Günaydin arkadaslar,
bol kazanclar...
Benim matriks bugün iyice costu, daha acilista kilitlendi!
Kactan actik?
Printable View
Günaydin arkadaslar,
bol kazanclar...
Kactan actik?
Herkese günaydın ve hayırlı işler...Dün akşam kapanışa dogru paylaştıgım öngörüme uygun olarak 68.275 maliyetli LONG'ları 69.500'den kapattım ve beklemeye geçtim...Birazdan da gördügüm bir kaç şeyi ve destek-direnç seviyelerini yazacagım.Bol kazançlar...
[quote=thracian;194780]Günaydin arkadaslar,
bol kazanclar...
Kactan actik?[/quote]
69500-69525 şu anki kademeler
[quote=thracian;194780]Günaydin arkadaslar,
bol kazanclar...
Kactan actik?[/quote]
69.350'den açtı, şu an 525... Tabi az sonra açılış çubuğu komple değişebilir, matriks bu...
Günaydın Dostlar Bol Kazanclar
Cümleten Günaydın, Kimdir bu Garanti Bankasındaki manyak? 5000 long açtı sabah sabah..
[QUOTE=Strategist;194784]69.350'den açtı, şu an 525... Tabi az sonra açılış çubuğu komple değişebilir, matriks bu...[/QUOTE]
Grafikteki açılış fiyatı 350 mi? Bir de tahtada geçen ilk işlem 425 mi? Ben şimdi açtm matriksi benim veriler daha güncellenmedi de :)
[QUOTE=excali;194777][U][I]Kafayı yemiş düşler[/I][/U] nick'li arkadaşımızdan bu konuda ders almalısın , bence..:D[/QUOTE]
senaryo dersi mi veriyo usta ? yoksa hakkaten EW dersı fılan mı :)
Günaydın forumun güzel insanları gününüz gönlünüzce tradeleriniz karlı olsun!
arkdaşs matrikste seans açılırkene çalan gong sesi varya .... onu nasıl kapatırım ::: sistem alarmaları acık kalcek emme sadece matrıks gong sesi kapansın istiyorum gayrü
[quote=enorton;194788]Grafikteki açılış fiyatı 350 mi? Bir de tahtada geçen ilk işlem 425 mi? Ben şimdi açtm matriksi benim veriler daha güncellenmedi de :)[/quote]
Grafiği güncelledim, hala 350... Tahtayı bilemiyorum...
[quote=enorton;194788]Grafikteki açılış fiyatı 350 mi? Bir de tahtada geçen ilk işlem 425 mi? Ben şimdi açtm matriksi benim veriler daha güncellenmedi de :)[/quote] Tahtada ilk geçen işlem 425
[quote=Kennym;194789]senaryo dersi mi veriyo usta ? yoksa hakkaten EW dersı fılan mı :)[/quote]
Düş konusunda uzman/bilgili olabileceğini düşündüğümden öyle yazdım. Şakayla karışık işte..:)))
Günaydın Voborsa ve onun Marmara bölgesinde karla çarpışan yiğit evlatları...
[QUOTE=flexy;194793]Tahtada ilk geçen işlem 425[/QUOTE]
Ya ne güzel 3 gündür tahtadaki ilk işlem grafiğe yansıyordu ama bu sefer yine böyle oldu üüü
[quote=Astatin;194795]Günaydın Voborsa ve onun Marmara bölgesinde karla çarpışan yiğit evlatları...[/quote]
Günaydın ,
Dışarı bi çıktım, avatardaki gibi oldum::::::
Gunaydin. iyi seanslar. bu gun acilisla beraber 400 puan paladan kaptim.simdi flatta endeksin acilmasini bekllicem.
Herkese günaydın bol kazançlar,Allah herkesin gönlüne göre versin ben longum benimde gönlüme göre versin,acil 30000 puan lazım:)
auhau bankanın ekranları durdu , verıler dunun verılerı.. aradım diyolar ki bizden kaynaklı degil veri saglayıcısnın sistemi çökmüş uhauhauh ulan bi kere de diinki arkadas b*ktan bi sistemimiz var bi işten anladıgımız yok ıste gırdık pıyasaya ne tutarsak hesabı diin be.. hıc bı b.ktan sorumlu degılsınız zaten.. ne zaman acıklama olsa sızın sıstem 10 dk oncesınde gocuyo .. sımdı cok fena kıllandım kesın bırazdan bıseyler gelır.. gene pozdayım.. pif...
