Bu hafta ekrandan uzağım dünden 69000 kısayım çok bişe istemiyom 1000 puan işimi görür dowdan korkmuyom ama nasdaQ beni ürkütyo onunda beli kırılır insallah
cümleten iyi akşamlar
Printable View
Bu hafta ekrandan uzağım dünden 69000 kısayım çok bişe istemiyom 1000 puan işimi görür dowdan korkmuyom ama nasdaQ beni ürkütyo onunda beli kırılır insallah
cümleten iyi akşamlar
[QUOTE=zozo;195232]tebrik ederim .lelele boru deel tabi de :) çok istekli vermediler abi tırstım ters gapa yaklanmada üstümede yok :)[/QUOTE]
Şaka bir yana aylardır ilk kez bugün SAT geldi beynime... Dedim eski ben olsam 70200 stop koyup 66500 e kadar bakmam diye... :)
IS yatırım 7000 kontrat kısa actı bugun ..!! tehlike bu adamlar kapatmadan Long sadece tepki olur.. AKbankın maliyeti 68850 civarı eger pala bu 2 kurumdaysaki bence oyle yarın 200 puanlık yukselisle piyasayı acar sonra akbank Short tarafına doner 68700 kırılırsa zaten piyasanın gumlemesi onaylanmıs olur ..
fdow 10.197'nin altı 10.134'e kadar boş...
piyasayı bugün çok izlemedim. emmeeeeeeeeeeee,
ben bugün şort değil kucağına long topladığını düşünüyorum pelanın...:)))
yarın gap-up ve bugünkü en düşüğü kıran cinsten güzel bir şelalesi, düşüşün başladığının teyidi olacaktır benim için.
yine de her durumda B planınız olsun.
herkese iyi akşamlar.
koskoca forumsunuz destek atıp 700 ün altını bir tik bile kıramadınız. atsaydınız şelale başlatacaktık hep beraber...
yoksa yarın sabah gapmı yedirmek istiyorsunuz bana:(üüüüüü:D:)
neyse herkese iyi akşamlar
İlk 5 Aracı Kurum[B] 27.584.060[/B]Endekse para girişi olmuş yine hehe, yabancı takası da yine gerilemiş gelde yorumla :)
4 saatlik sistemin 4 üde sat da..ilginç...
filat..neden çünkü..pela yukardan açılış seviyo..heheee
Zar zor geceye flat girmeyi başardım... Bir elimle diğer elimi tutup emir vermesini engellemeye çalıştım... Tam savaşı kaybettim, butona bastım ki saat 17:35:01 olmuştu, emir gitmedi... Flat olmak bu dünyanın en güzel hissiymiş.... :)
.......
çıkılın yoldan gayri
[IMG]http://i49.tinypic.com/20hlvmd.png[/IMG]
[quote=fXci;195250]çıkılın yoldan gayri
[/quote]
sistemin adı[B] "çıkılın yoldan gayri"[/B] mi??[B]::::::[/B]
Galyalı VOBDİGOBİDİX'den daha fazla ekşın var bunda..Teprik ederim..:rolleyes:
[quote=fXci;195250]çıkılın yoldan gayri
[/quote]
fxci yaw bu sistem o kadar heycanlı ki neredeyse aynı barda hem al hem sat sinyali üretecek.:..:
belki de yapıyordur ::::::
[quote=unlimitted;195252]fxci yaw bu sistem o kadar heycanlı ki neredeyse aynı barda hem al hem sat sinyali üretecek.:..:
belki de yapıyordur ::::::[/quote]
[B]efiksçi müsterih ise [U]sana ne düşer?[/U][/B]::::::
[B]Efiksçi ,[/B]
Senin lugatta "müsterih" nasıl söylenip yazılıyor gayri??:confused:
Mükemmel sistemin formülü zaten: aynı bar'da barın en yükseğinden sat verip, aynı barın en düşüğünde al veren olmuyor mu??
[quote=excali;195253][B]efiksçi müsterih ise [U][COLOR=red]sana ne düşer[/COLOR]?[/U][/B]::::::
[B]Efiksçi ,[/B]
Senin lugatta "müsterih" nasıl söylenip yazılıyor gayri??:confused:[/quote]
şimdi efiksçiyle ben 2 kişiyiz ya hani.
sen de üçüncü kişisin ya hani.
sana ne düşer? .dng
[quote=unlimitted;195255]şimdi efiksçiyle ben 2 kişiyiz ya hani.
sana ne düşer? .dng[/quote]
sana düşeninkinin yanında çok ufak(ihmal edilebilir) bişi.. Ne de olsa sen unlimitted(sınırsız)sin..:p
Bu arada, dönemedin mi Ankara'ya?
