günaydın arkadaşlar,iyi seanslar !
Printable View
günaydın arkadaşlar,iyi seanslar !
Herkese Günaydın...
Beyin bu boru deeeeeeeeeeel :D
ilk ciddi tepki 67.700..den önce gelmez.....................
Gunaydin, iyi seanslar. 66.600 alti ALTIN vurustur. sert satislar devam edecek diye dusunuyorum.yukari tepkiye aldananin cani yanacak gibi.
[QUOTE=boz ayı;195335]patron o kaddar hata olsun.....
mavişi bile sahaya sürdüm....
full yaptım.....lelele[/QUOTE]
estagfurullah ne hatası patron , tam puan aldın , dogru bılen cıkmadığı için :) ben giremiyorum sımdı kısa gırersem fırlarız spot acılısıyla o yuzden beklıcem :)
dünkü 68950 shortlarla devam..
68300 altında pozisyon arttır sinyalide geldi..
68900 stop seviyem an itibariyle..
Alıntı Pasta-Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-25A9_4B6A7A2A.jpg[/IMG]
günaydın, bu vob gene entrika peşinde.. böyle tepe olmaz,düşüş çok sert..
yataya devam yüksek ihtimalle..
Sabahki hareketlere bakarak, piyasanın ilk ciddi tepkisini 68.00'den önce yapacağını düşünmüyorum.
350'den full+full long... Stop 075'de...
Günaydın...68.825 maliyetli 1/2 oranında LONG'lar 68.425'ten kapatıldı...Üstüne bir de SHORT yapabilmek için debelendigimden geç yazabildim...Yaklaşık aynı yerden,68.400'den de 1/2 SHORT'um...Birazdan sebeplerini ve destek direnç seviyelerini yazacagım...Bol kazançlar...
Ayular coşkusuz yaw... Günlerdir bunu bekliyordunuz.. Canlanın biraz... :..:
Böyle bir açılıştan sonra şenlik ortamı beklerdim... :)
[quote=halojen;195346]günaydın, bu vob gene entrika peşinde.. böyle tepe olmaz,düşüş çok sert..
yataya devam yüksek ihtimalle..[/quote]
:confused::confused::confused:
bugünü artı açıp 69binlerden şu anki seviyelere gelseydi sakıncalı durum oluşacaktı.. eksi gap gerektirecek birşey yok.. gereksiz bir açılış oldu.. ayıklasınlar pirincin taşını bakalım... flat devam...
[B]BBBDYYSD [/B]
(Beyin Bu Boru Deeeeel Yorum Yok Short Devam) :D
[QUOTE=halojen;195354]bugünü artı açıp 69binlerden şu anki seviyelere gelseydi sakıncalı durum oluşacaktı.. eksi gap gerektirecek birşey yok.. gereksiz bir açılış oldu.. ayıklasınlar pirincin taşını bakalım... flat devam...[/QUOTE]
Sanırım İmf haberleri etkili oldu eksi açılış için...
Haydi git meyhaneci başka masalara bak..
Tükenip gideceğim bu gece bardak bardak...
[URL]http://video.eksenim.mynet.com/grangift/Goul_Akkor_Ayyas/109460/[/URL]
[quote=enorton;195356]Sanırım İmf haberleri etkili oldu eksi açılış için...[/quote]
nolmuş ki? , haber göremedim...
[quote=halojen;195358]nolmuş ki? , haber göremedim...[/quote]
Sorun da o zaten... Balon IMF haberi yok bu sabah... :..: .dng
[quote=Strategist;195351]Ayular coşkusuz yaw... Günlerdir bunu bekliyordunuz.. Canlanın biraz... :..:
Böyle bir açılıştan sonra şenlik ortamı beklerdim... :)[/quote]
hangi yöne olursa olsun fazla coşkuyu sevmiyor pala ve hemen kesiveriyor cezayı :)
[quote=Strategist;195351]Ayular coşkusuz yaw... Günlerdir bunu bekliyordunuz.. Canlanın biraz... :..:
Böyle bir açılıştan sonra şenlik ortamı beklerdim... :)[/quote]
Ben de yatay açılış bekliyordum. Fazla coşkulu geldi , bana:rolleyes:
[B][COLOR=#ff0000]'IMF ile süreç mayıs ayında şekillenir'[/COLOR] [/B]
[IMG]http://i.sabah.com.tr/2010/02/04/Haber/856746095000.jpg[/IMG]
Buyrun Sn Halojen
[quote=adalı54;195363][B][COLOR=#ff0000]'IMF ile süreç mayıs ayında şekillenir'[/COLOR] [/B]
Buyrun Sn Halojen[/quote]
teşekkürler.. artık böyle haberlerle işlem yapan kaldı mı bilmem.. ne akla hizmet hala devam ediyor bu spekülasyon anlamak mümkün değil...
yeter be, düşün piyasanın yakasından.. !
