Günaydın,hayırlı işler.
Printable View
Günaydın,hayırlı işler.
kaç açar tahmin yok mu ühühühühü
tşk.ler ve hayırlı haftalar ve hayırlı aylar olsun....brv
ağustos ayı hepimize bereket getirsin inşallah...:).lelele
77.200 üzerinde açarsa ne iyi..
77275 de gap kalmış üwww
günaydın iyi bir gün, iyi bir hafta, iyi bir ay olsun
[quote=seagate;273159]kaç açar tahmin yok mu ühühühühü[/quote]
76,950-77 gibi. :..::..:
CNBC-E TUKETICI GUVEN ENDEKSI TEMMUZ'DA 102.9 OLDU (HAZIRAN: 96.68)
-MATRIKS-
Endeksin oluşturulmasında kullanılan anketin Etiler, Bağdat Caddesi gibi Türk halkının çoğunluğunu temsil eden kişilerin oturduğu yerlerde yapıldığı açıklandı. Endeks genel müdürü Yaşar Pasosallar "Tüketici güven endeksinde 200 puan tüm hızıyla yolda" dedi.
çok güzel, gap yapmadan açtı, daha sağlıklı bir yükseliş olacak
herkese gunaydın ve bol kazanclar..
du bakıyim..bir kez daha deneyeyim şansımı...
"kreş tüm hızıyla yolda"..ehuehue..
bugün eksi göreceğiz...ehueheue..üwwww
Sevgili Dostlarım.
Hepinize günaydın.
Bol kazançlı bir hafta dilerim.
[quote=Astatin;273169]du bakıyim..bir kez daha deneyeyim şansımı...
bugün eksi göreceğiz...ehueheue..üwwww[/quote]
devam et devam et, haklı çıkma olasılığın gitgide artıyor :p:p
garan,daha yukarı gidip gitmeyeceğimiz teyit edecek...
[quote=ATHLON;273127]bağımsız referans noktalarına ait uzaklıkların hesaplanması...topoloji bazlı fonksiyonel analiz...hiç tavsiye etmiyorum...:))[/quote]
[quote=unlimitted;273171]devam et devam et, haklı çıkma olasılığın gitgide artıyor :p:p[/quote]
seni athpopatro ya havale ettim..:::
[quote=Astatin;273169]du bakıyim..bir kez daha deneyeyim şansımı...
[COLOR=Red][B]bugün eksi göreceğiz[/B][/COLOR]...ehueheue..üwwww[/quote]
Ben hemen göstereyim, Matriks'de ters grafik butonuna basarsan anında -77.000 görüyorsun... ehuhee ehu ehuuehhu.... :..:
[quote=Astatin;273112]kraşşşş tüm hızıyla yolda...ehuhuh..üww
[IMG]http://i32.tinypic.com/erxvl1.png[/IMG]
[IMG]http://i32.tinypic.com/2ywfsax.png[/IMG]
[IMG]http://i32.tinypic.com/2us91g0.png[/IMG][/quote]
Bunu öne alalım:p:p:p:p TÜN LONKKKKKK GONTRATLARR BİR GÜN ÖLÜMÜ DADACAHHTIRRRR:::
[quote=Astatin;273178]Bunu öne alalım:p:p:p:p TÜN LONKKKKKK GONTRATLARR BİR GÜN ÖLÜMÜ DADACAHHTIRRRR:::[/quote]
üstad bi 80 olaydık dur ya hüühühühü
:::::::::
67binler cıvarında keşif, organize ve optimize ettiğim göstergelerim bütün bu yükseliş boyunca hiç yanılmadı.
tüm puanları alamadı belki ama 1 kez bile zarar yazdırmadı bana. bana göre bu çok büyük birşeydir.
