/IMG]