-
[QUOTE=özdenil;78217]IMF ile anlaşmada, yaklaşım var, ilerleme var, sona yaklaşma var, mutabakat var, iyiniyet var, görüş birliği var, var oğlu var ama ne hikmetse anlaşmanın kendisi yok...[/QUOTE]
Oyalama devam ediyor. Mutabakat şeçim öncesinde olsa bile anlaşma seçim sonrasına kalabilir deniyor. Yeni dalga gözaltılar anlaşmanın gecikmesini eleştirenlere yönelik olacakmış deniyor. :..:
-
33.800 kırılır mı sizce arkadaşlar?
-
[quote=Dantes;78251]sn teo bunlari market profile goremi yaziyorsunuz yoksa baska birseymi.
eger mp ye ise neden aciklayabilirmisiniz.
birde dun yazdim matriks hatasini voba yukluyor diye. bakin normalde en yuksek 34650 olmasina ragmen aslinda 34875 sizin dediginiz gibi.[/quote]
Sevgılı Dantes, çok güzel gidiyorsunuz MP de, çok mutlu oldum..
Ben hem Mp hemde başka yöntem kullanıyorum, her iki yöntem değerleride birbirine yakın oluyor.Sağlama gibi bir olay
Başarılarınızın devamını dilerim...
-
fdow bugunku en son destegine degdi. bundan sonra ne olur bilinmez. hala ayi durumu var.
-
vob destek 33850...33500..
direnç... 34225.....
lastik patlak..haberiniz olsun.....söylemedi demeyin.............
-
[quote=teo;78256]Sevgılı Dantes, çok güzel gidiyorsunuz MP de, çok mutlu oldum..
Ben hem Mp hemde başka yöntem kullanıyorum, her iki yöntem değerleride birbirine yakın oluyor.Sağlama gibi bir olay
Başarılarınızın devamını dilerim...[/quote]
tesekkurler ama tam cevap alamadim aslinda. diger yontem dediginiz swing trade dokumnalardan takip ettigim kadariyle sorabilirmiyim sakincasi yoksa.
-
Saat 12:00 e kadar bir yukarı atak olabilir, takriben 34200 civarına..
-
saatliklerde bile uyumsuzluk var..sistemler al da..ama saatlik uyumsuzluktan dolayı hala flat..uzun riskli...
-
Euro Bölgesi Tüketici Güven Endeksi (12:00) Bk: -31
bu haber etkisi mi acaba diyorum ?
-
Düşüşlerin alım fırsatı oldugunu dusunuyorum tamam buyuk bir düşüş dalgası yiyecez ralli olmayacak ama şimdi degil en azından 35500 e çarpmamız lazım oralarda bir daha duruma bakmak gerekir 33500 altında stop olurum
-
sabancı açıklama yapmış.gelişmekte olan ülkeler çözümün parçası olacakmış.
hangi çözüm?
batıyorsunuz batıyorsunuz...uyanında balığa gidelim...dışarıda el avuç açtığınız, yaladığınız ülkeler kendi k_çlarının derdine düşmüş.çözümmüş...
2010 da tekrar görüşelim.
[B]dünden kalma[/B] 34.525 [B]antika[/B] şortlarla devam.
-
Olmadı beee, bugün dikkatli olmalı py nin dandikliği üzerinde.lelele