[QUOTE=Sunrise;78192]Hızlı bir gün, py henüz yok gibi, en iyi satıcı sanko, en iyi alıcı gedik[/QUOTE]
py diye bişey yok .. ben inanmıyorum ... şehir efsanesi ...
Printable View
[QUOTE=Sunrise;78192]Hızlı bir gün, py henüz yok gibi, en iyi satıcı sanko, en iyi alıcı gedik[/QUOTE]
py diye bişey yok .. ben inanmıyorum ... şehir efsanesi ...
[QUOTE=bull market;78191][B]Yükseliş bitti[/B]..
ilk durak 33000 in biraz altı olmalı,
[B]34400 üzerinden satan[/B] avantajlı..[/QUOTE]
Bir Tur daha 34.500 leri denemesi gerekir sanki??
[QUOTE=bikmisbroker;78194]Bir Tur daha 34.500 leri denemesi gerekir sanki??[/QUOTE]
ABi, bunların turu kırılmış :)
2 tane nokta...
33.750
32.550
kırılmaları yeterli gerisi çorap söküğü gibi gelir...
bu arada dünkü yukarı GAP muhtemelen TÜKENİŞ BOŞLUĞU idi...
[QUOTE=SEYYAH;78197]2 tane nokta...
33.750
32.550
kırılmaları yeterli gerisi çorap söküğü gibi gelir...
bu arada dünkü yukarı GAP muhtemelen TÜKENİŞ BOŞLUĞU idi...[/QUOTE]
Ben 2. şık diyom bakalım:)
09:45 barı ile sat sinyali gelmiştir. 34400 stopdur.
VOB 30 en yakin vadede su ana kadar gerceklesen islem hacmini [B]NASIL[/B] buluyorsunuz arkadaslar?
Ne sekilde yorumlarsiniz?
[QUOTE=bikmisbroker;78194]Bir Tur daha 34.500 leri denemesi gerekir sanki??[/QUOTE]
[QUOTE=Orkun;78196]ABi, bunların turu kırılmış :)[/QUOTE]
Aslında evet, 34400-34500 aralığına uğraması gerekiyodu sn bıkmışbroker, ama işte bunlar var ya bunlar..:..:
Fakat sabah sabah yerlere yatırdın beni sn orkun bunların turu kırılmaş haaaa[B]:..::..::..::..::..::..::..:[/B]
[QUOTE=abka;78186]cnbce deki yorumlara göre imf anlaşması en erken mart başında olurmuş..kanımca bu olay 29 mart sonrasına kalır..güya anlaşma aralık ayında olacaktı...tam ali-cengiz oyunu oldu..[/QUOTE]
Sevgili Abka;seçimden önce böyle bir anlaşmanın olabilmesi için (bizi teğet mi yoksa delip de mi geçecek bilemem ama) bir krizin olması gerekir.
Bunu dışında hiç bir şart altında İMF anlaşmasını beklemiyorum.
sıradaki dileğim : ah bi 33500 e gitsede shortları kapasam :) olmucanı biliyorum oylesine bi istek
[QUOTE=bikmisbroker;78200]VOB 30 en yakin vadede su ana kadar gerceklesen islem hacmini [B]NASIL[/B] buluyorsunuz arkadaslar?
Ne sekilde yorumlarsiniz?[/QUOTE]
Ben şahsen işlem hacimlerinin vob da incelenmesi olayına sıcak bakmıyorum, gereksiz bir inceleme oalarak gördüğümden yorumda yapamam, ama bilseydim bişeyler inan hemen yazardım, saygılar.
[QUOTE=mersiyk;78203]sıradaki dileğim : ah bi 33500 e gitsede shortları kapasam :)[/QUOTE]
Önceki dileğin neydi ki? ben kaçırımışımda