-
[QUOTE=enorton;194960]Aynen senin şu mesajını okurken bile yüreğim ağzıma geldi, diziden birşey söyleceksin diye :D[/QUOTE]
yaf dün eve gittim aksam 10 da ev arkadası uyuyodu.. gecenin 4 ü mü neydi bi ses duydum ev arkadasım uyanmıs dolanıyo ortalıkta.. sabah iş için kalktım 7 de evden cıkıcaktım bı baktım bunun odadan ses gelıyo bı gırdım bısey ızlıyo napıyon olm dedım lostu ındırdım onu ızlıyorum dedı :) uahauh allah akıl fıkır versın dedım yalancıktan. (tabi kıskanmadım degıl , sabahın korunde işe gidiyodum o lost izliyodu) üvvvv üvvvvv ben 3. sezonda ara verdım ceksınler hepsını topluca ızlerım dıye cok heyecanlı oluyodu :)) bıtırsınler kaldıgım yerden devam ederım ızlemeye :)
-
Bugün piyasanın düşeceği, bu gece de Dow'ın eksi olacağını düşünüyorum.
Ne varki sistemler halen LONG.
-
[quote=sazan;194970]Bugün piyasanın düşeceği, bu gece de Dow'ın eksi olacağını düşünüyorum.
Ne varki sistemler halen LONG.[/quote]
Pala beynimizi uyuşturdu acılıştan bu yana yatay sayılır vucudumuz kireclendi yaw
-
sağlam alıyolar 600 deki 1200 de gider inşallah
-
valla bu PALA 2 gündür cepten yiyor...DOW beklediğimiz gibi 10.000 lerde kısa vadeli dip ledi döndü ama PALA 2 gündür DJI ın 240 puanlık çıkışını yedi...yukarısı için umutlar tükeniyor mu nedir? zaman daralıyor DJI düzeltme yapıyor ise eğer yani 10.720 aşılmayacaksa bir a-b-c yapacaktır.a bitti ise ya da bugün güniçi biter aşağı b başlar ardından yukarı c ve düzeltme biter...eee bizim vadeli hangi arada uçacak?
şok haberle mi? valla bilmiyom kafam karıştı...
-
[quote=sazan;194970]Bugün piyasanın düşeceği, bu gece de Dow'ın eksi olacağını düşünüyorum.
Ne varki sistemler halen LONG.[/quote]
Sazan Bosaj,
Zabahtan beri benzer düşünceler zihnimi kemiriyor..Fekat 475 fiyat itibarıynan, 1dk dan 1 güne kadar tüm sistemler alda idi..bizde uyduk istoplayıp az longşayne..şimdi piyasa düşmese iyi olur yani..üzülürüm..üwwww
-
alım şılgınlığı bekliyorum ... gol olur tahmnim ..
-
[QUOTE=selçuklu;194975][B]alım şılgınlığı [/B]bekliyorum ... gol olur tahmnim ..[/QUOTE]
Patron şılgınlık nasıl oluyor :::
-
[quote=selçuklu;194975]alım şılgınlığı bekliyorum ... gol olur tahmnim ..[/quote]
palanın koşu yoluna bi arapası lazım patron şöyle 69750 üstüne :)
yoksa böyle dar alanda kısa paslaşmalara devam..
palanın hızlandırılmış turunada az kaldı bu arada..
1 saat sonra ekşın başlar..
-
[QUOTE]
[quote=Astatin;194974]Sazan Bosaj,
Zabahtan beri benzer düşünceler zihnimi kemiriyor..Fekat 475 fiyat itibarıynan, 1dk dan 1 güne kadar tüm sistemler alda idi..bizde uyduk istoplayıp az longşayne..şimdi piyasa düşmese iyi olur yani..üzülürüm..üwwww[/
[/QUOTE]
:o:o:o:o:o:o:o
-
-
palaspor kontraatak yedi :)
-
istop ve .. full short ... vay a* ..
-
[quote=selçuklu;194975]alım şılgınlığı bekliyorum ... gol olur tahmnim ..[/quote]
artur paşayı çok besledin herhalde bugün çakıyor manşeti.boks.
-
[quote=sazan;194979][quote]
:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
bencede:(:(:p:p:p
5 lik sat verdiği için flat **...15 lik hala alda
-
ne poh yiyorlar belli deeel...bi satışları dolduruyorlar kademeler kol gibi oluyor bi veriyorlar hooop alış kademeleri doluyor bu sefer...kim veriyor bu emirleri KY mi?
hadi oradan...
-
Benden mini bir tavsiye. (Şaka değil, Ciddi)
MATRIKS kullanan VOB'cuların VOB derinliğini kapattırmasını temenni/tavsiye ederim.
Biraz önce gördüğüm mesajlara istinaden yazdım.
Satışta kademelerdeki miktarların, Kimin alıp sattığının ve İlk 5 son 5 dağılımlarının ben psikolojik engelleyici olduğunu ve kararlarda göz önüne alınacak bir kriter olmadığını düşünüyorum. Örneğin, bende derinlik Yok.
-
[QUOTE=sazan;194986]Benden mini bir tavsiye. (Şaka değil, Ciddi)
MATRIKS kullanan VOB'cuların VOB derinliğini kapattırmasını temenni/tavsiye ederim.
Satışta kademelerdeki miktarların, Kimin alıp sattığının ve İlk 5 son 5 dağılımlarının ben psikolojik engelleyici olduğunu ve kararlarda göz önüne alınacak bir kriter olmadığını düşünüyorum. Örneğin, bende derinlik Yok.[/QUOTE]
abi bendede hiç derinlik yok kapttım .. haber pencereleride kapalı .. sadece grafik var .. :o
-
69300 tutarsa tutu yoksa önce 69000 sonrada 68000 hedefe girer...