[quote=excali;195362]Ben de yatay açılış bekliyordum. Fazla coşkulu geldi , bana:rolleyes:[/quote]
Ben de sırf o yüzden yakın stop'la long'ladım zaten... Hareket çok abartılı olduğu için iki ihtimal var:
a) Pala numara yapıyor ve az sonra yukarı basacak
b) Bir haber gelecek ve biz henüz bilmiyoruz, ama bilenler var
1. durum ise FDOW'un toparlaması ile çıkarsak anlarız. Eğer FDOW kafayı yukarı çevirdiğinde biz de takip etmezsek hemen stop'larım, hatta duruma göre short'a geçerim...
nedense bu düşüşe inanmıyorum ben.ayıları temizlicekler gibi piyasadan bugün sankim:)
[quote=enorton;195355][B]BBBDYYSD [/B]
(Beyin Bu Boru Deeeeel Yorum Yok Short Devam) :D[/quote]
kısaltılmış pozisyon tarifinde son nokta bu enerton :::
[quote=YAVUZHAN;195367]kısaltılmış pozisyon tarifinde son nokta bu enerton :::[/quote]
Yalnız yorum yok kısmı şaibeli olmuş biraz... Yani o yazının kendisi yorum zaten... Paradox olmuş... :)))
[quote=Strategist;195365]Ben de sırf o yüzden yakın stop'la long'ladım zaten... Hareket çok abartılı olduğu için iki ihtimal var:
1. durum ise FDOW'un toparlaması ile çıkarsak anlarız. Eğer FDOW kafayı yukarı çevirdiğinde biz de takip etmezsek hemen stop'larım, hatta duruma göre short'a geçerim...[/quote]
Sorun şu ki Fdow da 10256 yı aşamıyo daha bir de ordan gelcek düşüş var bence ancak tabi gün içinde feci bi veri yağmuru var bilmek mümkün değil sadece 10000 den gelen 5 dklık yükseliş trendi bitti görünüyor fdji de...
[quote=vobarey;195370]Sorun şu ki Fdow da 10256 yı aşamıyo daha bir de ordan gelcek düşüş var bence ancak tabi gün içinde feci bi veri yağmuru var bilmek mümkün değil sadece 10000 den gelen 5 dklık yükseliş trendi bitti görünüyor fdji de...[/quote]
FDOW'un 10.198 ve 10.185'de destekleri var. Şu an 10.212 ve hahifçe aşağı süzülüyor. Bu destekleri kırması için güçlü şekilde düşmesi lazım... Bakalım görelim..
[QUOTE=Strategist;195365]Ben de sırf o yüzden yakın stop'la long'ladım zaten... Hareket çok abartılı olduğu için iki ihtimal var:
1. durum ise FDOW'un toparlaması ile çıkarsak anlarız. Eğer FDOW kafayı yukarı çevirdiğinde biz de takip etmezsek hemen stop'larım, hatta duruma göre short'a geçerim...[/QUOTE]
bencede 2 ihtimal var ya çıkıcak ya inicek:)))))))))))
[quote=Rooks;195372]bencede 2 ihtimal var ya çıkıcak ya inicek:)))))))))))[/quote]
Bu yorumla CNBC veya Bloomberg TV'de ciddi iş fırsatları yakalayabilirsin... :..::..::..: .lelele
[quote=Rooks;195366]nedense bu düşüşe inanmıyorum ben.ayıları temizlicekler gibi piyasadan bugün sankim:)[/quote]
Temizlerken kalitesiz şampuan kullanmasınlar lütfen...:::
........
.............
[QUOTE=sazan;195286]Bu sabah baktım, Sistem geliştirme mesajına teşekkür adedi. 33. Beklediğim 50+ idi.
[/QUOTE]
Hellim hanım bir kişiye birden fazla teşekkür edebilme ya da klonlanma özgürlüğü istiyoruz !
FDOW gafayı yukarı çevirdi... Az sonra Pala ciddi miydi numerö mu çevirdi anlarız... 68.500 üzerine atarsa short'lar badem olur... 68.100 altına düşerse long'lar badem olur...
[QUOTE=Strategist;195373]Bu yorumla CNBC veya Bloomberg TV'de ciddi iş fırsatları yakalayabilirsin... :..::..::..: .lelele[/QUOTE]
mesela cnbc de house dizisinde bir iş fırsatı olsaydı aktörlük gibi güzel olmazmıydı:) Cameron çok seksi bişi.im in love with her:)
68675 stop,68925 long şartıyla short devam..
68.700 yukarda tepki hedefi.....
67.700-68.700 aralığı mal dağıtım bölgesi.....
66.700 önemli destek.......
63.900 bu düşüşün önümüzdeki hafta hedef değeri....
bana göre............
[QUOTE=EMEKDAR;195302][B][COLOR=red]'IMF ile süreç mayıs ayında şekillenir'[/COLOR] [/B]
[URL]http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2010/02/04/imf_ile_surec_mayis_ayinda_sekillenir[/URL][/QUOTE]
Deniz Baykal da gözünün üstünde kaşın var muhalefetini bırakıp bu manipülasyonlara odaklansa baya bir aferin aalcak ama tencere dibin kara seninki benden kara olayı var işin içinde.