-
[B]İbrişim örmüyorlar oy oy[/B]
[B]Sevmişim vermiyorlar dayanamam ben[/B]
[B]Tanrının zalimleri oy oy[/B]
[B]Münasip görmüyorlar sabredemem ben[/B]
[B][URL]http://kliptik.com/videoizle/KAMURAN-AKKOR-amp-NALAN-ALTINORS-amp-MURAT-KADIR-GOK---Ibrisim-Ormuyorlar[/URL][/B]
-
1 dk alda .üstü günlüğe kadar satta .. günlük ve üstü alda .. üvvv ..
-
[QUOTE=unlimitted;195517]ben bunu anlayamadım. foreksten kazanmak niye insanı sadece forekse mecbur etsin ki?
ilgilendiğiniz ve öngördüğünüz şeylerin olduğunu gördüğünüz her metada trade edilebilir.
her metada kazanmak, alabildiğiniz riskle alakalıdır...
forekste kazanmanın daha zor olduğuna inanmıyorum. sadece risk (kaldıraç) daha büyük. dolayısıyla [B]kazanma/kaybetme zamanı daha kısa[/B].
ama kazanma-kaybetme oranı nerede hangi piyasada oynarsanız oynayın(borsalar, emtialar, foreks farketmez) aynıdır...
şahsi fikrimdir...[/QUOTE]
Ben İMKB ve VOB için MS de kazanabilen sistem yapabiliyorum fakat forekste yapamıyorum....
Siz sanırım foreks işini çözmüşsünüz, şu işi bizlerede öğretseniz....
Foreks işi nasıl olsa haçimli 3 - 5 kişi daha pozisyon aldı diye etkilenmez...
-
kenim,
insanları gerçekten yönetebilmenin, kurallara uymalarını sağlamanın yolu korkudur.
bunu kimisi Allah korkusuyla başarır (Amerika buna örnek verilebilir), kimisi şerefini kaybetme korkusunun ne kadar kötü olduğunu kafalara kazımakla (Japonya mesela), kimisi silah ile (bkz dikta rejimleri).
insanları korkutacak, birarada korkmalarını sağlayacak bir olgu olmazsa, düzen bozulur.
en çok şikayet eden ülkelere bakarsan, bu "birarada tutma çimentosunun" olmadığını veya bozulduğunu görürsün.
bu güzel ülkenin yaşadığı sıkıntıların başında, insanların kaybetmekten korktuğu ortak birşeylerinin olmaması gelir.
herkeste olan ama kaybetmekten korktuğu bir şey olmazsa, insanların düzenli, mutlu, sağlıklı bir hayat sürmeleri için iyi yönetim elde edemezsin.
...
-
[quote=selçuklu;195522]Kennym patron bu imf anlaşması belirsizliği... kabak tadı verdi hakkaten ..:mad::mad:[/quote][B]Yahudi'nin biri oğluna sormuş.
-Eee oğlum,anlat bakalım bugün kaç para kâr ettin?
Çocuğun cevabı:
-Babacığım bugün otobüse binmedim arkasından koştum ve 1 milyon kâr ettim.
Baba sinirlenmiş:
-Aptal oğlum neden bir taksinin peşinden koşup da 5 milyon kâr etmedin, düşünsene?[/B].dng.dng.dng
-
[quote=hilmi;195529]Ben İMKB ve VOB için MS de kazanabilen sistem yapabiliyorum fakat forekste yapamıyorum....
Siz sanırım foreks işini çözmüşsünüz, şu işi bizlerede öğretseniz....
Foreks işi nasıl olsa haçimli 3 - 5 kişi daha pozisyon aldı diye etkilenmez...[/quote]
foreks konusunda yardım isteyen herkese kapım açık. forumda örnekleri vardır, çok kişiye bu konuda bildiğim şeyleri anlattım.
hangi konuda yardım isterseniz, elimden geldiğince yardım ederim.
yalnız MS bilgim sıfırdır. o konuda yardımcı olamam.
-
2 .günlük sat vermemesi rahatsız ediyor..kanımca o sat verince nigara şelalesi olacak...
doğanlar endekse moral veriyor...
-
[quote=abka;195533]2 .günlük sat vermemesi rahatsız ediyor..kanımca o sat verince nigara şelalesi olacak...
doğanlar endekse moral veriyor...[/quote][B] Temel anlatıyormuş:
- Güneş iyidir, ay onun iki misli iyidir.
- Neden öyle?
- Ay bize gece ışığa ihtiyacımız olduğu zaman ışık vereyi, çüneş ise gündüz ışığa ihtiyacımız olmaduği zaman vereyi...[/B]
-
[quote=selçuklu;195521]750 altı istop .. uzun devam . .günün dibinin 775 olduğunu tahmin ediyorum ... üvvv ..[/quote]
Bu gün 775 lerden kaldırırsak, 68500-200 aralarından tekrar short olcam hükümdar,
-
Aha..golden küsk gelmiş....melaba herkese...YYSD
-
[QUOTE=unlimitted;195532]foreks konusunda yardım isteyen herkese kapım açık. forumda örnekleri vardır, çok kişiye bu konuda bildiğim şeyleri anlattım.
hangi konuda yardım isterseniz, elimden geldiğince yardım ederim.
yalnız MS bilgim sıfırdır. o konuda yardımcı olamam.[/QUOTE]
Ben foruma bazen ara veriyorum sanırım sizin anlatımlarınız o dönemlere denk gelmiştir, yoksa kaçırmazdım.
