[quote=tuareg;77903]Bu mesajdan sonra moderatorumuz bence bu nıckın sahıbını yasaklar:D[/quote]
tacizkar reco :) geyik odasına gel de aliimm boyunun ölçüsünü:..:
Printable View
[quote=tuareg;77903]Bu mesajdan sonra moderatorumuz bence bu nıckın sahıbını yasaklar:D[/quote]
tacizkar reco :) geyik odasına gel de aliimm boyunun ölçüsünü:..:
Eur-Usd artık astatinin dediği gibi 1.305 seviyelerine geri gelebilir belki daha da aşağılara, öngörüsü olan ? :)
[QUOTE=tuareg;77903]Bu mesajdan sonra moderatorumuz bence bu nıckın sahıbını yasaklar:D[/QUOTE]
nerelerdesin kaç gündür sen reco:mad: bir daha sana ve ittifakımıza ihanet edip birilerine ''atılmasın'' diye merhamet etmeyeceğim, bir tekmede ben vuracağım haberin ola:..:
Dowda il satışlar 8464 den gelir yarın 22 günlükden yani
[quote=jerfin;77909]nerelerdesin kaç gündür sen reco:mad: bir daha sana ve ittifakımıza ihanet edip birilerine ''atılmasın'' diye merhamet etmeyeceğim, bir tekmede ben vuracağım haberin ola:..:[/quote]
:..::..::..: olsun ben hiç bir zaman jerfin atılsın demeyeceğim:rolleyes:
[quote=hexa;77908]Eur-Usd artık astatinin dediği gibi 1.305 seviyelerine geri gelebilir belki daha da aşağılara, öngörüsü olan ? :)[/quote]
kaçtınmı zamanında
[URL]http://www.bilgeyatirimci.com/yasar_erdinc[/URL]
[quote=QUEEN;77890]8372 kapanış[/quote]
tebrikler ..en yakın tahmin
Yarın dolar 1,60 ı kırdığı anda 22 günlükde sata geçer bakalım dolar sat endeks al daha sağlıklı yükseliş olur
[quote=vobix;77902]bende 8374 diye sallıyayım bari[/quote]
[quote=astatin;77916]tebrikler ..en yakın tahmin[/quote]
en yakın tahmin değil qeen ama zamanlamaya göre en yakın tebrikler vobıx son 10 dk da 8350 de tahmin etti qeen 8300 de heralde :..:
yarın ne olur açılışta? 500 puan yukarda mı açılırız?
[quote=booth;77926]yarın ne olur açılışta? 500 puan yukarda mı açılırız?[/quote]
kim bilir belkide 34500 den açıp biraz daha mallanırlar veriden önce basmak için asırı yukardan da açılabilir yarın piyasalar tedirgin olacak