şimdi çok merak ediyorum düşüşte de aynı başarıyı gösterecekler mi...:::
[quote=seagate;273179]üstad bi 80 olaydık dur ya hüühühühü
:::::::::[/quote]
bu hafta görürüz 80.000'i, no panik.lelele
pivot...........76.925
[quote=unlimitted;273180]67binler cıvarında keşif, organize ve optimize ettiğim göstergelerim bütün bu yükseliş boyunca hiç yanılmadı.
tüm puanları alamadı belki ama 1 kez bile zarar yazdırmadı bana. bana göre bu çok büyük birşeydir.
şimdi çok merak ediyorum düşüşte de aynı başarıyı gösterecekler mi...:::[/quote]
neden olmasın.brv
[quote=Strategist;273176]Ben hemen göstereyim, Matriks'de ters grafik butonuna basarsan anında -77.000 görüyorsun... ehuhee ehu ehuuehhu.... :..:[/quote]
uğraşmaya gerek ypk..apsd de eksi..orda görünüyo...
ba ba ba..şuna bahhh...IB listesini kat etmiş, kendi yazdığı indikatörlerinin kısaltmalarını bile göremeyek diye....dng dabi abi sende haklısın..MTX, bir sıkıript yazıp o kısaltmalı indikleri daratıp, makinende antifirüs programı yoksa çekip alabülür:::
bir de uzak noktaları meafe analiz fonksiyonel leyin bişiler diyordu athpopatro, onla da bir ilgilis çıkabilir bu işin.lelele
[quote=unlimitted;273180]67binler cıvarında keşif, organize ve optimize ettiğim göstergelerim bütün bu yükseliş boyunca hiç yanılmadı.
[COLOR=red]şimdi çok merak ediyorum düşüşte de aynı başarıyı gösterecekler mi...[/COLOR]:::[/quote]
bağımsız olaylar diil mi sonuçta.dng bilemiyorum yani.kom
[quote=padişah;273183]neden olmasın.brv[/quote]
valla açıkçası yaklaşık 2 aydır test sürüşleri gayet olumlu sonuçlandığı için düşüş olursa ve ben yakalarsam pela totoşunun beni o trenden indirmesi bu kez çok zor gibi..
trade geçmişimin en uzun pozda oturma rekorunu kırmama çok az kaldı gibi hissetmeye başladım. :::
hesabın %50sini göstergeler "kalk lem pozun üstünden kuluçkaya mı yattın" diyene kadar pozda tutma kararı aldım.:..:
kalan %50'sini ise kafamdaki şu arızayı gidemek için kullanacağım. :D
Günaydın patronlar
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/11vkc35g2r.png[/IMG]
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE][/I]4.Direnç : 80.825[/B]
[B]3.Direnç : 79.350[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 77.875[/B]
[B]1.Direnç : 77.150[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]Pivot : 76.400[/B]
[B]1.Destek : 75.675[/B]
[/COLOR][B]2.Destek : 74.925[/B]
[B]3.Destek : 73.450[/B]
[B]4.Destek : 71.975[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[COLOR=blue][B]4.Direnç : 78.375[/B]
[B]3.Direnç : 77.700[/B]
[B]2.Direnç : 77.225[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Direnç : 76.925[/B]
[B]1.Destek : 75.975[/B]
[/COLOR][B]2.Destek : 75.675[/B]
[B]3.Destek : 75.200[/B]
[B]4.Destek : 74.525[/B]
77.150 direnci test ediliyor,bunu kırarsak 77.875 ve 78.375 var sırada...
aşağıda ise 76.925,76.400 ve 75.675 destekleri var...:)
realizasyonlar gelse bile ,yukarı yönlü seyrin devam edeceğini düşünüyorum,...:confused::rolleyes:;)
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/vzuc4dzlz3.png[/IMG]
[quote=Astatin;273187]bağımsız olaylar diil mi sonuçta.dng bilemiyorum yani.kom[/quote]
şimdi şamarı yiycen saraylı abiden hee...
seni atlopatroya havale ederdim de, o başka kurumda. EFT ücreti alıyolar .dng
[quote=Astatin;273186]uğraşmaya gerek ypk..apsd de eksi..orda görünüyo...
ba ba ba..şuna bahhh...IB listesini kat etmiş, kendi yazdığı indikatörlerinin kısaltmalarını bile göremeyek diye....dng dabi abi sende haklısın..MTX, bir sıkıript yazıp o kısaltmalı indikleri daratıp, makinende antifirüs programı yoksa çekip alabülür:::
bir de uzak noktaları meafe analiz fonksiyonel leyin bişiler diyordu athpopatro, onla da bir ilgilis çıkabilir bu işin.lelele[/quote]
Bizde halis muhlis stro yapımı hindikatör çoh patro... Mesela şu amcamın 20 ve 80'i kesmesinin hemen hiç affı yohtur... Eğer 20 ve 80 üzerinde ise de ara bölgeye geçmeden trendin dönme ihtimali yohtur... Kodunu MTX çalar diye kullanmaya kıyamıyorum... üvvv... :..:
250 de kanalizasyon direnci var gibi .. 225 kısaldım bakalım .. ühhühüüh ..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/6a6e622c.jpg[/IMG]
[quote=unlimitted;273194]şimdi şamarı yiycen saraylı abiden hee...
seni atlopatroya havale ederdim de, o başka kurumda. EFT ücreti alıyolar .dng[/quote]
-Havale den neden EFT ücreti alıyorlar:..: Havale den havale ücreti almaları lazım..BDDK ya şikayet et..
-Ha ama o başka kurumda ise zaten havale olmaz, EFT olur..DOğru yapıyorklar yani EFT ücreti alarak..Sen havale felan demişsin bi havalar ne öyle...kom
garan şamarı yedi.zararına kapatıyor kısaları..
ters indikatör:..:
düşüşteki gapı kapadılar :(
burdan crash olabilir
üwwww
bittimi acaba yükseliş ühühühü
nedecez :D
[quote=unlimitted;273194]şimdi şamarı yiycen saraylı abiden hee...
seni atlopatroya havale ederdim de, o başka kurumda. EFT ücreti alıyolar .dng[/quote]
est. ben ikinizi de severim,yazıları gülümseyerek okuyorum,.kom:cool::::
astimle beraber bakıyorum formdasınız,aman ne iyi....brv
[quote=Astatin;273198]-Havale den neden EFT ücreti alıyorlar:..: Havale den havale ücreti almaları lazım..BDDK ya şikayet et..
-Ha ama o başka kurumda ise zaten havale olmaz, EFT olur..DOğru yapıyorklar yani EFT ücreti alarak..Sen havale felan demişsin bi havalar ne öyle...kom[/quote]
cümleyi doğru oku.
...ederdim de,
sonu "edemiyorum" diye bitecek olmayan bir cümle gibi mi duruyor sence?
lem senin ortaokul türkçe hocan jimmy diye birisiydi heral. :..:
neyse dur ya, milleti haberdar edek.
göstergelerde en ufak bir gevşeme eğilimi yok.
haberiniz ola...
sanırım çok pis yakaladılar kısacıları... üvvvvvv üüü
ORB-S noktaları:
77,250 üstü al
76,625 altı sat
Yatırım tavsiyesi değildir, kişisel görüştür.
[quote=saraylı;273202]est. ben ikinizi de severim,yazıları gülümseyerek okuyorum,.kom:cool::::
astimle beraber bakıyorum formdasınız,aman ne iyi....brv[/quote]
eksik olma abi. bak bi eksik oldun, millet zırıl zırıl ağladı.
dur şimdi açmayalım yine eski konuları neyse. :)))
aslında bakma iyi adamdır astetopatro severim yane. :..:
günaydınlar...77200 ve 77265 de sağlam dirençler var...eğer oraları geçerse yeni zirve derim..yoksa geri gelir..
2 kere "tam not artırım havası" dedim.
ikisinde de olmadı.
bugün de bence tam not artırım havasının rüzgarları esiyor...
bakalım bu kez olacak mı.