MS olması gerekmiyor.
Benim sorunum kazandıran bir yöntem bulamamam.
Her türlü yardıma açığım.
Sorum; nasıl kazanılır ?
-
Sazan SW börtföyde Long açar.
Sistemler hala SHORT.
-
bu 10 dakkalık periyodda 67925-68000 dönüş sinyali olur, kısa vadeli, trade amaçlı,
-
850 lonk gol olur :) spota verdikleri halde voba vermediler ..
-
bugünki hareketlerim, 68000 long, 6792 long, 67750 long(beklemede),
şu anki gidişat değişmez ise, 68200 altı kapanışlara gün sonu mutlaka short bırakırım, 68200 üstü kapanışlar ise satış baskısını hafifletir,
-
[quote=hilmi;195539]Ben foruma bazen ara veriyorum sanırım sizin anlatımlarınız o dönemlere denk gelmiştir, yoksa kaçırmazdım.
MS olması gerekmiyor.
Benim sorunum kazandıran bir yöntem bulamamam.
Her türlü yardıma açığım.
[B]Sorum; nasıl kazanılır [/B]?[/quote]
metatrader programını kurun.
size göndereceğim 2 tane indikatörü belirlediğim 6 tane pariteye uygulayın.
her parite için göstereceğim noktadan satıp stopu 25 pip yukarı, veya göstereceğim noktadan alıp 25 pip aşağı stop koyun.
gösterdiğim noktalara gelmesini beklemek bu işin en kritik noktasıdır...
gelmezse, poz açılmayacak.
bana göre kazanmanın yolu budur...
-
Dolarda 1.5290 ve 1.53 lerin ilk aşamalı hedef olduğunu düşünüyorum, bir iki gün de değeriz, 1.5090 ın geçilmesine dikkat burada, daha üstü seviyeler silifkenin yoğurdu, yani ampülün sallandığı yerler olur,.....
-
spot önemli destek yeresinde ..
[IMG]http://img51.imageshack.us/img51/476/adszkgh.png[/IMG]
-
gençler ..........kendini genç hisseden moruklar......
kadayıfın altı kızardı mı???
ha ha haaa.....
-
bukünkü breakout alt band 67.850, üst banda 69.075 de..
-
daha durun......yenin başlıyoruz......
yurt dışı düşüşe bahane modys ..in ABD yorumu...
efendiler abd..nin bütçe açıkları ve büyümenin sürdürülebilir
olmaması durumunda notlarını düşürebilirlermişmişmiş....
-
975 flat..fit-flat...oh beaaaa 1325 points kar..hasret kalmıştık **....kafke içeyim bir dene..
AW, MPPBSSS ve MP15 börtföyler.. flat..fit-flat
-
dolarede 1.4895 de alıcıyım, yere öllesine, hedef yukarıda olduğu içün ağacın sararan yapraklarını kopartıyorum, yeni yapraklar çıkyor, sararana kadar bekliyorum, ama gövdeyi kesmiyorum örneğin, dolarda esas yönüm zamanı ve sırası geldiğinde aşağıya olacak, daha çok var,......
-
endex için 20 dakikaya ihtiyacımız var, burada 67925-68025 arası durmamız lazım, istikbal için, yani yukarıdan satmak için,
-
[quote=boz ayı;195549]daha durun......yenin başlıyoruz......
olmaması durumunda notlarını düşürebilirlermişmişmiş....[/quote]
[I]bir an düşünelim ABD..nin para birimi dolar olmasa...notu ne olurdu..[/I]
[I]aynı şey euro bölgesinde bir çok ülke içinde geçerli.....beyefendiler[/I]
[I]g.20 ülkeleri kendi güdümündeki rating kuruluşlarına egemenler...[/I]
[I]ülkeler arasında notlar uçurum olunca...kendi notlarını düşürmek[/I]
[I]yerine gelişmekte olan birkaç ülkenin ( türkiye dahil ) notunu arttırdılar.[/I]
-
[quote=selçuklu;195546]spot önemli destek yeresinde ..
[IMG]http://img51.imageshack.us/img51/476/adszkgh.png[/IMG][/quote]
patron...o tepede bi kaşıkcı elması leyin bir şey mi var? bağa mı eyle geliyor
-
[quote=Cerphin;195548]bukünkü breakout alt band 67.850, üst banda 69.075 de..[/quote]
şşş, 36 saat doldu, baktın mı dolara :::
-
[quote=boz ayı;195553][I]bir an düşünelim ABD..nin para birimi dolar olmasa...notu ne olurdu..[/I]
[I]yerine gelişmekte olan birkaç ülkenin ( türkiye dahil ) notunu arttırdılar.[/I][/quote]
[I]global çete finansal piyasalardaki her türlü oyunu oynuyor..ama nafile...[/I]
[I]şampiyonlar ligi değişecek.....borsalar düşecek.....para birimleri [/I]
[I]alt-üst olacak..........[/I]
-
[QUOTE=Astatin;195554]patron...o tepede bi kaşıkcı elması leyin bir şey mi var? bağa mı eyle geliyor[/QUOTE]
yok ptron elmas çıkmaz ordan ... daha doğrusu hiç bir tepe formasyonu göremiyorum ben orda .. gören varsa .. bi zahmet göstersin .. üvvv .. .belki dikdörtgen formasyon olabilir ama .. .. :o:D
-
boz full şort.....
arkasına yaslanmıştır....iliğini kurutmadan şorttan inmez......
ormandasınız...karanlık basıyor.....içgüdüleriniz dışında yalnızsınız....
karanlıkta..gece ormanda yaşamak maça ister....maça............
-
[quote=selçuklu;195546]spot önemli destek yeresinde ..
[IMG]http://img51.imageshack.us/img51/476/adszkgh.png[/IMG][/quote]
İlk teklifte kız yüz vermedi,ama ne bileyim ana ben kızisem demiş..anası dedi...:):):)
-
Bugün yazmıycaktım pala beni stoplattı diye ama dayanamadım, nasılsa artık stoplatamaz:) Uzunları 68300 stop olamadım daha sonra 68150 de hem stop hem short oldum.
Benim en son sayım çöpe gittiğine göre artık yukarı şansı kalmadı ve 69000 stoplu shortlarımla vade sonuna kadar short *.*
Imf açıklaması yapanın *.* dedikçe IMF açıklaması yapıyolar be, yok böyle bişey *.*
-
[quote=selçuklu;195557]yok ptron elmas çıkmaz ordan ... daha doğrusu hiç bir tepe formasyonu göremiyorum ben orda .. gören varsa .. bi zahmet göstersin .. üvvv .. .belki dikdörtgen formasyon olabilir ama .. .. :o:D[/quote]
ben gördüm patron..VOBO formasyonu..yani Vatkalı Omuz Baş Omuz formasyonu..Omuzlar biraz yukarda oluyo OBO ya göre yani..gerçi bağğyann arkadaşlarımız vatka konusunda daah tecrübeli...onlar kullanıyorlar vatka yı genelde...yüksek ve hafif geniş omuzlar bi havalar filan
-
[QUOTE=Astatin;195561]ben gördüm patron..VOBO formasyonu..yani Vatkalı Omuz Baş Omuz formasyonu..Omuzlar biraz yukarda oluyo OBO ya göre yani..gerçi bağğyann arkadaşlarımız vatka konusunda daah tecrübeli...onlar kullanıyorlar vatka yı genelde...yüksek ve hafif geniş omuzlar bi havalar filan[/QUOTE]
formasyonu boşverde sinyal gedi patron .. histem güçlü alda .. üvv.v .. ehuehu eh:D
-
[quote=boz ayı;195553][I]bir an düşünelim ABD..nin para birimi dolar olmasa...notu ne olurdu..[/I]
[I]yerine gelişmekte olan birkaç ülkenin ( türkiye dahil ) notunu arttırdılar.[/I][/quote]
Hemide Yumoş irezev spali deelkine...
-
[quote=boz ayı;195549]daha durun......yenin başlıyoruz......
olmaması durumunda notlarını düşürebilirlermişmişmiş....[/quote]
bozum yigidim bence 73000 yanmadan bu sevda bitmez yaz bir kenara:)
-
[quote=Astatin;195550]975 flat..fit-flat...oh beaaaa 1325 points kar..hasret kalmıştık **....kafke içeyim bir dene..
AW, MPPBSSS ve MP15 börtföyler.. flat..fit-flat[/quote]
Asdadinim,
AW börtföyünün adını AH olarak değiştirmeni öneriyorum (Asdadin Histem)
Sisteme uymadığında çektiğin acılarla da uyumlu olur mu acaba. AH !
-
[QUOTE=selçuklu;195562]formasyonu boşverde sinyal gedi patron .. histem güçlü alda .. üvv.v .. ehuehu eh:D[/QUOTE]
sinyalmi geldi gayri düşündüğüm şey deeldir inşallah .dng yalnız olduumu dusunuyordum patroş
-
Bu yataylıkta inadına vede ölümüne vade sonuna poz almaktan kaçmıycam, stopu belli vade sonuna kadar poz en iyisi, elbet biyerde kırılım olur bende doğru tarafta olduğumdan malı götürürüm diye düşünüyorum.
-
[QUOTE=selçuklu;195557]yok ptron elmas çıkmaz ordan ... [COLOR="Red"]daha doğrusu hiç bir tepe formasyonu göremiyorum ben orda .. gören varsa .. bi zahmet göstersin [/COLOR].. üvvv .. .belki dikdörtgen formasyon olabilir ama .. .. :o:D[/QUOTE]
ben de hiçbir tepe formasyonu göremiyorum patron..üüü ve shorta gitmiyor elim..üüüüüü
ve burası tepeyse böyle bir tepe formasyonunu ilk defa yaşamış olacağım ben..