[QUOTE=mbm;194875]aha selçuklu patron gelmiş.....[/QUOTE]
aha mesut abi gelmiş hoşgeldin abi ... :D:D .. gol olur bence abi . ralli ..
Printable View
aha mesut abi gelmiş hoşgeldin abi ... :D:D .. gol olur bence abi . ralli ..
gıprasmadan uzun
dun ındırdı sereflı benı sabahtan...ama bugun ınmem çok extra bişii olömazsa...
aha selçuklu patron ile mbm patron gelmiş...
Long'lar 500'den flat... Daha çıkacak gibi ama ben karı cebe atayım, ortalık karışık...
Son 2 haftadır nereden long açarsam açayım eninde sonunda amma az amma çok kara geçti... Uzun süredir böyle bir dönem hatırlamıyorum.. Gözünü kapa long aç, zarara düşmüyorsun... Haksız kazanç bu... :)))
[QUOTE=Astatin;194879]aha selçuklu patron ile mbm patron gelmiş...[/QUOTE]
aha astatin patronda .. gelmiş ... :D:D
alım çılgınlığı bekliyorum kapanış tahminim 72,175 kayda geçsin .. haırlı uüurlu olsun ..
[quote=selçuklu;194883]alım çılgınlığı bekliyorum kapanış tahminim 72,175 kayda geçsin .. [COLOR=red]haırlı uüurlu[/COLOR] olsun ..[/quote]
klavye innamıyo galiba hedefe patron..ü[url]www.kom[/url]
[QUOTE=selçuklu;194876]aha mesut abi gelmiş hoşgeldin abi ... :D:D .. gol olur bence abi . ralli ..[/QUOTE]
Özledik beeaaaa ! İkinizde oşgeldiniz!
[quote=sovalye;194840]herkese günaydın
sistemlerden ekmek yiyen arkadaşlar lütfen aşağıda belirtilen e maile bu ya da buna benzer şikayet mailini göndersinler. açıkçası açılış barı beni doğrudan etkilememesine rağmen ben e mail gönderdim lütfen siz de duyarlı olun.
bol kazançlar...
-----------
Sn matriks yetkilisi,
Vadeli İşlemler Opsiyon Borsasının endeks kontratlarında seans açılış barları sürekli eksik ve yanlış yayınlandığından ötürü sistemimiz yanlış sinyal üretmek durumunda kalmaktadır. Bu konu hakkında gerekli düzenlemelerinizi yapıp mağduriyetimizi ivedi olarak gidermenizi rica ederim.
[U]e mail adresi:[/U]
[U][EMAIL="matriks@matriksdata.com"]matriks@matriksdata.com[/EMAIL][/U]
------[/quote]
Gelen cevap;
"
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Grafikleri oluşturmak için bize gelen VOB yayın paketinde genellikle açılış seansında bu durumla karşılaşıyoruz. Bu durumun çözülmesi için VOB’ a bildirdik. Şu an durumun çözümü için bekleme aşamasındayız. Eğer VOB’ tan bir çözüm üretilemezse tarafımızdan bir çözüm bulunmaya çalışılacaktır. İyi günler. "[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[QUOTE=Astatin;194886]klavye innamıyo galiba hedefe patron..ü[url]www.kom[/url][/QUOTE]
patron arturu çağırırım 72000 olur o zaman .. ehuehuehue :D:D:D
şortingalr divam...25 point iyilrştime oldu..sistemler alda ..awww
çok sıkıldım **...aha da müzik gelmiş
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=qN3kC_4xURA[/URL]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=znN35Cjnwz8[/URL]
emergency 2000 puanlık hareket lazım .. yön farketmez .. üvvv .. ıngaaaa :o:o:o
taktığımın piyasası...
Yemek yedim geldim tam bıraktığım kademede duruyor... Pala kar nedeniyle işe gelemedi galiba...
Çok uyuz hareketler bunlar hobolobo lob lob looooob:::
Flat *.*
Ayrıca IMF açıklaması yapanın *.*
kırmızı ve mavinin son durumu
yukarı keserse film kopabilir...
[IMG]http://i49.tinypic.com/eslor5.jpg[/IMG]
Palanın dudaklar bal dudakmış, öpecem bu shortcuları dermiş:)
Ben şimdi uzun *.* , işe bakın yaa, palaya destek atıyorum iyimi.
[quote=Strategist;194897]Yemek yedim geldim tam bıraktığım kademede duruyor... Pala kar nedeniyle işe gelemedi galiba...[/quote]
Bence Pala hesap kitap yapıyor longlarımı Shortlarımı tezgaha getirsem diye :..:
Sazan Sistemler Hala LONG. .uyk
Bu arada dün gece yazdığım sistem geliştirme işine 30 kişi teşekkür etmiş. 50+ ?
Herkese merhaba,.....
dathill-deyghene 60 minatelik zistem gullanak dedik şindide pela tam mela yani
[quote=bull market;194900]Palanın dudaklar bal dudakmış, öpecem bu shortcuları dermiş:)
Ben şimdi uzun *.* , işe bakın yaa, palaya destek atıyorum iyimi.[/quote]
Körle yatan,şaşı kalkar...
[QUOTE=sovalye;194899]kırmızı ve mavinin son durumu
yukarı keserse film kopabilir...
[IMG]http://i49.tinypic.com/eslor5.jpg[/IMG][/QUOTE]
keksecek hocam bence gol olur.. aha şimdi yemege gidiyom geldigimde burası 800 üstüne attı attı atamadı bi yarım saat sonra gene geleceom onda da 700 üstüne attı attı atamadı yarım saat sonra gene geleceom bu seferde 600 ün üstüne atamazsa tüh senın sıfatına aga bozuntusu derum artık ve 500 den shortlayacagum :)
[quote=TÜRKOĞLU;194896]taktığımın piyasası...[/quote]
Pardon nereye taktın :..::..:
[B]21 tane yeni üyelik açayım hemen..[/B] :D :..: :o
.dng
[quote=sazan;194902]Sazan Sistemler Hala LONG. .uyk
Bu arada dün gece yazdığım sistem geliştirme işine 30 kişi teşekkür etmiş. 50+ ?[/quote]
Sistem sabah acılışında AL'a gecti halen Alda kısa icin 69100 altı olması lazım der benim sistem
Fiyat 05.01.2010 saat 14:00'de de buradaymış. Koskoca bir ay yerinde saydı. Biz de birbirimizi yedik yok düşecek yok çıkacak diye...
bu gün 1.5040 dan çıktığım dolarelerimi, çeşitli yerelerden yerine koydum, istihdam ettim onları, iş olanağı sağladım,.....
usdytl'de yuvarlak tepe aksiyonu var...
12:32...
5 Dk ıklarda Bol.Band bayağı daralmış yakında patlar bir yana inş doğru poz oluruz :..:
350 altı iş yapar gibi duruyore, ama küreseller bırakmıyore, fena destek veriyorlare, kime ve niyekı acaba, sikışan mı var acep deyom, alımlar sunni deyom, yapmacık çok belli oluyore, kar maksatlı alım deyilde, destek alımları gibi, hani ne olursa olsun burada tutalım, penbe tablo çizelim, sokak çok kötü alımları, bunnar......
işim cıktı cıkmam gerek Bol Kazanclar
sıkıldım...(allahtan türkçe klavyem war:)
[quote=sazan;194902]Sazan Sistemler Hala LONG. .uyk
Bu arada dün gece yazdığım sistem geliştirme işine 30 kişi teşekkür etmiş. 50+ ?[/quote]
zasan abey o zistemin ufak değişikniknen böyle oldu
1000 tl 3 kaldıraç
[IMG]http://i49.tinypic.com/2rokklu.png[/IMG]
Son akşam yemeği :D
[IMG]http://www.digiturk.com.tr/buhafta/lost6/lost6.jpg[/IMG]
[quote=indregandi;194917]350 altı iş yapar gibi duruyore, ama küreseller bırakmıyore, fena destek veriyorlare, kime ve niyekı acaba, sikışan mı var acep deyom, alımlar sunni deyom, yapmacık çok belli oluyore, kar maksatlı alım deyilde, destek alımları gibi, [B]hani ne olursa olsun [/B]burada[B] tutalım[/B], penbe tablo çizelim, sokak çok kötü alımları, bunnar......[/quote]
Kiminkini....yanlışı tutanın vay haline....dng
[QUOTE=fXci;194920]zasan abey o zistemin ufak değişikniknen böyle oldu
1000 tl 3 kaldıraç
[/QUOTE]
Abi 1 kaldıraçla hesaplasan da biz de kıyaslasak ;)
bende breakout günlük alt bant 68.800, üst bant 70.150..