[quote=excali;195256]sana düşeninkinin yanında çok ufak(ihmal edilebilir) bişi.. Ne de olsa sen unlimitted(sınırsız)sin..:p
Bu arada, dönemedin mi Ankara'ya?[/quote]
yok yaw gittim boluya kadar. tünel kapalı, dağa yönlendiriyolar. daha gişelerden çıkar çıkmaz herkes duruyo. dağ yolu da kapanmış.
2 saat açılmasını bekledim. laptopta film açtım, şarj bitince başlarım böyle işe deyip geri döndüm.
yarın bi daha deniycem. tünel direncini geçersem sonraki ilk direnç ankara gişeleri. :D
he bu arada, yuro bölü capon yeni 126,865'ten şort! allasen şuna bi maaşallah desene diycem de, ödüm kopuyo yine leyhimize olanı gebertip aleyhimize olanı tutturacaksın diye...:..:
[quote=unlimitted;195257]yok yaw gittim boluya kadar. tünel kapalı, dağa yönlendiriyolar. daha gişelerden çıkar çıkmaz herkes duruyo. dağ yolu da kapanmış.
2 saat açılmasını bekledim. laptopta film açtım, şarj bitince başlarım böyle işe deyip geri döndüm.
yarın bi daha deniycem. tünel direncini geçersem sonraki ilk direnç ankara gişeleri. :D
he bu arada, yuro bölü capon yeni 126,865'ten şort! allasen şuna bi maaşallah desene diycem de, ödüm kopuyo yine leyhimize olanı gebertip aleyhimize olanı tutturacaksın diye...:..:[/quote]
Pariten hakkında tek kelime etmiyorum..:rolleyes:
GOLD-MAN 'a söyliyim. Bi BALON yapsın..Direnç mirenç kalmaz.. O Balonla gidersin Ankara'ya.kom
[quote=unlimitted;195255]şimdi efiksçiyle ben 2 kişiyiz ya hani.
sana ne düşer? .dng[/quote]
Meclistekilerden öğreniyorsunuz böyle alingilli konuşmaları değilmi....:)
[QUOTE=excali;195253][B]efiksçi müsterih ise [U]sana ne düşer?[/U][/B]::::::
[B]Efiksçi ,[/B]
Senin lugatta "müsterih" nasıl söylenip yazılıyor gayri??:confused:[/QUOTE]
abi sümretih yakışır gayri :::
[quote=excali;195258]Pariten hakkında tek kelime etmiyorum..:rolleyes:
GOLD-MAN 'a söyliyim. Bi BALON yapsın..Direnç mirenç kalmaz.. O Balonla gidersin Ankara'ya.kom[/quote]
yorum yapabilirsin, kapattım. 20 pip akşam akşam yeter. :)))
yarın sabahki gap'i hedge etmiş olduk.
pela, mümkünse 69.175 istiyom ben. Yavuzhan kardeşimizi istop ettimeyelim demi. :..:
[quote=fXci;193991]669xx 676xx yükselen diplerinin geçmişini grafta göstermeye çalıştım...
Bu sıralar 695xx üstesinde seyreden piyasa görüldümmü shortcular ekstradan dikkatli olsun...
amma işin birde obur tarafsı var ..... bu sıralar 695xx yeresi üstesinde seyredemeyen vob... shortculara yeni umutlar vaadeder.... bu vaadler 66xxx yerelerine kaddar düşüşü müjdeleyebilir gayri....
[IMG]http://i45.tinypic.com/106h4lk.png[/IMG][/quote]
[B] ee grafiği günçelleyelim deemi arthık[/B]
[IMG]http://i49.tinypic.com/2m62xw9.png[/IMG]
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5363"]LOST in VoBorsa[/URL]
eNorton bu konuyu nasıl atladınız yawf. Ben açtım. Burada bahsedip hem konuyu dağıtmayalım hem de izlmeyenlerden küfür yemeyelim. .dng
[quote=unlimitted;195261]yorum yapabilirsin, kapattım. 20 pip akşam akşam yeter. :)))
yarın sabahki gap'i hedge etmiş olduk.
pela, mümkünse 69.175 istiyom ben. Yavuzhan kardeşimizi istop ettimeyelim demi. :..:[/quote]
senin için esnetiriz stobu lafımı olur :..:
kolay gelsin bu arada,aman dikkat !
sabah açılışı future a ve asyaya kaldı sanırım..
future + olursa sabaha 69 bin üstünden başlar hatta işlemler..
denemee
...........
[quote=ERK;195274]denemee[/quote]
Deneme başarıyla sonuçlanmıştır...hoş geldiniz...
teşekkürler
.......
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=290053&resize_x=600[/IMG]
Angehängte Grafik: 2010-02-03_220850.png
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=296974&resize_x=600[/IMG]
Bu sabah baktım, Sistem geliştirme mesajına teşekkür adedi. 33. Beklediğim 50+ idi.