-
[quote=sazan;194986]Benden mini bir tavsiye. (Şaka değil, Ciddi)
Satışta kademelerdeki miktarların, Kimin alıp sattığının ve İlk 5 son 5 dağılımlarının ben psikolojik engelleyici olduğunu ve kararlarda göz önüne alınacak bir kriter olmadığını düşünüyorum. Örneğin, bende derinlik Yok.[/quote]
+.+.+.
bence de..takas, makas, derinlik, gelinlik v.s. hepsi hikaye.lelele.lelele
-
[QUOTE=sazan;194986]Benden mini bir tavsiye. (Şaka değil, Ciddi)
Satışta kademelerdeki miktarların, Kimin alıp sattığının ve İlk 5 son 5 dağılımlarının ben psikolojik engelleyici olduğunu ve kararlarda göz önüne alınacak bir kriter olmadığını düşünüyorum. Örneğin, bende derinlik Yok.[/QUOTE]
bende var emme bakmıyorum abi arkada eyle duruyor kademeler.... zadece graf bakarım
-
[QUOTE=fXci;194990]bende var emme bakmıyorum abi arkada eyle duruyor kademeler.... zadece graf bakarım[/QUOTE]
FDOWu bile kapattıydın sen!
-
325 den 15 lik sistem sat firir
-
[quote=TÜRKOĞLU;194985][B]ne poh yiyorlar belli deeel[/B]...bi satışları dolduruyorlar kademeler kol gibi oluyor bi veriyorlar hooop alış kademeleri doluyor bu sefer...kim veriyor bu emirleri KY mi?
hadi oradan...[/quote]
Allah şaşırttığı kulunu,YAVUZHANIN beygiri gibin şeyettittirirmiş....:cool:
-
[QUOTE=VOBiX;194991]FDOWu bile kapattıydın sen![/QUOTE]
evet fdwoa bilem bakmıyorum gı...vobun kendi grafı herseydir gayri
-
[quote=sazan;194986]Benden mini bir tavsiye. (Şaka değil, Ciddi)
Satışta kademelerdeki miktarların, Kimin alıp sattığının ve İlk 5 son 5 dağılımlarının ben psikolojik engelleyici olduğunu ve kararlarda göz önüne alınacak bir kriter olmadığını düşünüyorum. Örneğin, bende derinlik Yok.[/quote]
Gerçekler 2.
Sazan Real time future'ların da hiçbirine bakmaz. Özellikle paralı hale gelen future'lara. Çünkü parasını vermiyorum ve kapattırdım.
-
69500 den kisa oldum. cikamayan borsa duser diye dusunuyorum. 53 binlere dogru gelsin tekrar degerlendircem.
-
basın uşaklar.... acımayın...... basın basın.....
işlem yok.. kısa devam ....
sahi kuzu nerelerde... bıraktımı yazmayı....
-
[quote=tutku;194996]69500 den kisa oldum. cikamayan borsa duser diye dusunuyorum. 53 binlere dogru gelsin tekrar degerlendircem.[/quote]
Rakkamlarda bir yanlışlık yok dimi :..:
-
[QUOTE=tutku;194996]69500 den kisa oldum. cikamayan borsa duser diye dusunuyorum. 53 binlere dogru gelsin tekrar degerlendircem.[/QUOTE]
kaç......
53 binmi....
oraya kadar değerlendirme yokmu yani....
-
[QUOTE=mbm;194997]basın uşaklar.... acımayın...... basın basın.....
sahi kuzun nerelerde... bıraktımı yazmayı....[/QUOTE]
kısayım müsterihim abi ... shortlar gol olur bence ... .:o
-
bir kez daha sistemli şort **
-
[QUOTE=selçuklu;195000]kısayım müsterihim abi ... shortlar gol olur bence ... .:o[/QUOTE]
golmu.... 53000 diyor arkadaş....
direkt şampiyonlar liği şampiyonu bile olursun.....
-
Bak yine zindan hayatım, fani dünya gün geçmiyor
Üzerime çöktü karanlık, kaldırmaya güç yetmiyor
Dert bize dünya kervanı, aştım tepeleri yol bitmiyor
Kördüğüm olmuş efkarım, ne ettiysem çözülmüyor
Sad - Zindan (Yeraltı Kafilesi 2 - Melankolia Compialiton album) .dng
-
[QUOTE=mbm;194997]basın uşaklar.... acımayın...... basın basın.....
sahi kuzu nerelerde... bıraktımı yazmayı....[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/borsada-delikanlilar-harman-oluyur-t5324p155.html[/url] burada ayzıyordu ama en son Hellim hanım sakinleştirici verdi.
-
düş **, düş artık daa...trend artık robin...** arthur hadi düş daaaa :)
-
[QUOTE=selçuklu;194987]abi bendede hiç derinlik yok kapttım .. haber pencereleride kapalı .. sadece grafik var .. :o[/QUOTE]
bende grafikde yok... matrikste kapalı...
al sat yeride kapalı... hepsi kapalı .........
ne gerek var al sata.....
sadece voborsa ve farmville açık....
-
68950 stop olmak üzere long devam..
-
-
[quote=adalı54;194998]Rakkamlarda bir yanlışlık yok dimi :..:[/quote]
yok yok.xu100 endeksden bahsetmistim.:)