spot alda hala.......yurtdışı satta..
zor bir gün......
kısaya devam şimdilik..
Printable View
spot alda hala.......yurtdışı satta..
zor bir gün......
kısaya devam şimdilik..
[quote=sazan;78169]Günaydın,
VOB 60 dk'lık grafik.
Daha önce verdiğim grafiği hedef kutucuklarını değiştirmeden ve güncel datalarla tekrar veriyorum. Hedef bölge içindeyiz. 35.7'ye kadar bir yükseliş potansiyeli olsa dahi, 33'lere kadar bir düşüş bekliyorum.
Bol Kazançlar.
[URL="http://imageshack.us"][/URL][/quote]
hoşgeldin abi,
umarım sadece tatil falan nedeniyle yazmamışsındır.yani sağlık sorunu falan filan olmasında.
bol kazançlar,
fdow ;p.tesi 7940 dan al vermiş..şimdi 8256 dan sat verdi.....vob ise hala al da..
kisa vadede 33.700 un assagi gecilmesi olayi "duzeltme boyutundan" cikartir.
[quote=mavi;78179]Sayın sazan,
Grafikteki düşüşün başladığı noktayı C olarak etiketlemişsiniz(bende A).Dipteki (v) olarak etiketlediğiniz yere(bende B) üst periyotta hangi numarayı koymayı umut etmektesiniz.Devamındaki a, b, olarak etiketlediğiniz yer de bende 1, 2 olduğundan ve hareketin devamı için kısa vadede önemli olduğunu düşündüğümden, zamanınız olduğunda resmi bir ölçek büyütebilirmisiniz.
Bol şanslar...[/quote]
Sn Mavi,
Ben düşüşe C'den (v)'e kadar A yada 1 etiketini, bugün sonlanmasını düşündüğüm yükselişe ise B yada 2 etiketini veriyorum. Grafikte C etiketini gördüğünüz yeri ise üst dereceli itkisel yapının (düşüş yönlü), 4. dalgası olarak sayıyorum.
Bol Kazançlar.
[quote=SEYYAH;78181]hoşgeldin abi,
umarım sadece tatil falan nedeniyle yazmamışsındır.yani sağlık sorunu falan filan olmasında.
bol kazançlar,[/quote]
Sadece tatildeydim sn Seyyah. Piyasaları takip etmediğimden çok az yazdım.
cnbce deki yorumlara göre imf anlaşması en erken mart başında olurmuş..kanımca bu olay 29 mart sonrasına kalır..güya anlaşma aralık ayında olacaktı...tam ali-cengiz oyunu oldu..
Davos takilere ayar verebilirler
zaten anlaşmak gibi bi niyet pek yok gözüken o..hem beklentiyi sıcak tutmak hem de belli bi kesime imf ye boyun eğmedik diyebilmek için tüm bu kaçak dövüşler..yani ne şiş yansın ne kebap.ama bu işe piyasa ne der..piyasan güçlü bişey varmı dır sorusunun cevabı bilinse de bilmiyoruz..
bir de olası bi toparlanma olursa kahramanın da ilanı olur..
[quote=emrehan;78187]Davos takilere ayar verebilirler[/quote]
hepsine şart zaten ayar.topu ayarsız çünkü.
OSMANLI tokadı lazım bunlara...
Yükseliş bitti..
ilk durak 33000 in biraz altı olmalı,
34400 üzerinden satan avantajlı..
Hızlı bir gün, py henüz yok gibi, en iyi satıcı sanko, en iyi alıcı gedik