vadelide iki vade arasındaki farktan dolayı yarın eksi gap açılışı olması gerekir diye düşünüyorum. o halde şhort şhort ülen şhort.
Printable View
vadelide iki vade arasındaki farktan dolayı yarın eksi gap açılışı olması gerekir diye düşünüyorum. o halde şhort şhort ülen şhort.
şincifdow a baya bi vermişler...ama biz tutunmuşuz...şimdi sizce bu vob dakişortlar içiniyi haber mi kötü haber mi..he
usd tl 2.035 2.036 oldu. şhort güçlenerek devam ediyor.
yarın 30 Ağustos tatil diil mi?
[QUOTE=Astatin;459522]şincifdow a baya bi vermişler...ama biz tutunmuşuz...şimdi sizce bu vob dakişortlar içiniyi haber mi kötü haber mi..he[/QUOTE]
bizim dün olan atraksiyonu dow anca yapıyor diyerekten geçiştirmek istiyorum..
[QUOTE=elmas;459524]yarın 30 Ağustos tatil diil mi?[/QUOTE]
Tatil
dolart/tl günlükte grevstone var..yorumsuz..
[quote=flexy;459530]dolart/tl günlükte grevstone var..yorumsuz..[/quote]
graş diyon usdtry yani..he
gurtar bizi ex..saldırıyolay
[QUOTE=Astatin;459531]graş diyon usdtry yani..he[/QUOTE]
yorumsuz abi :..:
iyi tarafından bahalım.neyseki yvadede değil, ekim de şortuz...:) ekim vade düne göre daha az primli ve bugünkü yükseğinden 700 puan aşşağıda..yvade ise sadece 150 pian..eh züğürt tesellisi
[quote=Astatin;459534]iyi tarafından bahalım.neyseki yvadede değil, ekim de şortuz...:) ekim vade düne göre daha az primli ve bugünkü yükseğinden 700 puan aşşağıda..yvade ise sadece 150 pian..eh züğürt tesellisi[/quote]
iyiki yazdık yani..hemen şekil yaptı lebronic
[quote=Astatin;459532]gurtar bizi ex..saldırıyolay[/quote]
Dombıra dombıra..
Yoncaya satışlar başladı...
dombıracı excali paşayı göreve çağırıyorum..he
[quote=excali;459540]Dombıra dombıra..
Yoncaya satışlar başladı...[/quote]
dombıracı ex paşa... ekimi 81800 kapatırsan ok dir..gelecek açısından:p
oy oy oy verdiler yine
ex..kazara ekimi eksi kapatırmıyın? yaparmısın eyle bir kıyak he...yaparım de
[quote=Astatin;459541]dombıracı excali paşayı göreve çağırıyorum..he[/quote]
yvade: 81700
ekim vade: 81950
Daha ne olsun??
hacı bişi eksik yalnız..hadi yvade vadesonu 3kağıdıda, ekim vadede +1000 makasın altına yatıyor adam..ilginç..du bakalım
Şortları parlatasım geldi? Cila tavsiyesi olan????:..::..:
[quote=excali;459548]Şortları parlatasım geldi? Cila tavsiyesi olan????:..::..:[/quote]
valla ben fena kıllanıyorum ex... şu düşüş hoş değil..single bar..umarsız fütursuz olmalıydı..adam göstere göstere, bak +1000 makasla şortla ne güzel diyor..ağır ağır sindire sindire...dow un artısı + ptesi bir tcmb müdahalesi lafı, bu şortları yedirmesin bize hacı..yarın tatil olmasa iyiydi
[quote=Astatin;459550]valla ben fena kıllanıyorum ex... şu düşüş hoş değil..single bar..umarsız fütursuz olmalıydı..adam göstere göstere, bak +1000 makasla şortla ne güzel diyor..ağır ağır sindire sindire...dow un artısı + ptesi bir tcmb müdahalesi lafı, bu şortları yedirmesin bize hacı..yarın tatil olmasa iyiydi[/quote]
Napcen??
[quote=excali;459551]Napcen??[/quote]
:..::..::..::D:D:Dsence
geceye son derece unmusterih şort hacılar...herkese iyi tatiller
vop günlerim aklıma geldi .... :) ... ne alır satardık ... günde 40 50 işlem .. vay a* .. vob 30 kontratı .. altın kontratları ... ... kül taplalarını dizerdim masaya ... :D:D:D
[QUOTE=Astatin;459553]geceye son derece unmusterih şort hacılar...herkese iyi tatiller[/QUOTE]
gapsal açılış kesin patron .....