[quote=last trader;194800]Herkese günaydın bol kazançlar,Allah herkesin gönlüne göre versin ben longum benimde gönlüme göre versin,acil 30000 puan lazım:)[/quote]
Bende yeni bir long firsati olurmuki diye izliyorum.olmazsada destek atarim sn last trader.:)
[quote=Kennym;194802]auhau bankanın ekranları durdu , verıler dunun verılerı.. aradım diyolar ki bizden kaynaklı degil veri saglayıcısnın sistemi çökmüş uhauhauh ulan bi kere de diinki arkadas b*ktan bi sistemimiz var bi işten anladıgımız yok ıste gırdık pıyasaya ne tutarsak hesabı diin be.. hıc bı b.ktan sorumlu degılsınız zaten.. ne zaman acıklama olsa sızın sıstem 10 dk oncesınde gocuyo .. sımdı cok fena kıllandım kesın bırazdan bıseyler gelır.. gene pozdayım.. pif...[/quote]
Aynı durumdayım... Ekran donmuş durumda...
Allahtan poz yok...
günaydın VOBORSA,
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe...
sabah sabah GARANTİ BANK. önüne gelen malı alıyor ne iş anlamadım...
500 den bi miktar short bakalım patlayacakmı gene :) 650 civarı st yaparım :)
Benim modifikeli (bu ne biçim kelime lawwwnn) Breakout da H-L bandı 69600-69425 olarak oluştu...Fiyat zaten 425-450 olduğu için hatırlatanm dedim..band altı kapanış may call the küskü
günaydın....
68,8 altı piyasayı sıkıntıya sokabilir.. henüz keskin düşüş emaresi yok..
bol şans
kısa devam...... hep kısa bugün.....
kanlı olsun mümkünse....
[quote=TÜRKOĞLU;194808]günaydın VOBORSA,
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe...
sabah sabah GARANTİ BANK. önüne gelen malı alıyor ne iş anlamadım...[/quote]
Bu amca Vade başından Short muydu?. Muhtemelen flat olmaya çalışıyor olabilir..;)
Allahından bulasın GBP/USD. delimavi dedik, bağrımıza bastık...
yapılır mı lem bu bana. yıllardır oluşan bi hukukumuz vardı, yıllardır bana onca para kazandırdın. dün yaptığın şey yakıştı mı şimdi he yakıştı mı.
suçlu ben değilim. suçlu ben değilim. suçlu ben değilim.:D
herkese günaydın. bol kazançlar.
araba kara gömülmüş lem! :..:
[quote=unlimitted;194817]Allahından bulasın GBP/USD. delimavi dedik, bağrımıza bastık...
yapılır mı lem bu bana. yıllardır oluşan bi hukukumuz vardı, yıllardır bana onca para kazandırdın. dün yaptığın şey yakıştı mı şimdi he yakıştı mı.
suçlu ben değilim. suçlu ben değilim. suçlu ben değilim.:D
herkese günaydın. bol kazançlar.
araba kara gömülmüş lem! :..:[/quote]
Naber? ehuhehe:D:D
İngiliz ev hanımları işi biliyi..
şort divaamm...ehe
new bands call the küskü..Güç bizimle olsun ayu kardeşlerim
[IMG]http://i48.tinypic.com/121e7nc.jpg[/IMG]
[quote=excali;194818]Naber? ehuhehe:D:D
İngiliz ev hanımları işi biliyi..[/quote]
ingiliz ev erkekleri işi daha iyi biliyi de, boykota bir süre yenik düşmüşler. :D:D:D
biz de o süreyi bulduk long olmak için...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
yav bu işyatırım heryerde karşıma çıkıyor akgrt almıştık dünden uyuz bastı birden neyse azcık karla çıktık:)
[quote=Astatin;194820]new bands call the küskü..Güç bizimle olsun ayu kardeşlerim
[IMG]http://i48.tinypic.com/121e7nc.jpg[/IMG][/quote]
Asti Patrom sistemi sadeleştirmişsin böylesi daha iyi olmuş renk cümbüşünden kurtulmuş graf :D
5-10 dakka içinde yukarı hareketlenme olmalı...terside olabilir ama ben yukarı bekliyorum:)
300 den shortlar kapandı :) gün başı 200 points du bakem nerelere gidecek daha :)
Tertemiz bir gap kapama ve long'cu silkeleme operasyonu yaptılar... Adamlar işi biliyor resmen... Türkiye olarak birçok konuda batının gerisinde olabiliriz ama borsada dönen operasyonlarda hiçbir sıkıntı yok... :..:
Dünkü 350'den açılan long'ları 475'den teslim ettim, yeni long fırsatı kollamaktayım...
Şu mesaja hala teşekkür etmediyseniz okuyun ve kararınızı bir daha değerlendirin...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=194744&postcount=11727[/URL]
50 teşekkürü geçerse Sazan abi ile birlikte sistem geliştireceğiz boru değil.. Fırsatı tepmeyelim... :)))
[QUOTE=Kennym;194825]300 den shortlar kapandı :) gün başı 200 points du bakem nerelere gidecek daha :)[/QUOTE]
üvvv kendimi kınadım şimdi :) kım dıyodu zararda oturdugum kadar karda otursam sımdı cok baska bı konumdaydım dıye.. üvvvvvv
Sazan sistemler hala LONG. (5. gün)
Ööööööğğğğğgggg yine.