Spot için 33800 aşağıya kırılırsa yön değişti diye yorumlayacağım, o vakte kadar yatay yada yukarı ihtimali var, saygılar.
Printable View
Spot için 33800 aşağıya kırılırsa yön değişti diye yorumlayacağım, o vakte kadar yatay yada yukarı ihtimali var, saygılar.
[QUOTE=VOBiX;78216]IMF işi yine manipülasyon aracı olarak kullanılıyor. Anlaştıysan anlaştım şartlar bu de açıkla, anlaşamdıysan da sus yawf.[/QUOTE]
sn vobix midem bulanmaya basladı valla :mad:
[QUOTE=bikmisbroker;78213]Bunlar 5 dk lik grafiklerde TOBO yapmaya niyetli olabilirlermi?[/QUOTE]
olabilir.. bende ona bakıyorum....[B]yurtdışı izin verirse...[/B]
sag omuzu işliyorlar gibi...
lastik patladı...şöför atladı......
Günaydın yeni uyandım :)
Vob için 34125 altında kapanış short gerektirir.Bu nokta üzerinde olduğu sürece longta durmak gerekir.En iyi short noktamız 34850 dir.
Spot ise 34152.13 altı shorttur.
Dolar daki durum ise 1.6413 üzeri longu gerektirir.
Şu an yatay takılacakları muhtemeldir.
Mersiyk çiziktir şu kediyi artık görelim daa..
bu hükümet bugüen kadar görülmemiş manipülasyonu yapıyor.böyle şeyi tarih yazmış mı acaba daha evvelden.
bıktık be.düşün artık milletin yakasından.
[QUOTE=özdenil;78217]IMF ile anlaşmada, yaklaşım var, ilerleme var, sona yaklaşma var, mutabakat var, iyiniyet var, görüş birliği var, var oğlu var ama ne hikmetse anlaşmanın kendisi yok...[/QUOTE]
Yaklasan yerel secimler dolayisi ile Butceden yaptiklari ve yapacaklari plan disi harcamalarin aciga cikmasini istemiyorlar.
IMF ile anlastiklari GUN, 60 gun sonunda IMF gelip durum tesbiti yapacak.
Secimler 29 MART ta olduguna gore, [B]60 GUN 29 Mart tarihinden sonraki bir tarihe gelecek sekilde IMF ile anlasmak hukumetin isine geliyor.[/B]
Bu nedenle anlasmayi oteleyip duruyorlar.
02.02.2009 11:11:59 *erdoğan,"çözüme o kadar yakınız ki artık ılık değil sıcak demeye başladılar"
02.02.2009 11:17:59 *erdoğan,"kemal bir el atın da şu anlaşmaya uzanayım"
03.02.2009 15:27:19 *erdoğan,"Mehmet IMF yetkililerini iyi ağırladınız mı?"
04.02.2009 10:38:11 *erdoğan,"Mehmet dolma kalemim nerede?"
04.02.2009 11:27:08 *erdoğan,"bunun mürekkebi bitmiş hemen acil bir ihale açın"
böyle uzayıp gidecek gibi bu iş....
[quote=Dantes;78209]bundan sonra hangi piyasadayiz yeni bir yontem ile belirleyip buraya yazacagim su formatta ilginizi cekerse. ben 30 dk takip ediyorum soran olursa daha kisa peridoda soylerim ama sagliksiz olur hizli degismesi acisindan.15 dk dan sonrasi daha dtutarli ama ayi yada boga karakteri heran mevcut bildiginiz uzere. ama yogunluk onemli bu acidan uygun bir period secilmeli bakmak icin.
Period 30 dk
Zaman 11:00
Borsa Adı VOB30
Mevcut Trend AYI
Durum Yatay[/quote]
sizin için zor olmazsa VOBUSD için de yazmanız mümkün mü?
[quote=teo;78222]Günayadın yeni uyandım :)
Vob için 34125 altında kapanış short gerektirir.Bu nokta üzerinde olduğu sürece longta durmak gerekir.En iyi short noktamız 34850 dir.
Spot ise 34152.13 altı shorttur.
Dolar daki durum ise 1.6413 üzeri longu gerektirir.
Şu an yatay takılacakları muhtemeldir.[/quote]
rakamlara bir daha bak...uyanamadın galiba.....kusuratları da yazma artık...kusurat hastası yaptın beni......
lastik patladı..diyorum..lastik......dng
[QUOTE=bull market;78223]Mersiyk çiziktir şu kediyi artık görelim daa..[/QUOTE]
cık ... bidaha cizmem nankorluk ediyo cizersem :..: 33500 dilek kutusunda :..: