69200 üstüne çıkarsa 69 bin ihlalinin fake olma ihtimali epey artacak gibi ?
Printable View
69200 üstüne çıkarsa 69 bin ihlalinin fake olma ihtimali epey artacak gibi ?
[quote=tutku;195139]Nasdag dususle acildi. DJ ninde akibeti hos gorunmuyor.:)[/quote]
Tom biz kapanana kadar böyle devam ederse,yarın can yaktıracak...
teknik göstergeler bu yataylık yukarı patlar diyor ama keyif pala'nın tabi ki.. istediği tarafa patlatır..:)
[b]eskısehır jandarma alay komutanı tutuklandı [/b]
eskısehır jandarma alay komutanı kıdemlı
albay recep gencoglu, tutuklandı.
Alınan bılgıye gore, kıdemlı albay gencoglu, avukatı erol halka ıle
bırlıkte geldıgı eskısehır adlıyesı'nde cıkartıldıgı mahkemece tutuklandı.
Kıdemlı albay gencoglu'nun, bugun eskısehır askerı cezaevınde kalacagı,
yarın erzurum'a goturulecegı ogrenıldı.
-aa-
Kapnış tahminim 69225:)
5 verisi önemli..
69000 long devam,stoplatmadılar beni sağolsunlar ful oğlı fulum:)bu vob düşmez çanağı doldurmadan:)değilmi emekdar abi?
Ulaaaa... 1 saat zorunlu olarak ekran başından kalktım... Gül gibi şelale kaçmış.... Hrrrrr!!!
Resim şu hale geldi bence:
69.200.....şort....
[quote=last trader;195150]69000 long devam,stoplatmadılar beni sağolsunlar ful oğlı fulum:)bu vob düşmez çanağı doldurmadan:)değilmi emekdar abi?[/quote]
Efenin biri kafayı sıyırıp,çanaklarına köküne kadar verip,çanağı kırmazsa...
güzel yerde gecici al çıkmaya başladı
pala, yukarı yönelirse yarın eksi gap var, aşağı yönelirse artı gap var... yine papaz pilav yiyecek mi bakalım.. heheheee
[quote=boz ayı;195152]69.200.....şort....[/quote]
fulll şort oldum.....
ortalama 69.350..........
dizlerim titriyor...........
artur...king-kong nerdesiniz ulan.....:eek:
[quote=boz ayı;195156]fulll şort oldum.....
artur...king-kong nerdesiniz ulan.....:eek:[/quote]
[I]en büyük umudum volcker-geıthner kapışması.....[/I]
[I]bunu bekliyorum....ayrıca volcker..ın yeniden yorumlanmasını .....[/I]
[quote=boz ayı;195158][I]en büyük umudum volcker-geıthner kapışması.....[/I]
[I]bunu bekliyorum....ayrıca volcker..ın yeniden yorumlanmasını .....[/I][/quote]
düşündüğüm olmazsa yandımmmmmmmm....
uykusuz geceler............dng
püff oldu al 200 bar kapanışında al verir sanırsam halen short
normaldir ayuların dizleri aylardır titriyor,ama buralarda boğaralınkide titriyor:)
sade gece anketimiz
[URL]http://www.voborsa.com/forum/03-subat-2010-anketi-t5362.html?t=5362[/URL]
uzunum...yatay piyasanın sonlarına geldık gibi...umarım ufak ufak alışlarla kapamaz...sistemleri taze alda bırakıp...bunu yaparsa tahminim kaybederim...ya uçması lazım...ya da güçsüz durması...tabi bu benim şahsi görüşüm ,lütfen kimse etkilenmesin...bak rica ediyorum,lütfen...
Bozz,
Arthur la, king kong nişanlanıyomuş....üwwww
69.150'den long... 68.800 stop... Tam destek üzerinde oturuyor... Bu kadar risk alınmaya değer...
Nunu nerde harbiden yaaa, tamda ABD de önemli olaylar varken yok ortada, sanırım mecliste önemli bi oylama var akşama, nasıl bişeydi biri hatırlatsa bize yaaa.
dow artıya geçerse 17 15 e bizde 69600 oluruz sanırsam:9
gol olsun...kaleci bacak arası yesin....
basın uşaklar..
[quote=Astatin;195165]Bozz,
Arthur la, king kong nişanlanıyomuş....üwwww[/quote]
ikisininde a ******...........
yeni acımasız gaddar birini transfer edelim........:(
[b]abd'de ocak ayı ısm hızmet sektoru pmı endeksı: 50.5 (beklentı:51 oncekı:49.8) [/b]
-matrıks-
Arkadaşlar bu hafta daha ilk yazım fırsat bulup yazamadım bence sortlar gol olacak hemide 90 dan
Heralde elim fazla belli oldu
eet bööle yap,ver ama verme...
69.500'den kapattıgım LONG'ların yarısını 69.025'ten yerine koydum...AL-SAT'tan gelen 200 puanlık bonusu da hesaba katarsak maliyetim 68.825 oldu...Kalan yarısını da eger bugün 68.800'e dogru bir geri çekilme olursa yerine koymayı düşünüyorum...Tabi geri gelişin şekli şemali de önemli...Buna bakarak bir karar verecegim...Bol kazançlar...
[quote=Strategist;195166]69.150'den long... 68.800 stop... Tam destek üzerinde oturuyor... Bu kadar risk alınmaya değer...[/quote]
dovfıçıları -50 oldu diye düştüydük::: şimdi dow + 10 oldu bizimkiler tınmıyo o zaman ver küsküyü ver küsküğyü.dng
69 stop kendi kalemize yedik golu:(
dünkü filmin aynısı..sonu nası olcek bakalım..
IS yatırım 5000 kontrat kısaladı beni tedirgin eden o, yoksa spot dowdan aldıgı gazla bir tepki yasıyor son 5 dakka kapnısa basabılırler gibi..
69 bin ısrarı devam ediyor..
üstünde kaparsak sabah gab ine maruz kalmamak için flat giricem bu gidişle..
69 bin altında tüm kapanışlara short !
69400 üstü long !
68.800 altı kapanış olması için Dow'un çok ciddi aşağı salması lazım.. 69.000 kırılmadan geçen her saniye daha da güçlü bir destek haline dönüşüyor...
100 kısa .. geceyede kısa gibi .. şimdilik .. . 250 üstü istop yazılı istop olmazsan geceye kısa ..
elimdeki rakamlara göre kısa vadeli dalgalarda vob tarihinin en uzun yatay piyasasını yaşıyoruz.
rsi cılar zengin oldu
60 daklıklar SATA hazır bana gore ancak 200 300 puanlık bir tepki daha verse cuk dıye oturcak teknık SATıs için...
[URL="http://tinypic.com/view.php?pic=nyzct2&s=6"][IMG]http://i49.tinypic.com/nyzct2_th.jpg[/IMG][/URL]
Tom çok kritik bir yerde...
Yarın can yakacak bakalım kimin canını....
[B]BELLİ OLUYORMU NE...1722[/B]
[quote=last trader;195170]dow artıya geçerse 17 15 e bizde 69600 oluruz sanırsam:9[/quote]
+000,1 olsa yeter mi:D.lelele 17:15in son salisinde bi öyle olur gibi oldu da:)