Period 30 dk
Zaman 11:30
Borsa Adı FDJ
Mevcut Trend AYI
Durum Yatay
Etkileyen Azaliyor (bu boga karakteri anlaminda)
Printable View
Period 30 dk
Zaman 11:30
Borsa Adı FDJ
Mevcut Trend AYI
Durum Yatay
Etkileyen Azaliyor (bu boga karakteri anlaminda)
Dolar halen sattda durması, bu kırılımın bende sahte oldugu ızlemını uyandırdı, (Ama 34125 kırıldıgı ıcın short olmamız gerekır, stopumuz aynı noktadır)
34850 ye muhtemelen gerı atak yapacaktır.
SP halen uzun vade duzeltme durumunda ve al halınde halen, (Bunu dun yazmıstım).
Sp de 855.50 altı kapanıs olmadan olay halen duzeltmedır.
[QUOTE=SEREN I;78239]
............................
[B]devlet bakanın[/B] (ekonomiden sorunlu ) [B]broker olursa[/B] ..(brokerler alınmasın bende brokerlik yaptım)...dng[/QUOTE]
Hem de henuz [B]"bikmamis"[/B] broker baksana?
[quote=teo;78232]34125 uzun vadecının short noktasıdır.Olası yukarı harekette 34.850 en ıyı short noktasıdır dedık, neyı anlamadın, 34125 yıkıldıysa 34.850 beklenırmı ,Seren..nıye rakam yanlıs olsun..
Bu arada olası yukarı atakta shortun stopu [B]34.125[/B] dir
Sabah acılıs shortmus anlayacagın,[/quote]
dostum..hızlı yazarken uslup sert olmuş ..soryy.
senin yazın geçtiği an rakkamlar kırmıştı......lastik patladı ..anlayacagın.....lelele
[quote=teo;78243]Dolar halen sattda durması, bu kırılımın bende sahte oldugu ızlemını uyandırdı,
SP halen usun vade duzeltme durumunda ve al halınde halen, (Bunu dun yazmıstım).
Sp de 855.50 altı kapanıs olmadan olay halen duzeltmedır.[/quote]
asil bu yukselis bir duzeltmeydi. dalganin alasi geliyor..boks.
[QUOTE=bonnie;78236]Pazartesi günü o güzel yükselişte nöbetteydim
Bugün yine nöbetteyim
İlginç bir gün olacak gibi[/QUOTE]Nöbetleri kim ayarlıyorsa onun telefonunu ayulara verin. Nöbetinizi iptal ettirsinler. Hatta izin versinler. .dng
:..:[quote=nunu;78246]asil bu yukselis bir duzeltmeydi. dalganin alasi geliyor..boks.[/quote]
sn.nunu bu avatara takıldım ben..kaç kontrata satarsın haklarını....
VOB buralari kisa vadeli dip yapabilir sanki??
Sayin Bonnie nin nobetleri her zaman [B]"indikatordur"[/B] :)
[quote=teo;78243]Dolar halen sattda durması, bu kırılımın bende sahte oldugu ızlemını uyandırdı, (Ama 34125 kırıldıgı ıcın short olmamız gerekır, stopumuz aynı noktadır)
SP halen uzun vade duzeltme durumunda ve al halınde halen, (Bunu dun yazmıstım).
Sp de 855.50 altı kapanıs olmadan olay halen duzeltmedır.[/quote]
sn teo bunlari market profile goremi yaziyorsunuz yoksa baska birseymi.
eger mp ye ise neden aciklayabilirmisiniz.
birde dun yazdim matriks hatasini voba yukluyor diye. bakin normalde en yuksek 34650 olmasina ragmen aslinda 34875 sizin dediginiz gibi.
sabah dayanamayıp 34500den kısaldım bugun pek yazamayacagım ama rahatsızım kısalarla dovizde biraz gerileme var sanki birisi yalan söylüyor
[quote=SEREN I;78248]:..:
sn.nunu bu avatara takıldım ben..kaç kontrata satarsın haklarını....[/quote]
oyle sirin gorundugune bakma. yakinda kadinlar hamamda nasil bayilir gosterecek herkese.:D