[quote=Astatin;459553]geceye son derece unmusterih şort hacılar...herkese iyi tatiller[/quote]
Endeks 81120 kapattı, Ağustos vade uzlaşma 81.725. Bu nasıl oluyor?
[quote=selçuklu;459555]gapsal açılış kesin patron .....[/quote]
böğğü...+, - ?
[QUOTE=Astatin;459561]böğğü...+, - ?[/QUOTE]
Patron bi açıklık getirseydi iyi olacaktı cidden.Selçuklu patron, danışmadan bekleniyorsunuz :)))
[QUOTE=flexy;459570]Patron bi açıklık getirseydi iyi olacaktı cidden.Selçuklu patron, danışmadan bekleniyorsunuz :)))[/QUOTE]
patron gap kesinde yönü bilemem yani .... ama ov uv de dibe yakınız tahminim ... topicte yazdım ..
[quote=Astatin;459550]valla ben fena kıllanıyorum ex... şu düşüş hoş değil..single bar..umarsız fütursuz olmalıydı..adam göstere göstere, bak +1000 makasla şortla ne güzel diyor..ağır ağır sindire sindire...dow un artısı + ptesi bir tcmb müdahalesi lafı, bu şortları yedirmesin bize hacı..yarın tatil olmasa iyiydi[/quote]
böğğüüüü... kendimi kınar, gap lerin efendisi selçuklıu gralı da teprik ederim..excali yi de kınasam mı bilemedim:::
haftanin ilk paintini arz ederim başganlar..bu TOBO mu değil mi? TOBO düşüş akımının hemen sonunda oluşursa tuzak olma ihtimali yüksektir diyenler var..diğer yandan teknik indikler kuvvetli.. acaba dipteki BAŞ ın tepesindkiler boynuz mu kulak mı? kulak sa da, ters AYU olduğu için yine de yükseliş mi demek...filan ffiiilaaannn
[IMG]http://i39.tinypic.com/2qupt8o.png[/IMG]
fil-at hacılar....silowluk buraya kadar...92-79 çok iyiydi ama 92-83.7 de fena deil..böğğü
Aneeem,
Sabah sabah her yerim boynuz yarası oldu....üüüüüüüü
Estetük,
Bıroce var mı? Yok mu? Açıklama bekliyoruz...:..:
[quote=excali;459613]Estetük,
Bıroce var mı? Yok mu? Açıklama bekliyoruz...:..:[/quote]
ehmm şeeyy..uzun vadeli olarak var..yada olabilir:p ben profitimi teyk edebildiğim süece var olması ile yok olması çok da önemli deil be haci..
bu arada safları terk ettim..sori.. virdiği her şeyi geri alacak gorkusu sardı bir an.ç.neden dersen sabahki haberturk deki bddk-bangalar haberine rağmen burayı gapieynseynç yapınca, ew cilerin dalga haber dinlemez şiari çınladı kulağımda.... kararsızlık sararsa 4-1 yanımı filatlarım..ajımam...böğğüü... in any case cuma kapanışta filatlasak iyiymiş:D dedim hacı, +1000 makasınız var gelin şortlayın raat raat diyordu adam...+1300 gapla aldı kucağa şortları....dng
[quote=Astatin;459615]....
makasınız var gelin şortlayın raat raat diyordu adam...+[B]1300 gapla aldı kucağa şortları...[/B].dng[/quote]
Sen , kurtardın mı? Niye seviniyorsun?.dng
[quote=excali;459616]Sen , kurtardın mı? Niye seviniyorsun?.dng[/quote]
yok o sevinç ünlemi değil.....sopayı kafaya yiyen benim orda...vuran değil..bu arada mütevazi miktar lonnkk açtım:eek::eek: hadi iyisin
[quote=Astatin;459617]yok o sevinç ünlemi değil.....sopayı kafaya yiyen benim orda...vuran değil..bu [B]arada mütevazi miktar lonnkk açtım[/B]:eek::eek: hadi iyisin[/quote]
Ayaklarda titreme var mı?.dng
[quote=excali;459618]Ayaklarda titreme var mı?.dng[/quote]
olma mı? titreye titreye biraz daha lonkladım..gorku traderın gıdasıdır