Çok isteyen arkadaşlarımız olduğunu biliyorum, ama üzülerek bir başka bahara diyelim.
Bu arada Sazan Sistem 20 dk, dün kapanışta 825'in görülmesi ile Short sinyali verdi. Bu sistem portföyünde %50 shortladım. Kalan %50'yi ise açılışla shortlayacağım.
Ama tricky bir nokta var. Düşüş bir a-b-c formatında gibi gözüküyor. (Düşüş trendinden çok, yükselişin bir tepkisi gibi). Piyasanın sabah seansında 68.750'deki yatay çizgi (%100 seviyesi) altında kalması düşüşü tepki olmaktan çıkarır ve aşağı yönde devamı gelir diye düşünüyorum. Bu seviye üstünde kaldıkça yukarı hareketine devam ihtimali en az düşüş ihtimali kadar geçerli.
BOL Kazançlar.
[URL=http://img441.imageshack.us/i/vobsystem.png/][IMG]http://img441.imageshack.us/img441/2474/vobsystem.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=sazan;195286]Bu sabah baktım, Sistem geliştirme mesajına teşekkür adedi. 33. Beklediğim 50+ idi.
Çok isteyen arkadaşlarımız olduğunu biliyorum, ama üzülerek bir başka bahara diyelim.
Bu arada Sazan Sistem 20 dk, dün kapanışta 825'in görülmesi ile Short sinyali verdi. Bu sistem portföyünde %50 shortladım. Kalan %50'yi ise açılışla shortlayacağım.
Ama tricky bir nokta var. Düşüş bir a-b-c formatında gibi gözüküyor. (Düşüş trendinden çok, yükselişin bir tepkisi gibi). Piyasanın sabah seansında 68.750'deki yatay çizgi (%100 seviyesi) altında kalması düşüşü tepki olmaktan çıkarır ve aşağı yönde devamı gelir diye düşünüyorum. Bu seviye üstünde kaldıkça yukarı hareketine devam ihtimali en az düşüş ihtimali kadar geçerli.
BOL Kazançlar.
[URL=http://img441.imageshack.us/i/vobsystem.png/][IMG]http://img441.imageshack.us/img441/2474/vobsystem.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
abey ha 33 ha 50 , biraz süre ver bak eminim 50 yi bulur orası.. etme eyleme :)
[quote=Kennym;195287]abey ha 33 ha 50 , biraz süre ver bak eminim 50 yi bulur orası.. etme eyleme :)[/quote]
5 kişi daha olsaydı da 38 olsaydı. Fibonacci olsun diye 38'de tuttuk falan diye kıvırmaya çalışırdık hiç olmazsa.... :)))
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]04 Şubat Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GER Fabrika Siparişleri (a/a) (Ara) 13:00 %0,2 %2,8 Düşük [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] GBP Merkez Bankası Faiz Kararı 14:00 %0,5 %0,5 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Merkez Bankası Varlık Alım Hedefi 14:00 £200Mlyr £200Mlyr Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Merkez Bankası Faiz Kararı 14:45 %1,0 %1,0 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B] [COLOR="red"]EUR Merkez Bankası Başkanı Trichet'in Basın Açıklaması 15:30 Yüksek[/COLOR] [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD Tarım Dışı Verimlilik (Q4) 15:30 %5,2 %8,1 Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Birim İşgücü Maliyeti (Q4) 15:30 -%2,1 -%2,5 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (30 Oca) 15:30 460K 470K Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (23 Oca) 15:30 4602K Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fabrika Siparişleri (Ara) 17:00 %0,9 %1,1 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD ICSC Zincir Mağaza Satışları (y/y) (Oca) 17:30 %2,8 Yüksek [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Burger King (BKC) 0.34$ (Açılış öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Moody's Corporation (MCO) 0.41$ (Açılış öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]MasterCard Incorporated (MA) 2.46$ (Açılış öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]TCMB’nin Ocak ayı enflasyon değerlendirmesi (10:00) [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
[quote=Strategist;195288]5 kişi daha olsaydı da 38 olsaydı. Fibonacci olsun diye 38'de tuttuk falan diye kıvırmaya çalışırdık hiç olmazsa.... :)))[/quote]
Hellim'le anlaşıp, sadece Sazan'ın kendi mesajında 50 üzeri teşekkür varmış gibi görmesini sağlayamıyor musunuz?
Bu da bir fikir icabında..:rolleyes:
cümleten günaydın bol kazançlar ...
[quote=selçuklu;195291]cümleten günaydın bol kazançlar ...[/quote]
Günaydın,
Arthur'a selam, yola devam mı , patron?:rolleyes: