[B]15:15 verisine dikkat.. ![/B]
Printable View
[B]15:15 verisine dikkat.. ![/B]
ben camları da kapattım.. perdeleri de kapattım...tüpü de kapattım. konbiyi :) de kapattım, gözlerimi de kapayacağım ama o zaman veri göremiyorum **.. .... :)
[QUOTE=VOBiX;195005][url]http://www.voborsa.com/forum/borsada-delikanlilar-harman-oluyur-t5324p155.html[/url] burada ayzıyordu ama en son Hellim hanım sakinleştirici verdi.[/QUOTE]
vay be... he hee .çok güldüm...
sakinleşmesi bekleniyor yazıyor harbiden....
bu arada senin bu özelliğine hayranım sn vobix... forumun olmazsa olmazısın....
[QUOTE=flexy;195009]Artur buralarda dimi? :D[/QUOTE]
yok artur .. patron artur falan deme bence .. üvvvv :o:o
Fiyat 69,500lede MSNde biri VOBu çok pis alacakalr diyor. Ben de grafikelre amuda kalkarak bakmak yasak diyorum. Çok geçmeden 69650 oluyor. Arkadaş mutlu "go go go" diyor. 10dk geçmeden Arthur gelip selam veriyor... .dng
henüz aşağı yönlü bir tehlike yok, yukarı dalga bittiyse bile tepe hareketi bir müddet daha devam eder...
sabrın sonu şelale....
artur bak bakda utan.............
boz kendi işini kendi görüyor.......
parçalarım......artur kim ula.....
% 20 düşer.....bence....şelale....
feyk...
Endeks 55.500 guclu direncini hacimli gecerek uzerinde kalamadi..o yuzden 2 3 bin puanlik geri cekilme olabilir. diye dusunuyorum.olursa iyi olur bence.:)
ehh bi gunde carpılmayalım be .. 275 ten alalım dedık 10 sanıyede dıbını buldurdular a* bole sacmalık olurmu yaf.. 075 den de kapandı.. muhtemelen en diptir bu rakam da.. ehh yeter garı .. aldıgımızı da verdık.. gene banka kazandı :)
Bandı geniş tutun şelale yok ralli yok yataylık devam. Arthur sadece selam verdi o kadar.
[quote=VOBiX;195005][URL]http://www.voborsa.com/forum/borsada-delikanlilar-harman-oluyur-t5324p155.html[/URL] burada ayzıyordu ama en son [B]Hellim hanım sakinleştirici verdi[/B].[/quote]
dozu 3 katına çıkarmıştır inşallah hatta ALTIN VURUŞ yapmış olmasını dilerim :D
[QUOTE=halojen;195016]henüz aşağı yönlü bir tehlike yok, yukarı dalga bittiyse bile tepe hareketi bir müddet daha devam eder...
sabrın sonu şelale....[/QUOTE]
abi hestayım şu sien kendinden emin yorumlarına gayri .....sonrada gerçekleştiğini görüp keyif yapmakh yerüe yeni stratejilere yelken açmana
69.250'den 1/2 SHORT...Benim çakaralmaz saatlikler de 69.250'den SAT verdiler...
garanti 650 ortalama ile aldığı malları 300 civarında zararına satıyor... ya piyasa baskı kuruyor yda al gülüm-ver gülüm meselesi..
[QUOTE=halojen;195016]henüz aşağı yönlü bir tehlike yok, yukarı dalga bittiyse bile tepe hareketi bir müddet daha devam eder...
sabrın sonu şelale....[/QUOTE]
ooo.sn halojende gelmiş...
ve de hoş gelmiş..
fena vuracaklar...
içimden geçiyor....
................................ yok yatay matay
gol olur....
sn hellim kuzuya diazemmi yaptı...
nasıl sakinleştiriyo... merak ettim şimdi....
[quote=mbm;195026]ooo.sn halojende gelmiş...
ve de hoş gelmiş..[/quote]
selamlar dostum... sende hoşgeldin.. :)))
[quote=fXci;195023]abi hestayım şu sien kendinden emin yorumlarına gayri .....sonrada gerçekleştiğini görüp keyif yapmakh yerüe yeni stratejilere yelken açmana[/quote]
Haylojel abi mi diyordun+.
forum çok yavaş açılıyor bende giremiyorum .. kısa devam ...
[quote=mbm;195027]fena vuracaklar...
içimden geçiyor....
................................ yok yatay matay
gol olur....[/quote]
olsun **, artık yaw...geçen aya göre ekside portfoy ...üwwww
67 ve 68 binleri korumada gösterilen iştah bakalım 69 binli seviyeler içinde devam edecekmi ?
[QUOTE=mbm;195026]ooo.sn halojende gelmiş...
ve de hoş gelmiş..[/QUOTE]
oooo sevgili mbm de gelmiş, hoşgelmiş...lelele.lelele
[QUOTE=Cerphin;195034]oooo sevgili mbm de gelmiş, hoşgelmiş...lelele.lelele[/QUOTE]
oooo sn jerfinde isim değiştirmiş...karizma yapmış...:)
valla ben çok müsterih değilim..araya arthur lafı girdi...nolcağı belli olmaz
ocak ayı yatayda sinyalsiz geçti.. bunun sonu trend olur büyük ihtimalle... geçmişte böyle olmuş.. bu kadar yükselmişken gönlüm aşağı trendden yana.. belli de olmaz hani, sinyale göre şekil alıcam... halen flat..
dikkat !!!
saat 15:30..palanın ekşın saati :)
SHORTcular artıyor dikkat bir tepki gelebilir.. spotla fark 300 puan ! 68975 de LONG icin bekliyorm bakalım stop 68675. dow futurelar yan cizecek gibi aksam oyuzden kapanısa dogru duruma gore SHORT olcam sanırım..
acil 18775 puan lazım..istihdam sağlayacağım
ne verişti öyle be.....helalllll
A.Tiedje, sayımında dow 10.200 e bir düzeltme yaptıktan sonra 10.500 e doğru yol alacak demiş..:)
benım 60 minattelik zistem geçici shortingale cingalleri vereyor gayri hayurdur kaldı 20 dakka felam sonucunu cok merake-deyorum
[QUOTE=Astatin;195040]acil 18775 puan lazım..istihdam sağlayacağım[/QUOTE]
uzat elini...
10 bin de anlaşalım...al götür...
[QUOTE=halojen;195037]ocak ayı yatayda sinyalsiz geçti.. bunun sonu trend olur büyük ihtimalle... geçmişte böyle olmuş.. bu kadar yükselmişken gönlüm aşağı trendden yana.. belli de olmaz hani, sinyale göre şekil alıcam... halen flat..[/QUOTE]
Abi herkesin gönlü aşağı trendden yana ama bu kadar shortçu ve short heveslisi varken düşmez bu piyasa gibime geliyor... Bugün öğlen Gökhan Fındık ın deyimiyle benim beynime SAT geldi... 600 625 de 1000 - 1000 lotlar uçusunca... Normalde beynime SAT gelince 3000 düşeriz ama şimdi bilemiyorum :::
kanırtın uşaklar
yahu o ne iirenç barlardır ööle...göz zevkinde mi yok be palam...iirenç oldu grafikler...picasso nun tabloları kimin...
Flexy çay kahve içme verileri açıklanacak gün sonunda.Çok mühim bir veridir :D
[QUOTE=ATHLON;195049]yahu o ne iirenç barlardır ööle...göz zevkinde mi yok be palam...iirenç oldu grafikler...picasso nun tabloları kimin...[/QUOTE]
Sen ne işler karıştıyorsun karanlıkta? Gitar mı o elindeki?
[QUOTE=VOBiX;195051]Sen ne işler karıştıyorsun karanlıkta? Gitar mı o elindeki?[/QUOTE]
Erkan Oğur a benzettim ben ama bilemiyorum :)